Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsteyene Yeni Map yapılır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1) İlk önce Baggio cevap veryeim bu lafım sana deil ben senin mullardan anlamadığını biliyorum çünkü özel mesaj attım ve bana bunu söyledin buarda lafım başkasına
Nedeni :Bilipde söylememsi 'den yallvardım halde söylemedi

2)Bana hiç yardım etmediler demedim yardım ediyorlar yapıyorum eksik oluyor arıyorum bulamayıncada bir daha yazınca yardım etmiyorlar ettikya biraz kendin uğraş diyorlar ama söyliyorum uğraştım bulamadım diyorum halen cevap vermeyince sinirleniyorum ondan bunu böyle yaptım

3)Benim nasıl yaptığımı bilip bilmeden senden bişi olmaz sözlerinede sinir oldum neden mi? çünkü sen beni tanımadan ön yargılşı konuşmaya hakkın yok gel konuş yapamazsam ne dersen de ama yaparsam o zamanda sus oldu mu ?[hline]Secrecy Of Holiness
[SoH]Owner

[Bu mesaj GM_galadniel tarafından 11 July 2003 18:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
galadniel dostm olayı asmıssın yaws bir kac ay once hic bi sey bilmiodun simdi dedim ya asmıssın olayı neyse basarılar ucretlimi ucretli ise ne kdr belki lzm olur.allah kerim bye[hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦
Mesaj tarihi:
itina ile serverinizda oynarım günlük 10$ :)[hline]Merhabalar; Kurduğum UO Shardı için sponsor arıyorum. Umarım Bulurum. Serverımı Çok Seveceksiniz. Bitirdik Test e açılmasına da az kaldı :D imzaya bak bee :D
Mesaj tarihi:
Erdem mul ıslerı artık kolay bana gore harita satımını zor yaparsın ama yınede kolay gelsın artık mul yapa bılıyorum hadi iyi sanslar.[hline]
  • Admin
Mesaj tarihi:
Birton program var.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Mesaj tarihi:
Arkadaşım yalnış anlama ama ya sen arama yapmayı bilmiyorsun yada aşırı hazırcı bir adamsın burada ne kadar topic açtıysan hepsinde bu nerde bunun sitesini söyleyin bunu verin gibi...
Statics maker diye arat istersen bi belki denk gelir yada mul maker gibi...
  • Admin
Mesaj tarihi:
Bu laf kime?[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
  • Yeni Oluştur...