Red_Fox Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Demek sana kimse yardım etmedi ! [Bu mesaj Red_Fox tarafından 11 July 2003 11:30 tarihinde değiştirilmiştir]
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 1) İlk önce Baggio cevap veryeim bu lafım sana deil ben senin mullardan anlamadığını biliyorum çünkü özel mesaj attım ve bana bunu söyledin buarda lafım başkasına Nedeni :Bilipde söylememsi 'den yallvardım halde söylemedi 2)Bana hiç yardım etmediler demedim yardım ediyorlar yapıyorum eksik oluyor arıyorum bulamayıncada bir daha yazınca yardım etmiyorlar ettikya biraz kendin uğraş diyorlar ama söyliyorum uğraştım bulamadım diyorum halen cevap vermeyince sinirleniyorum ondan bunu böyle yaptım 3)Benim nasıl yaptığımı bilip bilmeden senden bişi olmaz sözlerinede sinir oldum neden mi? çünkü sen beni tanımadan ön yargılşı konuşmaya hakkın yok gel konuş yapamazsam ne dersen de ama yaparsam o zamanda sus oldu mu ?[hline]Secrecy Of Holiness [SoH]Owner [Bu mesaj GM_galadniel tarafından 11 July 2003 18:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Taina Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 galadniel dostm olayı asmıssın yaws bir kac ay once hic bi sey bilmiodun simdi dedim ya asmıssın olayı neyse basarılar ucretlimi ucretli ise ne kdr belki lzm olur.allah kerim bye[hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 itina ile serverinizda oynarım günlük 10$ :)[hline]Merhabalar; Kurduğum UO Shardı için sponsor arıyorum. Umarım Bulurum. Serverımı Çok Seveceksiniz. Bitirdik Test e açılmasına da az kaldı :D imzaya bak bee :D
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 guardteam sana ihtiyacım yok benim arklarım ve onların arkları yeter[hline]Secrecy Of Holiness [SoH]Owner
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 yaptığım map [hline]Secrecy Of Holiness [SoH]Owner[Bu mesaj GM_galadniel tarafından 12 July 2003 13:56 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj GM_galadniel tarafından 12 July 2003 13:57 tarihinde değiştirilmiştir]
ERDO Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Erdem mul ıslerı artık kolay bana gore harita satımını zor yaparsın ama yınede kolay gelsın artık mul yapa bılıyorum hadi iyi sanslar.[hline]
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 o zaman sen bana su statics0 ve staidx0 mul dosyasını ver bende herkese harita yapma programını vereyim bu kadar[hline]Secrecy Of Holiness [SoH]Owner
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 işte söyliyorum map yapma programının adı Dragon sitesini ezbere bilmiyorum[hline]Secrecy Of Holiness [SoH]Owner
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Birton program var.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry
Arqas Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Arkadaşım yalnış anlama ama ya sen arama yapmayı bilmiyorsun yada aşırı hazırcı bir adamsın burada ne kadar topic açtıysan hepsinde bu nerde bunun sitesini söyleyin bunu verin gibi... Statics maker diye arat istersen bi belki denk gelir yada mul maker gibi...
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Bu laf kime?[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry
redpaladin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 lol fiş kesiyomusun yada fatura ? yoksa 5 kuruş vermem :D[hline]The Ørc Captain ][ u ]/[ß{€}RØ][[€ [[µmbërØne]][[µmbërØne icq:5621814 Diablo Rullz
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 ben dosyayaı indirdim ama sitesi bilmiyorum yanlış anlayıp yorumlama hemen[hline]Secrecy Of Holiness [SoH]Owner
Öne çıkan mesajlar