-xception- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mytherona başladım conn'u flash.Conn.'dan girince ufak bir siyah ekran çıkıyor 3-5 daniye kadarıyla client açılana kadar ve orda "dosya yaratılamadı" gibi bişi yazıyor. Sonra Client normalce açılıyor username - pass. yazıyorum fakat "couldn't connect to Uo, try again" saçmalığı çıkıyor. winXP var. Ayrıca eski oynadığım shardın görüntüleri fln var Clientın arka planında. Plss Help Me!!! Ps:neden buraya mesaj attın derseniz Mytheron forum üyelik alımı kapatılmış bi süreliğine..[hline]Save me from the nothing i've become... [Bu mesaj -xception- tarafından 16 July 2003 10:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Fox Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 login.cfg yi kontrol et doru ip mi girdin yada basladın yerin connect'toru varmı varsa onu idirip dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Connu var ve flash ordan açılıyor zaten problem orda galiba login.cfg ile hiç oynamadım oraya bakıcam şimdi[hline]Save me from the nothing i've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 client203 indirdim hallettim nasıl bir yük attım üstümden anlatamam... keşke topic açmadan önce aklıma gelseydi...[hline]Save me from the nothing i've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar