Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Beramusta boss keserken dikkat edin özellikle yakında Aycaramba clanından biri varsa trade atar baron çekerler birde üstüne noob derler aman diyim siz siz olun dikkat edin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
towerr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ula bak warya seni ben o clandayım lan salak yaaaaaaaaaaaaaa yakalandın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 40 yıl düşünsem milletin işini bozmak için trade atmak aklımın ucuna gelmez...Şu insanlar ne cin ya...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Senin o clanda olup o işi yapmaman diğerlerininde yapmıyacağı anlamına gelirmi? Herkes sütten çıkmış ak kaşık deel.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bunun oyun oldugunu unutup salak salak seyler yapıp sonra kufur yiyip yapan adamlar var onlara sormak lazım bi oyun icin kufur yemek ne kadar gururlu bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Artık dahada dikaktli olun az önce atilla keserken freedom dan bi adam(anubis mi öle bişey) üzerime 5 baron bıraktı yattim herhalde yaptıkları dupeler yetmiyo bide milleti kesip bosslarını alıyolar.[signature][hline]ID ::Shaklaban:: Clan Yok Level 55 Irk El-Morad Class Paper/Flame mage Server Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bilip bilmeden konusma 1920 healerim var[signature][hline]ID ::Shaklaban:: Clan Yok Level 55 Irk El-Morad Class Paper/Flame mage Server Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ne saçmaladıgını anlamıs değilim 61 asassin ark dalıodu bende healliodum adam üzerime baron çekti ben yattim.[signature][hline]ID ::Shaklaban:: Clan Yok Level 55 Irk El-Morad Class Paper/Flame mage Server Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YumiYumi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 arkadaşlar adamın anlatmak istedigi başka siz illada adamla dalga geçecegiz diye yer arayın durun[signature][hline]Server: Beramus Nick: Immortal_Courage Clan: Freedom® Character : Barbarian Np : Kasacaktık Char Puff Oldu Adılar Elimden Charı (HACK) Lvl : 6x Tek Rakip : suisuisui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bi assain vardı 300 def. scroll 1500 hp scroll kullandı atillayı tek başına devirdi :D ama 10 tane pot bastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YumiYumi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bu adamlar demekki böyle kesiyor kardeşim bizde öyle kesiyoruz ama healci 1920 deilde 960 arada sırada basıyor[signature][hline]Server: Beramus Nick: Immortal_Courage Clan: Freedom® Character : Barbarian Np : Kasacaktık Char Puff Oldu Adılar Elimden Charı (HACK) Lvl : 6x Tek Rakip : suisuisui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: memmoo, 03 Eylül 2005 06:24 tarihinde demiş ki: sen MAGE lemi ati kesiyon...??? Kİ herkese pok atıyon buda ayıp bişey,bu oyunu batıran sen ben o kısacası türkler.... Sana noluyo nasıl gelir gelmez ötüyosun birde pot ve buff la 4 mage attila indririr zzzzzz[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 6xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoeBlack Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 şuana kadar yazılmış olanların hepsini okudum, konu başlığı uyarıcı ve niyet iyi bir nitelikte de olsa clanları bu şekilde (kser dupeci gibi) yansıtmak ve buraya yazmak bence yanlış. Çünkü o clanlardaki suçu olmayan ve oyunu hilesiz hurdasız pislik yapmadan oynayan kişilerin olduğunuda unutmayalım... Eğer sadece kişilerin isimlerini verirsek sanırım daha sağlıklı olur böylece clanların adlarını bu şekilde anmamış ve ilerde de bizde aynı duruma düşmemiş oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Islak_Tosbaga Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 vada vada vada vada vada Boş işler , bırakın yafs LvL kasmak lasım LvL :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar