Roderick Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 arakdaşlar ben tahminen bu 2-3 gün içinde ankaradayım bugün wow aradım ama bulamadım. daha önce bi arkadşaın acc la al'akir de oynuyodum. kendim de almaya karar verdim. ankarada oturan ve nerden direk gidip alabileceğimi bilen biri varsa söyleyebilirmi lütfen?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Dnr lar da oluyordu[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roderick Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bugün migrostaki d&r a baktık ama bulamadık. başka nerelerde var d&r acaba. kızılayda var diye biliodum aradım ama d&r bulamadım. dost kitabevine falan baktım bi tane varmış açılmış geri gönderilcekmiş falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 dr.com.tr 'den sipariş et 1-2 günde geliyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 maltepe karfır megavizyonda war[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 24 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 www.sendit.com[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 kadikoy bimeks 10-12 tane vardi fiyat 100ytl[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: BullDoG, 30 Ağustos 2005 22:23 tarihinde demiş ki: kadikoy bimeks 10-12 tane vardi fiyat 100ytl ankara için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pantalone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 avaturk.com belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 avaturk.com da kapandı[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 24 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 İki gün önce taksimde koçbankın karşısındaki bi mağazada baya vardı istanbulda arayanlara söyleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inscriptible Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Arkadaşlar MÜJDE!!! Ben bugün ANKARA da metro altındaki JAPON OYUNCAK PAZARINDAN bir adet WoW aldım. 120YTL. 4 taksit yaptılar kredi kartıma. Biraz daha vardı. Acele ederseniz kapanın elinde kalır. Şimdiden ii oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: inscriptible, 01 Eylül 2005 21:08 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar MÜJDE!!! Ben bugün ANKARA da metro altındaki JAPON OYUNCAK PAZARINDAN bir adet WoW aldım. 120YTL. 4 taksit yaptılar kredi kartıma. Biraz daha vardı. Acele ederseniz kapanın elinde kalır. Şimdiden ii oyunlar. 120ytl??[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inscriptible Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Aynen oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ben size 110 a satarim. Bu nasil bir salaklik ya adam internetten 63 milyona kargo dahil aliyor, size 2 katina kakaliyor, sen de buna sevinip müjde olarak veriyorsun?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 lam nie 100ytl ye almadın? dnr dan?[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inscriptible Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Penthesilea, 01 Eylül 2005 21:14 tarihinde demiş ki: Ben size 110 a satarim. Bu nasil bir salaklik ya adam internetten 63 milyona kargo dahil aliyor, size 2 katina kakaliyor, sen de buna sevinip müjde olarak veriyorsun? Ağzını topla! Hem sanane! Param war aldım. Uymazsa almazsın kardesim. Ben buldugum yeri soyledim. İsine gelen alır, çingene pazarlığı yapcekler, başka yolları denesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: inscriptible, 01 Eylül 2005 21:18 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 01 Eylül 2005 21:14 tarihinde demiş ki: Ben size 110 a satarim. Bu nasil bir salaklik ya adam internetten 63 milyona kargo dahil aliyor, size 2 katina kakaliyor, sen de buna sevinip müjde olarak veriyorsun? Ağzını topla! Hem sanane! Param war aldım. Uymazsa almazsın kardesim. Ben buldugum yeri soyledim. İsine gelen alır, çingene pazarlığı yapcekler, başka yolları denesin. oke[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cintoniq Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Penthesilea, 30 Ağustos 2005 21:42 tarihinde demiş ki: www.sendit.com 25 ağustosta yola çıtığına dair email geldi .. ne zaman elime ulaşır oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: inscriptible, 01 Eylül 2005 21:18 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 01 Eylül 2005 21:14 tarihinde demiş ki: Ben size 110 a satarim. Bu nasil bir salaklik ya adam internetten 63 milyona kargo dahil aliyor, size 2 katina kakaliyor, sen de buna sevinip müjde olarak veriyorsun? Ağzını topla! Hem sanane! Param war aldım. Uymazsa almazsın kardesim. Ben buldugum yeri soyledim. İsine gelen alır, çingene pazarlığı yapcekler, başka yolları denesin. rofl,120 milyon,gg.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Abi en temizi Kızılayda Yüksel caddesinde Yüksel Kırtasiye var... D&D ürünleri zarlar vs yani bütün bunalrla ilgili bir adam.. orda vardır... orda yoksa zor işin cidden.. sorarsan seni olan bi yere de yönlendirir ordaki..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: inscriptible, 01 Eylül 2005 21:18 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 01 Eylül 2005 21:14 tarihinde demiş ki: Ben size 110 a satarim. Bu nasil bir salaklik ya adam internetten 63 milyona kargo dahil aliyor, size 2 katina kakaliyor, sen de buna sevinip müjde olarak veriyorsun? Ağzını topla! Hem sanane! Param war aldım. Uymazsa almazsın kardesim. Ben buldugum yeri soyledim. İsine gelen alır, çingene pazarlığı yapcekler, başka yolları denesin. oo babamız gelmiş önüzü ilikleyin , şapkalar cıksın, başlar öne eğilsin *!Yörünge dışı*[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. AdorisPain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roderick Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 oh sonunda tunalıda megavizyonda buldum 99ytl. direk kaptım. herkese teşekkürler yinede :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 inscriptible'in çinli oldugunu dusunuyorum. hatta dükkanin ismini de çin oyuncak pazari olarak degistirmesi uygun olur :D hala alacaklara belirteyeim ben gameseek.co.uk'den aldim ilk siparisim elime ulasmadi 20 gün sorna tekrar yolladilar, tekrar yollanan 10 gün sonra ulasti(denizlideyim) ve 72 milyona fln denk geliyor. edit: turkce karakter kullanalim ^^ [Bu mesaj mardox tarafından 03 Eylül 2005 10:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: cintoniq, 02 Eylül 2005 13:28 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 30 Ağustos 2005 21:42 tarihinde demiş ki: www.sendit.com 25 ağustosta yola çıtığına dair email geldi .. ne zaman elime ulaşır oyun 4 ila 8 gün arasi geliyor, ama is günlerine falan göre degisir biraz gecikirse panik olma : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar