Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow bulabileceğim yerler

Roderick

Öne çıkan mesajlar

kadikoy bimeks 10-12 tane vardi fiyat 100ytl[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
inscriptible, 01 Eylül 2005 21:08 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar MÜJDE!!!

Ben bugün ANKARA da metro altındaki JAPON OYUNCAK PAZARINDAN bir adet WoW aldım. 120YTL. 4 taksit yaptılar kredi kartıma. Biraz daha vardı. Acele ederseniz kapanın elinde kalır. Şimdiden ii oyunlar.
120ytl??[signature][hline]res pls
kaganustungel.com
guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında..
guild.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

Ben size 110 a satarim.

Bu nasil bir salaklik ya adam internetten 63 milyona kargo dahil aliyor, size 2 katina kakaliyor, sen de buna sevinip müjde olarak veriyorsun?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 01 Eylül 2005 21:14 tarihinde demiş ki:
Ben size 110 a satarim.

Bu nasil bir salaklik ya adam internetten 63 milyona kargo dahil aliyor, size 2 katina kakaliyor, sen de buna sevinip müjde olarak veriyorsun?

Ağzını topla! Hem sanane! Param war aldım. Uymazsa almazsın kardesim. Ben buldugum yeri soyledim. İsine gelen alır, çingene pazarlığı yapcekler, başka yolları denesin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
inscriptible, 01 Eylül 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
said:
Ben size 110 a satarim.

Bu nasil bir salaklik ya adam internetten 63 milyona kargo dahil aliyor, size 2 katina kakaliyor, sen de buna sevinip müjde olarak veriyorsun?

Ağzını topla! Hem sanane! Param war aldım. Uymazsa almazsın kardesim. Ben buldugum yeri soyledim. İsine gelen alır, çingene pazarlığı yapcekler, başka yolları denesin.
oke[signature][hline]res pls
kaganustungel.com
guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında..
guild.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:
Ben size 110 a satarim.

rofl,120 milyon,gg.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Sosyal ağlarda paylaş

Abi en temizi Kızılayda Yüksel caddesinde Yüksel Kırtasiye var... D&D ürünleri zarlar vs yani bütün bunalrla ilgili bir adam.. orda vardır... orda yoksa zor işin cidden.. sorarsan seni olan bi yere de yönlendirir ordaki..[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:
Ben size 110 a satarim.

oo babamız gelmiş
önüzü ilikleyin , şapkalar cıksın, başlar öne eğilsin

*!Yörünge dışı*[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
AdorisPain Train & For SEVEN
Sosyal ağlarda paylaş

inscriptible'in çinli oldugunu dusunuyorum. hatta dükkanin ismini de çin oyuncak pazari olarak degistirmesi uygun olur :D

hala alacaklara belirteyeim ben gameseek.co.uk'den aldim ilk siparisim elime ulasmadi 20 gün sorna tekrar yolladilar, tekrar yollanan 10 gün sonra ulasti(denizlideyim) ve 72 milyona fln denk geliyor.
edit: turkce karakter kullanalim ^^

[Bu mesaj mardox tarafından 03 Eylül 2005 10:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...