Solgunadalet Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Zeytin burda mantıklı konuşan tek kişi sensin
batu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Salvatore'nin Drizzt kitaplarının 1 i hariç tümünü okudum (The Two sword hala bitmedi onu okuyorum ) ve bana büyük keyif verdi. Kitaptan alacağınız zevk ne istediğiniz ve beklenti ile alakalı. Bazı kitaplar varki okurken bile siz yoruyor, günlerce etkisinden kurtulamadığınız kitaplar olmuştur. Salvator nin ise canlı ve dinamikbir hayal dunyası var (sadece savaşları kastetmiyorum :). Sayısını hatırlayamayacağım kadar ;Drizzt kitabından sonra detaylar, pala lar vs vs aklımda kalmıyor. Ancak kitabı okurken aldığım zevk ve bir anlıkta olsa siz alıp götürdüğü yer önemli. Bu konu altındaki tüm yazıları okudum; bazılarınızın kitapta mantık araması beni en çok güldüren kısmı oldu. Cüce, ejder hayı nasıl öldürürmüş, Drizzt nasıl o kadar orc öldürümüş vs vs.. Cüce, ejderha ve elf i bir araya koyup bunda mantık arayanlar tekrar yazdıklarını okurlarsa onlarda güleceklerdi ( umarım ;) ) Edebi yorumlar için ise Tolkien en iyisi diyorsunuz ama bir çoğunuzun Türkçesini okuduğunuzu düşünüyorum; Tolkien'in bu çevirisi en aptal ve ruhsuz çevirilerden biri. Bu arada ;DL nin ilk serside Drizzt kadar iyi :) Slmlar :)
Solgunadalet Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Batu sana teşekkürler sanada selamlar iyi yazı.
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 YE serisinin orjinali çoook ağır. Türkçeye tam çevrilememesi gayet doğal.[signature][hline]OKUYUN insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: FUCK Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu.
Venator Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Yuzuklerin Efendisini orjinal olarak da turkcesini de okudum, hatta ikisini birlikte okudum diyebilirim. Hic de kotu bi ceviri degil. Ayrıca slayer +1, forgotten realms'e laf atan kimse yok. Dragonlance vs FR tartısması degil bu, salvatore'u tartısıyoruz. Neyse daha fazla konusmaya gerek yok, isteyen istedigini yapsın.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya abi aslında drizzt olayin karaelf 3 lemesi sonra buzyeli vadi geliyo ama onun o olayi sw nin 4-5-6 nın once 1-2-3 unsonra cekilmisi gibi oluyo :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!
Darkblade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 İcewind Dale üçlemesini planlarında wulfgar karakterini yaratmak için yazıp Drizzt daha çok sevilince olayı Drizzte döndürüp Darkelf üçlemesini yazıyo..[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive...
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 isi nakit kısmına vuruyo iste ama olsun ben drizzti coook severim[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!
Öne çıkan mesajlar