Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Kadinlar erkeklere kendini cok kolay affettirebilir, anlamissindir zaten neyi kastettigimi. Yaptigina gelince, sen onla canin istemedigi zaman ilgilenmiyorsun, o senle ilgilenmeyince de kiziyorsun?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: desirous, 02 Eylül 2005 14:03 tarihinde demiş ki: Her şaka da bir gerçek payı wardır diye düşünmüştür oğlan +1 Bana böyle bir şaka yapıcak yüzüne bile bakmam bu ağır kaldırması çok zor bir şaka eşşek şakası bile onun yanında komedi kalır.Yapcağın işlemler insanların özelliklede sevdiğin inasrın duyguranın sarsılmamasına dikkat etmen gerek. Hisslerin tamiri zordu belkiden imkansız belkide gerçek bir sevgi ile ilgi ile düzeltebilir eğer gerçekten seviyosan belki bi şansın vardır..[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Hımmm.. İlk gördüğüm yerde dövecem dediyse o çocuğu kaldır çöpe at. Hatta çöpe bile atma . Tuvalete at sifonu çekme sidikle yollarız biz onu. Terbiyesiz. Ukela.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Böyle saka yapani dövmek farzdir[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: HymnOfSnuk, 02 Eylül 2005 19:39 tarihinde demiş ki: said: fiona, 02 Eylül 2005 12:12 tarihinde demiş ki:seni ilk gördüğüm yerde dövebilirim dedi:( eoh. o kim be sana vuruyo ? önce peşinden koşsun , sonra abuk sabuk konuşsun... diyorum , dedim , derim ; değmez üzülmek. yani öyle bi insan için üzülmek. valla adam dovebilirm demiş o sinirle yine iyi agzını burnunu kırıcam dememiş =) :P hücuum[signature][hline]İmza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ben olsam bende döverim derdim ama dövmezdim =))[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 sonradan buluşmaktan vazgeçti zaten sana zarar vermek istemiyorum dedi.. sonradan ben yine telefon ettim ikimiz de ağlamaya başladık sonra yarın görüşelim dedi.ve teli kapayınca senden acımı hafifletcek güzel msjlar bekliyorum dedi.ben de attım biraz daha iyi davranmaya başladı ve akşam beni aradı barışmıştı:) herşey için çok çok teşekkür ederim:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 pati sayesinde barıştın, reklamımızı yap. mesajların başına =o= falan koy.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 [spo1=konu bu yorumuma kaymasın ekleyim dedim]herşeyi geçtimde telekomunikasyon sektöründe gelecek bu yüzden parlak sevgili sayısı arttıkça paranın dibine vuruyor gsm şirketleri[/spo][signature][hline]G3NK zitem illede zitem [Bu mesaj DynamicK tarafından 03 Eylül 2005 11:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Voys, 03 Eylül 2005 11:27 tarihinde demiş ki: pati sayesinde barıştın, reklamımızı yap. mesajların başına =o= falan koy. ya bileklik falan gibi aksesuarlarımız olsa acayip reklam olur da yok malesef..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ii barışmış bunlarda geçmiş olsun dielim..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Benimde çok pis başım ağrıyo[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 *!topic isminde günlük mü yazıo die bakar*:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Penthesilea, 02 Eylül 2005 20:22 tarihinde demiş ki: Kadinlar erkeklere kendini cok kolay affettirebilir, anlamissindir zaten neyi kastettigimi. Yaptigina gelince, sen onla canin istemedigi zaman ilgilenmiyorsun, o senle ilgilenmeyince de kiziyorsun? iste cwp budur =)[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yalnız dikkat etmen gereken bir şey var, tekrar bu yada bunun gibi şakalar yaparsan, aranızın düzelme ihtimali çok düşer ve düzelsede kesınlıkle unutmaz bunu.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 öyle bşy yapmam[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar