Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok moralim bozuk

fiona

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar çok moralim bozuk bana kesin akıl vermeniz lazım...kime söylediysem oh iyi olmuş diyo kimse yardım etmiyo:(
konu şu:dün sevgilim benle pek ilgilenmedi telefonla arayıp sormadı falan ben de insanlık hali dedim kafama takmadım bi de dün bunun sınavı vardı rahatsız etmöek istemedim akşam arkadaşımla dışardayken bugüğn benle hiç ilgilenmedin diye msj attı.ben de sen de ilgilenmedin yazdım o da benim sınavım vardı senden bekledim yazdı.sonra canım opnla msjlaşmak istemedi ve teli kapadım.akşam açtım işte..o gün kendimi çok yanlız hissediyodum ve herşeyi benden beklediği için ona kızgındım..telefonu açar açmaz çağrı attıgündüz meşguldum hala meşgulum yazdım konuşmak istemiyodum.sonra biraz geçti ve kendimi topladım sınavını falan sordum o bu sefer meşgulum yazdı ben de sinirlendi.gecenin ilerleyen saatlerinde resmi olarak msjlaşmöaya başladık.sonra ben ona bi şaka yapmaya karar verdim.senden ayrılıyorum seni secvmediğimi farkettim falan dedim.seni hiç unutmıcam dedim .çok kötü oldu sonra da gülmeye başladım.ona bunu nasıl yaptım bilmiyorum:(kendime çok kızıyorum.şu an benle konuşmuyo telefonu da kapalı ona kendimi nasıl affettircem ben ya yardım edin noluur:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

onu sevsen bunları yapamazdın ya

ben kendimden biliyorum bir cümle kurarken aman yanlış anlamasın aman takmasın kafasına şu kelime çok ağır yok böyle desem diye beynimi yiyorum sen neler yapmışsın öyle ...

tabi seni çok çok çok kızdırmış olabilir farkında olmadan intikam alıyorsun?[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.

[Bu mesaj twistedemo tarafından 02 Eylül 2005 11:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hep aynı şeyi yapio ama herşeyi benden bekliyo ve beni kızdırmıştı o an gerçekten çok kızgındım..onu çok seviyorum zaten bunu ona yaptığım için ondan daha fazla üzüldüm vicdan azabı çekiyorum:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Helcaraxe, 02 Eylül 2005 11:40 tarihinde demiş ki:
valla bir kızın derdini yine bi kız anlar :D neyse ben ayrilim siz konuşun :P

çok alaka??akıl verin arkadaşlar bana ya:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

ben olsam ona neden böyle davranadığımı açıklayan uzuuuuuuuun bir şey yazardım hem yazarken sen de anlarsın neden öyle yaptığını özür dilerdim öyle yaptığım için ondan çok üzüldüğümü belirtirdim ama e-mail olmasın böyle elinde tutabileceği birşey olsun =)

hatta yanında çikolata//şeker gibi birşeyler de ver ;p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam çok hata yapmışsın.
Altta bi konu var. Saçma gurur yapmışsınız ilişkilerde genelde bitirici özelliktedir bu gururlar

Aramazsan aramam,Sormazsan sormam.
İlk adım hep erkeklerden beklenir. Erkeklerde çok adım attığını düşünerek topu kıza atarlar.
Sonra n'lur "severek ayrıldık"

said:
fiona, 02 Eylül 2005 11:35 tarihinde demiş ki:

.ben de sen de ilgilenmedin yazdım o da benim sınavım vardı senden bekledim yazdı.sonra canım opnla msjlaşmak istemedi ve teli kapadım.akşam açtım işte..o gün kendimi çok yanlız hissediyodum ve herşeyi benden beklediği için ona kızgındım..telefonu açar açmaz çağrı attıgündüz meşguldum hala meşgulum yazdım konuşmak istemiyodum.sonra biraz geçti ve kendimi topladım sınavını falan sordum o bu sefer meşgulum yazdı ben de sinirlendi.gecenin ilerleyen saatlerinde resmi olarak msjlaşmöaya başladık.sonra ben ona bi şaka yapmaya karar verdim.senden ayrılıyorum seni secvmediğimi farkettim falan dedim.seni hiç unutmıcam dedim .çok kötü oldu sonra da gülmeye başladım.ona bunu nasıl yaptım bilmiyorum:(kendime çok kızıyorum.şu an benle konuşmuyo telefonu da kapalı ona kendimi nasıl affettircem ben ya yardım edin noluur:(

Hımmm..
Dediğim gib saçma gururlar var.
Sen "meşgulüm" yazmışsın o da aynı cevabı vermiş. Gereksiz bir cevap olmuş kız ve senin açından.

Yaptığın şaka eşşek şakası. Böyle şakalar ilişkilerde olur fakat 2 taraftada soru işareti bırakır. Genelde felsefe şudur soru işaretlerinde " her şakanın altında bir gerçek yatar"

Tavsiyem şudur ki ;
Çocukça 1-2 harekette bulunmuşsunuz karşılıklı "özür" ve hatanın tekrar yapılmayacağı teminatıyla birbirinize sıkı sıkı bağlanın.
Hatalarınızı değerlendirin.

Ve saçma gurur olayını karşılıklı olarak atlatmaya bakın.
Resmiyet konusunda ise resmiyeti kaldıran ilk sen ol.

Umarım faydam dokunur.[signature][hline] Lavinya -> .
.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 02 Eylül 2005 11:43 tarihinde demiş ki:
ben olsam ona neden böyle davranadığımı açıklayan uzuuuuuuuun bir şey yazardım hem yazarken sen de anlarsın neden öyle yaptığını özür dilerdim öyle yaptığım için ondan çok üzüldüğümü belirtirdim ama e-mail olmasın böyle elinde tutabileceği birşey olsun =)

hatta yanında çikolata//şeker gibi birşeyler de ver ;p

mektup yani evet olabilir bunu kesin denicem çok teşekkürler..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

birincisi senin içine düşen konuşmama isteği geçici bişey değil ileride de olacak
ikincisi senin yaptığın şeyleri yaptığın bir kıza kendini affettirmenin tek yolu yüzyüze görüşmektir.. Emin ol yüzyüğze görüşmek tonlarca mesaj ve saatlerce telefonda dil dökmeye bedeldir

üçüncüsü de nedendir anlamam kızlar ilgi gösterme ve değer verme durumunu bi erkeğin kalkıp onu görmeye gelmesine oranlıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Bu telefonlar bozdu herşeyi, sevgililer arasında acıld urumlar dışında telefonkullnamak sakıncalı, durmadan oanic içinde insanlar durmadan sorumluluk altında, "ama benım sevgilim var aynı anda ikielimi birdne kullanmıyosam boş olanla sevgilime mesaj atmalıyım oda bana atmalı hemen hımınıhımnını" diye dolaşan bir suru insan kötü yanı[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Tahmin ettiğim gibi kız meselesi.
Arkadaşım çok takıyosunuz kafanıza.
Tamam biliyorum iğrenç birşey insanın çaresiz kalması.
Ama hemen pes etmeyin hemen taktik istemeyin.
İnsan ilişkileri bu kadar basitmi.[signature][hline]OKUYUN
insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki:
FUCK
Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maxen, 02 Eylül 2005 12:06 tarihinde demiş ki:
git evine bu kız arkadaşın kapısını çal işe yarar yüzde doksan yaramassa da zaten sen elinden geleni hatta fazlasını da yapmış olursun için rahat olur en azından

fionanın sevgilisinin kız olacağını sanmıyorum , kendiside bayan çünkü...
@fiona
abartıya kaçmamak suretıyle özur dılerım filan de ciddi ciddi , başlarda sallamasada eğer seviyosa ertesigün filan "tmm ama bi daha boyle bişi yapma" diye karşılım verir , korkma.[signature][hline]FB Sailing Team
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yeto, 02 Eylül 2005 12:12 tarihinde demiş ki:
said:
Maxen, 02 Eylül 2005 12:06 tarihinde demiş ki:
git evine bu kız arkadaşın kapısını çal işe yarar yüzde doksan yaramassa da zaten sen elinden geleni hatta fazlasını da yapmış olursun için rahat olur en azından

fionanın sevgilisinin kız olacağını sanmıyorum , kendiside bayan çünkü...
@fiona
abartıya kaçmamak suretıyle özur dılerım filan de ciddi ciddi , başlarda sallamasada eğer seviyosa ertesigün filan "tmm ama bi daha boyle bişi yapma" diye karşılım verir , korkma.

zaten beni çok sevdiğinden ayrılmış kadar yıkıldı..bu iş 1 haftada anca çözülğr gibi..allahım ben napicam ya...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

allah ın sopası yok[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 02 Eylül 2005 11:56 tarihinde demiş ki:
Bu telefonlar bozdu herşeyi, sevgililer arasında acıld urumlar dışında telefonkullnamak sakıncalı, durmadan oanic içinde insanlar durmadan sorumluluk altında, "ama benım sevgilim var aynı anda ikielimi birdne kullanmıyosam boş olanla sevgilime mesaj atmalıyım oda bana atmalı hemen hımınıhımnını" diye dolaşan bir suru insan kötü yanı

artı üç
Telefon hassas ilişkiler açısandan çok zararlı bencede.
Mimik ve jestlerini kullanamayınca anlatmak istediğini tam olarak anlatamıyorsun çoğu zaman.
-------------------------------
Arkadaşım sende niye telefonu kapıyosun.
Anlamıyorum ya çok ilginç cidden.
Konuşmak istemiyorsan ne bileyim ev işi yapıyorum de konuşmak istemiyorum de.
Ama saçma sapan meraklandırma karşındakini[signature][hline]OKUYUN
insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki:
FUCK
Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...