Stavanger Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 vangel bosver sen blood cok guzel olmus ellerinze sağlık ama video bekleriz yani[signature][hline]Nick : _JustiCe_FoR_All_ LvL : 61 Job : Berkserker Hero Server : Beramus
katsumoto-2 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 lorde cum sağ en üst köşeye bakarsan buff lı olduklarını anlarsın :=)
katsumoto-2 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 http://rapidshare.de/files/2959638/DarkMare.wmv.html ALIN SİZE MANYAK BİR DM VİDEO SU İZLEDİKÇE Bİ DAHA İZLEMEK İSTİCEKSİNİZ
nui2din Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ALERT ALERT stinger demeyi unutmussun :D :D : D helal olsun.[signature][hline]status: blocked server: diez job: mage nation: karus level: 6x np: 35xxx clan: yok onu bulamadım işte :D
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bufflı canından 1500 çıkararak söylemiş zaten o[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 banım yeni açıldı hll volkan abi gj =) yediğin dmg lara baktımda 700 falan mrk ettim dm ler massivelendimi yoksa yediğin gerçek dmg mı o ?[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
findor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 süper süper :D bloood da yaptı aynısını bu özenmek değildir kalitenin göstergesidir abicim :)[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ÇOK DM İSTİYOSANIZ alın zleyin kardeşim tıkla.. [Bu mesaj Murtaza tarafından 01 Eylül 2005 12:11 tarihinde değiştirilmiştir]
findor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 açılmıyo link[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 rapidshare kuklanmasını bilmiyomusun_?[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!!
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sen link' i doğru verseydin açılırdı, ben düzelttim :-) neyse, izledim movie' yi hoş olmuş... Pet mage ler DM' e staff la giriyor da :D[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O
vktk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 arkadaşlar bizim video da hazır fakat henüz izlemediğim için link vermek istemedim. bu akşam link veririm.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 SAOLO MURTAZA CIM :=)[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!!
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bu ANT_HILL_MOB clanı di mi. tam manyak bunlar ya :D talos videoları da çok komikti :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
arcenoid Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya bende bir video hazırlayacağım ama siz bilirsiniz buraya hazırladığınız videoları hangi programla editliyorsunuz. nasıl efektler vs vs atabilirim hangi program iyi ? bende cyberlink in fln var ama bilemiyorum hangisi ii hangisi kötü.[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :(
SymboL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 manyak olmus ya mageler felan indiriyo bi de müzikle birleşince o erik kafalılar süper olmus :D[signature][hline]nick: :SymboL: clan: yok
vktk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 http://files.filefront.com/MyNameIswmv/;4070421;;/fileinfo.html buyrun movie fakat aoe dm yok bunda. pyro nun kendi movie si.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
findor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 indiriyo[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Harbiden helal olsun diyorum[signature][hline]Server:Ares Lvl:51-60 Clan:Eternals Nick:semihgunes
Rubens Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 böle towna merchant açmalar aoe Dm kesmeler elmoradlar da nie yoq? Ben birtek 303 ü gördüm 2 parti halınde towna giriyorlardı Hep karuslar böle işler yapıyorlar... iNsanlardan bilen varmı başka?
findor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 aga biz bi kere girdik ama town a merchant açamadık carnage clanı olarak girdik. mage 4 tane vardır 62+ mageler 62+ 5 warrior 62 + 2 assasian party healer 2 tane buffer filan kaldık 45 saniye çıktık sora hiç aklıma gelmedi heycandan :D videoya çekmek[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
mcberq Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Walla gözlerim açık kaldı Omg ne diyim yane O_o °oO¯·_Super M@®îø Bros¯·_
Öne çıkan mesajlar