vktk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yanlışlıkla buraya koydum fakat açıkçası bu saatte yeniden yüklemekle uğraşamayacağım :)[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez[Bu mesaj vktk tarafından 26 Ağustos 2005 04:47 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj vktk tarafından 26 Ağustos 2005 04:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Helal vangel.Sonu kötü bitmemiştir umarım,yakınlar sanki ben korktum valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 dellenmiş bunlar[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hani yaratık arkadaşların ne oldukları hakkında bi bilgim yok ama fantastik online oyunların hepsinde temel olduğu gibi "kanadı varsa büyükse ve siyahsa tehlikelidir" prensibine bağlı olarak pekte sevimli olduklarını sanmıyorum :)[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 guud job ;)[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ya bu oyun çok sakıncalı arkadaşlar. şu anda işe geldim fakat 45 dk gecikmiş olarak :) yanlız bu oyunda eğerki sağlam bir clanın varsa çok zevkli ya. 2 party kurduk gecenin bi saatinden ne yapalım derken gaza geldik :) resimdede görüldüğü gibi bütün clan town çek diye bas bas bağırıyordu.ben ss alayım diye town çekmiyorum.çok eğlendik ya.videosu yapım aşamasında :)[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez [Bu mesaj vktk tarafından 26 Ağustos 2005 08:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 blood da özenmişler gibi blood komaya sokuyordu :D bunlarda yapak demısler :d ne guzel[signature][hline]70 milyonun bildigi sır degıldır.. hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 özenmek? zzzz[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez [Bu mesaj vktk tarafından 26 Ağustos 2005 09:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Muhteşem görüntüler. Cesaretinizden dolayı tebrikler :) :) :)[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 blood tm de yapmıstı hatırlarsanız onu soyluyorum.ama cok guzel olmus tebrık ederım :D bende hep düşünmüştüm millet 70 olunca harpy exp vermez boyle yapar dıolardım :D tebrık ederım cesaretınızden [Bu mesaj Wrong tarafından 26 Ağustos 2005 09:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ya canım kardeşim hadi kış kış. git başka topiclerle uğraş. bende biliyorum blood ın yaptığını, videolarınıda bayağı sıklıkla izlerimde; neden özenmek? aa blood aoe dm yapmış, hadi bizde yapalım gibi bir konuşma geçmedi. orada gördüğün 2 party 4 saat boyunca cz de beraber dolaştı. artık ne yapalım, ne yapalım derken. önce hb de merchant açalım sonrada aoe dm yapalım dedik. merchant ta yattım o ayrıda :) hemen bir kulp takmayın ya,el insaf.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 heh bişi demıom zate :blood da yapmıs dedım[signature][hline]70 milyonun bildigi sır degıldır.. hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bide onları toplu kesmiş olsaydınız ben atlıyamıyom 5lere gelemedim :((((((((( ama diezde seni görürüm el moradımmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 volkan abiyi kesebilecegini sanmıyorum cafede karakterini gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Gunthar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Abi sen azmışın buffsız 4bin can!!!!!!!!!! Ne demek o be chitinlerin ve shellerin +8 hp herhal:D Heal olsun ne diim ben bende wariordum hacklenmeden önce bende 2bin can vardı:) Çok güzel yapmışınız blood a özentilik felanda deil bence bazen düşünüom acaba diezemi geçsem zaten ares bitti artık bütün roguelerde +8 shard felan var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 lord abi gordum ben bu adamı ustundekılere str basılı bide tank esyaları vardı cıtın onları giyse bide ne kadar olur hepsi +10 verse dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 normalde +7 str shell setim varda ayrıca 1 sette hp chitin yaptım.(pauldron,gauntlet,boots) ve bu party için iron necklace,iron belt,secret silver earring,cs+7,bronz earring verdi clan. 2 roc la 2 we ile oluyor böyle bir hp. hedefim helmet ve pad chitin hp ile ne olur acaba :) 5.800 filan olur herhalde.bu arada bide 1hand giga+6 var arkadaşım onu unuttum 6k hp olur sanırım.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez [Bu mesaj vktk tarafından 26 Ağustos 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 güzelmiş. öldü mü hepsi sonunda? bu arada özenmişler fln diyenler olmuş. her özenen yapılabiliyosa buyrun yapın beyler. büzük ister aoe dm yapmak.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Islak_Tosbaga Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 zuhahaha Gülüom geçiom özenti olayına :D Sıradaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 helal olsun ne diyim. kesmesinden çok bunları vokelemesi çok zordur bea. (o kadar hp olsa ben de vokelerim :-p)[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 o siralarda oralardaydim da gec kaldim izleyemedim :p tebrikler cok guzel olmus ;)[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Biz bu başlığı boşunamı açtık?[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 up...[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Vangel hoş olmuş ss ler. Keserkenki videoyuda bekleriz.[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 abi bi forumlarda blodz clanının bir videosunu link atmışlardı izledim . kendimden geçtim. adamlar clan anlayışını benimsemiş. deli gibiler walla :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar