tsitema Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya serial experiments lain in çizgi roman hali var mı google da bikaç sayfaya rastladım japonca da ondan soruyorum varsa nerden indirebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ben Emule aracılığıyla Animesini de Mangasını da bulmuştum bi ara istersen[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Lain'e tapınan bir insanımdır, konu başlığını görünce gözlerim parladı birden. (Bende Artbook'u da var. taslak, skeç ve deneme çizimlerinin yanı sıra manga serisi de bulunuyordu)...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 off lain süper ya ama çok çoook karışıktı animesi bi kaç kez izleyip bir şeyleri anca çözmüştüm eheh :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar