tsitema Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya serial experiments lain in çizgi roman hali var mı google da bikaç sayfaya rastladım japonca da ondan soruyorum varsa nerden indirebilirim
Durlag Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ben Emule aracılığıyla Animesini de Mangasını da bulmuştum bi ara istersen[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve...
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Lain'e tapınan bir insanımdır, konu başlığını görünce gözlerim parladı birden. (Bende Artbook'u da var. taslak, skeç ve deneme çizimlerinin yanı sıra manga serisi de bulunuyordu)...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 off lain süper ya ama çok çoook karışıktı animesi bi kaç kez izleyip bir şeyleri anca çözmüştüm eheh :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b]
Öne çıkan mesajlar