Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurt Dışında Okumaya Kimler Gidiyo??

sheref

Öne çıkan mesajlar

Birkaç arkadaşım orada okuyor. Bir büyüğümde dekanı ile çok yakın arkadaş. Sana garip geliyor, doğal aslında. Benim kafamda hiç yurtdışı planları yoktu. Evdekiler biraz üsteledi sonra arkadaşlarıma sordum imkanlarınız neler eğitimi nasıl memnunmusunuz diye, okulun adını da sordum fakat Tam hatırlamıyorum dediğim gibi. National Levski olması lazım. YÖK ün kitapçığında da geçmiyor yani öss tercih rehberinde. Umarım merakını giderebilmişimdir[signature][hline]Alomatik says:
vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 10 Ağustos 2005 18:59 tarihinde demiş ki:
TİFLİS IVANE CAVAHİŞVİLİ DEVLET ÜNİVERSİTESİ'ne gidiyorum var mı gelen =)

tiflise 2 kez gittim,gerçekten çok güsel bi şehir tam bi avrupa şehiri gibi çok düzenli gezilecek bi sürü yer var,çok güsel sinema salonları var,ayrıca ço da güsel kızları var:)
Tiflis devlet üniversitesinde gördüm,eğer oaraya gideceksen mükemmel bi yerde şehrin tam ortasında koskocaman bi bahçesi var,boğaziçine benziyo hafif,daha küçük tabi..
Yalnız yemeklere dikkat et domuz yazğı kulanılıyo genelde,biz abimle çk güsel bi restorantta et yemiştik,meğer domuz yağı varmış:),tadı güseldi ama[signature][hline]from exile...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
asinanyavuz, 23 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
said:
onlyreal, 15 Ağustos 2005 01:32 tarihinde demiş ki:
digeri robert birincisi kaan karaman(ki cocugun ozelliklerini anlatsam heralde olursunuz)

anlatır mısın?

Geçen sene Robert mezunu arkadaşım anlattı
SAT Toefl scorlar TOP, her türlü abudik gubudik klup üyesi(Rottery hede hödö)
Bir de çifte pasaport varmış Amerika-Türkiye, bir de maddi durumları bayağı iyyimiş, burslu kabul almasayış, rahat rahat paralı okuyabilir miş falan[signature][hline]Double, double, toil, and trouble
Fire burn and caldron bubble
Sosyal ağlarda paylaş

ben sana soyle soliyim anne ve baba tarafinin toplam serveti kocla rahat yarisir belki gecer.(paralari atarak solemiyorum)

eski turkiye kayak sampiyonu. Ileri seviye scubaci. Anadlu lisesi sinavinda turkiye ucuncusu. Robert birincisi. Toefl scoru ya tam yada 1 soru yanlis. Sat ida hakeza oyle.

Cifte vatandasligini bilmiyorum[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Dark_Soul, 23 Ağustos 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
said:
sheref, 10 Ağustos 2005 18:59 tarihinde demiş ki:
TİFLİS IVANE CAVAHİŞVİLİ DEVLET ÜNİVERSİTESİ'ne gidiyorum var mı gelen =)

tiflise 2 kez gittim,gerçekten çok güsel bi şehir tam bi avrupa şehiri gibi çok düzenli gezilecek bi sürü yer var,çok güsel sinema salonları var,ayrıca ço da güsel kızları var:)
Tiflis devlet üniversitesinde gördüm,eğer oaraya gideceksen mükemmel bi yerde şehrin tam ortasında koskocaman bi bahçesi var,boğaziçine benziyo hafif,daha küçük tabi..
Yalnız yemeklere dikkat et domuz yazğı kulanılıyo genelde,biz abimle çk güsel bi restorantta et yemiştik,meğer domuz yağı varmış:),tadı güseldi ama

domuz yağı sorun olmaz zaten hristiyanım =)

tiflis gerçekten avrupa ayarında biyer, gürcistan daha yeni bağamsız, iç savaç yeni bitti bilmemne demeyin, tiflis hemen hemen hiç etkilenmedi bu olan bitenden..[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...