Stunner Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 warrior da dex werirsek wurma hızı artar mı?
tosun_pasa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 artmaz. raptor'u very slow'dan very fast'e getirebilirsen artar.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
zzz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: tosun_pasa, 02 Eylül 2005 17:47 tarihinde demiş ki: artmaz. raptor'u very slow'dan very fast'e getirebilirsen artar. :D o nasıl olcakki ? ...[signature][hline]
Stunner Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 peki giantic axe ye nie dex bonus koymuslar?
tosun_pasa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Nauke var moradon'da, onune gidip /greeting1 yapiyosun..[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 atak sekmesi azalsın diye koymuşlar[signature][hline]Metakuso.........................Metakuso2 Karus...............................Karus Ares................................Ares 6x...................................4x :D Hala Sorcerer:D.................Rogue - Assasin Dead...............................Alive :D
tosun_pasa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Metakuso, 02 Eylül 2005 17:52 tarihinde demiş ki: atak sekmesi azalsın diye koymuşlar atak sekmesi dedigin sey bir skill'in "failed" olmasi olayi ise dex ve bunun arasindaki baglanti kulliyen yalandir, sehir efsanesidir.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Arma Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Dex skill cooldownunu değilde normal vurma hızını artırması lazım. TAm bilimiyom ama birazdan warior arkadaşlar açıklama yazar.[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım.
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bildiğim kadarıyla skillin dolma süresi azalıyor dex bonus la ???[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 benim assasian vardı dexi fazlaydı ama yinede acaip yavaş doluodu skiller
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 benimde priest vardı atak skili burduğum gibi doluyordu SKİLLE ALAKASI YOK DEXİN
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 dex fazlalığı sadece skillin fail olma riskini azaltır[signature][hline]Metakuso.........................Metakuso2 Karus...............................Karus Ares................................Ares 6x...................................4x :D Hala Sorcerer:D.................Rogue - Assasin Dead...............................Alive :D
DeadLy_TurK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Benim bildiğim dex skill i failed diilde ıskalama oranını azaltır.
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 o işte.onu demeye çalışıyom :D yani bazen mana gidiyo ama dmg vermio. o riski azaltır :)[signature][hline]Metakuso.........................Metakuso2 Karus...............................Karus Ares................................Ares 6x...................................4x :D Hala Sorcerer:D.................Rogue - Assasin Dead...............................Alive :D
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ha bi de skillsiz vurma hızını arttırır[signature][hline]Metakuso.........................Metakuso2 Karus...............................Karus Ares................................Ares 6x...................................4x :D Hala Sorcerer:D.................Rogue - Assasin Dead...............................Alive :D
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ole olsa aasasıenler sanıyede 213123212 skill atardı skıl atma hızın dex 1000 olsa 60 olsada farketmıo ama warıorun bi sskıllı war attackı hızını yuzde 30 hızlandırıyor
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 burial veya murtaza gelinde açıklama yapın ...ama bazı waririorlar dex bonuslu shell+7gloves giyiyolar bu hızı arttıtıryo galiaba birazda olsa...[signature][hline]geçende sıcak bir cz gününde xxx adlı şahıstan gelen pm... xxx=abi s.a nasılsın soru sorabilirmiyim_? ben=a.s sor_? xxx=abi burda ölünce para gidiyomu_? ben=ewet gidiyo...paranın yarısı gidiyo ve 50 np gidiyo np yoksa %5gider:) xxx=abi burda cafedeki abiler eğer paran yoksa üstündeki itemler gider, seni öldüren adama geçer itemler dediler_? ben=oha.çüş.lolzzzzzzzzzzzz
Asheroth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Arkadaşlar Dexterity bir atağın isabet oranıdır. Yani tüm oyunlarda mantığı bu. Ama KO her haliyle ilginç olduğu için belki değişiktir...
towerr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 beyler bu sadece warriorlardamı oluo attack yüklestme hızı
Asheroth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Warriorda Dex e verdiinde elbette isabet oranın artar. Ama warriorun str ve hp ye vermesi dha karlı olacağından dex e vermek mantıksız olur.
manicodil Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 warriorda dex ne işe yarar bilemiorum ama bikaç unique warrior silahında dex bonusu var. bunun da ötesinde passionda 20+ dex veren bi skill var.35 skilliydi galiba. e hadi işe yaramıo o skill neden var? ayrıca barbarian olmayan warriorlar için dex önemli diorlar sebebini sormadım saçma geldiinden fakat passiondaki skill kafamı karıştırdı açıkçası. bu arada cloud dex veriomuş diye duydum doğrumudur bilen varmı???
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Warriorların hiç biri shell dex bonus u giymez. giymeleri kadar da saçma bişey olamaz Giga 1h weapondaki dex bonusundan çok, silahın speed i önemlidir. - ki giga nın speed' i "Normal"dir... dolayısıyla normal olan attack speed, speed' i "very slow" olan silahlardan daha seri vurur. Ama dex bonus KESİN İŞE YARAR ya da YARAMAZ diye bişey söylemiyorum...[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O
tosun_pasa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: manicodil, 02 Eylül 2005 21:28 tarihinde demiş ki: warriorda dex ne işe yarar bilemiorum ama bikaç unique warrior silahında dex bonusu var. bunun da ötesinde passionda 20+ dex veren bi skill var.35 skilliydi galiba. e hadi işe yaramıo o skill neden var? ayrıca barbarian olmayan warriorlar için dex önemli diorlar sebebini sormadım saçma geldiinden fakat passiondaki skill kafamı karıştırdı açıkçası. bu arada cloud dex veriomuş diye duydum doğrumudur bilen varmı??? oyle bir skill yok guzel kardesim. ayrica warrior'da dex hicbir seye yaramaz. dexterity madem skill'lerin fail vermemesi sansini arttiriyor neden rogue kardeslerde de bu olay yasaniyor?.. iskembeden sallamiyorum. skill'lerin tutmasi acisindan cok kez denemeler yaptik, fark goremedik.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
druenler Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: tosun_pasa, 03 Eylül 2005 03:41 tarihinde demiş ki: said: manicodil, 02 Eylül 2005 21:28 tarihinde demiş ki: warriorda dex ne işe yarar bilemiorum ama bikaç unique warrior silahında dex bonusu var. bunun da ötesinde passionda 20+ dex veren bi skill var.35 skilliydi galiba. e hadi işe yaramıo o skill neden var? ayrıca barbarian olmayan warriorlar için dex önemli diorlar sebebini sormadım saçma geldiinden fakat passiondaki skill kafamı karıştırdı açıkçası. bu arada cloud dex veriomuş diye duydum doğrumudur bilen varmı??? oyle bir skill yok guzel kardesim. ayrica warrior'da dex hicbir seye yaramaz. dexterity madem skill'lerin fail vermemesi sansini arttiriyor neden rogue kardeslerde de bu olay yasaniyor?.. iskembeden sallamiyorum. skill'lerin tutmasi acisindan cok kez denemeler yaptik, fark goremedik. oyle bir skill var. 40 point isteyen "Nimble Wind". 20 dex veriyor bir sureligine.[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Server: Diez
Joey Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 mage lerde arttırıo ama rogue larda bilemem bir mage e dex verirseniz bi büyüyü normalde 3 saniyede atıosa 1 saniyede atıo ama dolma hızını görmedim büyünün tekrar açılmasını doldurmuyordur bence ama dex vermiş bi mage gördüm ben bi 51 atana kadar 3 tane büyü sallıodu[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 60xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Öne çıkan mesajlar