Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir yabancı ile korunmasız ilişki +18

Depressive

Öne çıkan mesajlar

Bu topici nerye açacağımı bulamadıım için buraya açtım arkadaşlar.
Daha önce birçok yabancıyla ilişkiye girdim.Bunların hepsinde korunmuştum.Taki dün geceye kadar.HEm çok fazla içmiştim hemde kızın fazla güzel olmasın dolayıda olabilir korunmasız olarak ilişkiye girdim.Daha doğrusu girmişim.BEn ilişkiye girdiimin farkına bu akşam 21.30 sularında telime gelen mesajla vardım.Dün gece yanımda birinin olduunun farkındaydım ama gündüz kaçta kalktı gitti yada gecemi gitti bilmiyorum.Ama saat 9.30 dan beri ben böle bi hata nası yaptım die düşünüyorum.Bursaya döner dönmez biz test yaptırmayı düşünüyorum ama hala içimde acayip bir korku var.
NEyse konuyu acmamın nedeni daha önce sizdende bir yabancıyla korunmasız ilişkiye giren varmı diye sormak istiyorum.Varsa bi hastalığa kapılanınız varmı.Yoksa benmi yabancılar hakkında çok kötü düşünüyorum.[signature][hline]Our time has come...

vayhan, 20 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki:
Selamlar
İki aydır WOW oynamaktayım. Çok başarılı oyun.

[Bu mesaj MukanKaan tarafından 02 Eylül 2005 03:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu ne sacma bi baslik abi kusura bakma ama öyle yani.

A : Ben feci yattim bi bok olmadi.

B : Ben yetemiyorum

C : Ben yattim bel soguklugu oldu.

Sonuc?

Bu arada yapma öyle seyler, hastaliktan hamilelige kadar binbir türlü belaya sararsin basini[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 02 Eylül 2005 03:09 tarihinde demiş ki:

A : Ben feci yattim bi bok olmadi.

B : Ben yetemiyorum

C : Ben yattim bel soguklugu oldu.

Sonuc?

Sonuc: Aksamdan beri arkadaslarımla konustum bu konuyu. Tanıdığım bir doktorda yok. Ailemi arayıpta böle böle oldu diyede anlatamam. Belki burdan birisi yardım eder diye sormuştum.

Not: Hangi bölüm uygunsa oraya atılmasını rica ederim[signature][hline]Our time has come...

Selamlar

Sosyal ağlarda paylaş

Turizm İşl. okuyorum.Yazın barmenlik yapıodum.DÜn son günümdü.Bütün yaz milleti ben sarhos ettim birazda ben sarhoş olayım dedim.Demez olaydım.Barda tanıştım bu arada kızla[signature][hline]Our time has come...

Selamlar

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 02 Eylül 2005 03:34 tarihinde demiş ki:
turist sanıyorum o zaman bişi olmaz.ama bak bu baban die cocuguyla gelebilir :)

evet turistte ne diyosun sen ya. ben daha 21 yaşındayım allah korusun.anaaa düşünmesi bile korkunç[signature][hline]Our time has come...

Selamlar

Sosyal ağlarda paylaş

1 kereden birsey olmaz , bende korunmasiz ilişkiye girdim , hatta iki arkadasla toplu olarak korunmasiz girdik :D , ilk o korkutan soru bizide sardi , dedik atın olumu arpadan olsun , birimize birsey olursa hepimiz b.k yoluna gittik diye , dusunduk.
daha sonra kendimi bu olaya şartlamadim , zaten bir kişide bile birsey cıkmadigi icin bende sakinim.[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List
CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity

[Bu mesaj Impressive tarafından 02 Eylül 2005 06:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Test yaptıracaksın.. Bu kadar basit.. Test için gerçek isim falan istemez kimse senden. Ama HIV+ gibi bir durum söz konusu olursa gerçek isim almak zorunda kalırlar..
Yani gideceksin kan testi yaptıracaksın..Eliza testi

Yanlış yunluş bilgiler vermiş arkadaşlar.. İlk teset 25.gün ikinci test 3. ay ve ondan sonra ki dönemde 6 ayda bir testi yinelemen sağlığın açısından iyi olur. Hepatit falan çabuk belirlenirken AIDS belirlenmesi zor bir hastalık olduğu için test ile yakalanması zor oluyor... Dolayısı ile ilk testi yaptırdım bir şey çıkmadı, rahatladım, ben temizim, diğer testlere gerek yok moduna girme hemen.. Kapmışsan bir şey, sadece bu rahatlık yüzünden geberirsin.. Testlerini yaptır!
Ayrıca türk, turist ayrımı yapmadan (ki böyle bir ayrıma neden gidilmşi çözemedim pek) korunmasız ilişki sonrası test yaptırın. Yemiyosa korunun kardeşim!
Ertesi gün hapı ve benzerleri fazla kullanımda (4-5 kez) bozar hormonal dengeyi..
Eliza testinin de Ertesi gün hapının da fiyatları cüzidir.

ekliyoruz bişiler
Eliza HIV+ çıkarsa!!!! Amaneyyy diye panik yapmadan hemen önce doktor senden 2.bir test isteyecek. Onu yaptıracaksın. Ve dışarı çıkar çıkmaz başka bir hastaneye vs. gidip bir eliza daha isteyeceksin..
[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 02 Eylül 2005 07:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...