Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul - Kadıköy - Salsa Köfte Evi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Akın abi!! bana bi jumbo! diye girip huzur buldugum o küçük dükkan... salsa...
reksin sokagından (dikkat barlar değil) aşagı dogru inilir kose basından 1 dukkan önce solda

gayet güzel köpüklü ayranı ve muhabbetiyle ayrı bi yerdir salsa köfte... asagı dogru olan duvarında bir sürü yazı vardır içinde paticik ekibinden de bikaç kişi vardı da hatırlayamıyorum...
fiyatlar çok uygun ve doyasıya... Gidin görün abonesi olacaksınız...[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying?
I WANNA GET FREE!!!!
Mesaj tarihi:
1-2 paticik buluşmasının başlangıcını falan orada yapmıştık, güzel yer, severim ama karşısındaki pilavcıoğulları daha rullz bir mekandır benim için=)

cthulhu, ultrapsycho, grom, hymnofchuck ve ben imza bırakmıştık galiba oraya=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Mesaj tarihi:
Evden çok Kadıköy sokaklarında barınan bir insanım, bir kere bile girmiş değilim. Neden girmedim acaba? Bir ara uğrayıp jumbo dediğin şeyi deniyeyim bari.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
çekici gelmez dışardan ama içeri girmeniz lazım

Akın Abinin ünlü sözü vardır...
"ben kendi yaptığım yemektan başka yemek yemem, kendi yaptığım çaydan başka çay içmem!"
Girin görün arkadaşlar[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying?
I WANNA GET FREE!!!!
Mesaj tarihi:
"kırmızı beyaz alltogether?" repliğiyle gönüllerde taht kurmuştur akın abi..bi de gereksiz muhabbeti olmasa daha çok gidilesi.[signature][hline]MKC
İLYAS

bonus:zlorwf sen misin?
Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Mesaj tarihi:
Efendim bugün (aslında saat 12 yi geçeli çok oldu yahu baştan alalım)

Efendim dün mekanı ziyaret etme olanağı buldum. Köftesi ve jumbosu gerçekten çok başarılıydı, ayranıda gayet lezizdi. Gidiniz, yemeğinizi yiyiniz efendim güzel bir yer.

Yamulmuyorsam kofte ekmek ve jumbonun fiyatı 2.5ytl[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
zilyon defa önünden geçmişliğim var dışarıdan hiç albenisi yok ama bu yazılanları okuduktan sonra gidip deneyeceğim kesin :) tam da yerinde ehe.trip e yakın rexx e yakın vs.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here
Sometimes, yet I still pretend
Mesaj tarihi:
çok güzel bir yer, ne zaman önünden geçerken acıksam direk girip tıkabasa doyarım. hem ucuz, hem kaliteli, hem lezzetl, hem güleryüzlü çalışanları olan, şirin mi şirin, anadolunun bağrından kopup gelmişe benzeyen, köftesi beni benden alan bir lokanta.

gidip yenilesi. şimdiden afiyet olsun. =)[signature][hline]Silent dance with death...
Mesaj tarihi:
said:
Quivalen-soth, 27 Haziran 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
Akın Abinin ünlü sözü vardır...
"ben kendi yaptığım yemektan başka yemek yemem, kendi yaptığım çaydan başka çay içmem!"
Girin görün arkadaşlar

haha evet her gittiğimizde yiyioruz o laftan. Galiba duvarda sothlu bişey gördüm ama acep senmiydin.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Mesaj tarihi:
lan ben de gidiyorum buraya hep.

duvara yazmışsınız paticik , ben ilk gittiğimde boştu lan o duvar
eauh[signature][hline]valandil ownz j0o!
oportunist post yazarı.
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Mesaj tarihi:
istanbul la fazla alakam yok ama devamlı gidip gelirdik zamanında sirkecide filibe köftecisi vardır babamın lise yıllarında köfte yediği şirin bi dükkanmış tavsiye ederim bende bizzat yediğim için tadını biliyorum gidin görün beğenirseniz gezdim tozdum'a açarsınız :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Mesaj tarihi:
Ben buraya bi kaç defa gittim içerideki adam direk kanka muhabbeti yapmaya başlayınca gitmemeye başladım.Oysa yemekleri hoştu vede uygundu.Ama esnaf'ın bu tip yakınlaşmalarından pek hoşlanmadığım iicn bi daha yemedim orda[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Mesaj tarihi:
akın abi eski üsküdar delikanlısı olduğu için tabi öyle herkesle enseye tokat arkaya parmak

süperdir ortam süper .. gidecem yarın gene belki[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying?
I WANNA GET FREE!!!!
Mesaj tarihi:
yani enseye tokat bişeye parmak derken yanlış anlamayın arkadaşlar bugun gittim akın abiye gene biraz gülerek sitem etti bana sanki biz buraya gelene parmak atıyoruz diye =)

demek istediğim şu yani herkese çok yakın davranır bir sıkıntısı olursa sorar iyidir yani...[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying?
I WANNA GET FREE!!!!
Mesaj tarihi:
geçen gittim bi köfte çaktım.
bir de 5 çayımızı içtik , haah tam oldu.[signature][hline]valandil ownz j0o!
oportunist post yazarı.
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Mesaj tarihi:
bence hala esnaf'ın böyle direk laçka olması iyi değil gibi gliyo bana .. Samimi olduğum esnaflarda var da onlara her gün gittiğimi biliyorum bu amcama 3-4 defa gittim buna rağmen böyle bi laçkalık var azck seviye tutmak lazım gibi geliyo[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Mesaj tarihi:
bende istiyorum :) balonu patlamamış arkadaşlarımız neler der neler..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Mesaj tarihi:
sorun yok[signature][hline]Ölüm nereden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımıız kulaktan kulağa yayılacaksa ve silahhlarımız elden ele geçecek ve başkaları mitralyöz sesleriyle savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa,
Ölüm Hoş Geldi,Safa Geldi !
  • Yeni Oluştur...