Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bırakın bu online oyunları ...

zul

Öne çıkan mesajlar

Selam wow'cu kardesler birkac dusuncemi paylasmak istedim
bu server problemlerini fırsat bilip.
uo oynadım 2 sene ,ko oynadım 2 sene,
wow a gectim 4 ay oluyor
anlıyacagınız oynanacak adam gibi butun online oyunları oynadım.
geriye kalan bir kac dusuncemi sizinle paylasmak istiyorum
ou 2 boyutlu oldugu icin zevk vermemeye baslamıstı bıraktım fakat aralarında
oyun mantıgı olarak en iisi oydu.
sonra ko ya basladık topluca clan kurduk sabahlara kadar salak gibi apos donduk.
sonra da oyunların kıralı ?!? wow a gectik cd parası verdik aylık ucretleri bayıldık.ama vaktimizi
bosa harcadıgımızı farkettigimizde (ki bu 10dk once oluyor) okul uzamıs.sevgilimizden ayrılmıs paraları havaya sactıgımızı anlamıstık.
sonra noldu ?
ben kendi adıma cevap vereyim "HICBIRSEY"...
sonuc bu malesef hicbirsey olmayacak geriye bakıp ben nekadar bos islerle ugrasmısım
diyeceksiniz.ben yeni anladım ve bu isleri bırakmaya okuluma donmeye ve bitirip ayaklarımın ustunde durmayı
ogrenmeye calısıcam .simdi bana bu
ne kardesim burası akıl verme yeri degil diyeceksiniz ama ben akıl vermiyorum.
olacakları soyluyorum !!!
uo suz , ko suz ,wow suz gunlere....
okulunuza gidin,isinize bakın,sevgilinize zaman ayırın ....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
n3mrut, 02 Eylül 2005 05:36 tarihinde demiş ki:
Valla ben okulumada gıdıorum
Kız arkadaşımlada gezıorum
Tatılede cıkıorum
ama eve geldiğimde TV İZLEYECEĞİME
Wow oynuyorum ? napcaz simdi ?

baba ne diyim senin gibi olsak keske :P
ama zor be cidden zor mc yapıcaz 3 saat onceden raidin kurulmasını bekliyoruz zaman geciyor.
alterac yapıcaz sıraya giriyoruz ya giren olmuyor yada girenlerin cıkmasını bekliyoruz saatlerce 60 olduktan sonra 234234 kere strat scholo ubrs yaptım istedigim itemler anca cıktı anlıyıcagın oyunun buyuk bir kısmı beklemekle geciyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zul, 02 Eylül 2005 05:26 tarihinde demiş ki:

uo oynadım 2 sene ,ko oynadım 2 sene,
wow a gectim 4 ay oluyor
anlıyacagınız oynanacak adam gibi butun online

uo free server dersek, ko zaten basarisizlik abidesi. adam gibi oyun bi wow oynamissin o da 4 ay. onu da zaten sen adam oynamamissin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zul, 02 Eylül 2005 05:53 tarihinde demiş ki:

olunce itemlerinin gitmeside cabası...

bence uo'nun tadı orda. daha bi şevkle , daha bi dikkatle oynuyorsun :p ama uo'nun en güzel yanı, pvp'de yeteneğin %90 etkili olması. şimdi wow oynarken %70 item ... mage'sen priesti %10 ihtimalle kesersin gibi şeyler var. uo ayrı birşey, tüm oyunlar bi yana , uo bir yana..[signature][hline]Furytear LvL 58 Undead Mage | Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Bak simdi sana anlaticaklarimi pek aklin almiycak ama..

gecen gun wow amerikada bir milyonuncu musteriye ulasti. dunyada toplam 3 milyon kisi bu oyunu oynuyor. Bu oyunu herkez oynuyor, ve butun dunyada online oyun oyuncusu sayisi gun gectikce artiyor. bir gun herkezin bir online oyunda chari olucak gelicekte goruceksin.

Bilgisayar oyun dunyasinin en ulastigi nokta online oyunlardir, dunya uzerinde bilgisayari olan herkez su yada bu sekilde kendi zeka kapasitesine gore bir oyun oynuyor..

Gelelim oyunlarin sende yarattigi bagimliliga, eger sen oynadigin bu oyunu bir hobi olarak gormuyorsan, ve ne biliyim, bir pul koleksiyonu sahibi olmak yada gunde sekiz saat internette insanlarla satranc oynamak gibi baskalarinin cok hos gordugu bir hobiden farkli tutuyorsan o senin ve etrafinda bu hobini sana kotuleyen insanlarin(kiz arkadas ve aile) sorunu.

Bu arada bugun senin oyununa karisan yarin aldigin nefese ictigin suyada karisir. Hatta iddia ediyorum , bu durum seni o kadar doldurur ki, gidip paticik gibi , online game hastasi bu kadar insanin okudugu bir foruma , online oyunlari ve oyunculari tahrik edicek yazilar yazip, ustune benden bir ton vaaz da dinliyebilirsin.

Abartmadan oyna. birlikte oynadigin insanlara raid'den once ne kadar zamanin oldugunu soyle zamaninda gel zamaninda cik bitsin gitsin. git okulu bitir kendi evine cik, bide 30 yasindan once bir daha azindan kiz arkadasim lafi cikmasin, kiz arkadaslarim olabilir mesala. kolay gelsin.[signature][hline]"Ultima, EQ, Daoc, AC, Starwars, EQ2, WoW, Lineage2....."
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler bırakın online felan fani bunlar öbür dünyaya bakın wow ile uğraşcanıza kitap okuyun ailenle takılın :D doğru diyon zul :P[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)
Deadwing-Rogue Undead- Haumarush
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hergonan, 02 Eylül 2005 08:27 tarihinde demiş ki:
Ama öbür öbür dünyaya bakmayın sakın!
Normal öbür dünyaya bakın öbür öbür dünyada ölüm var.
Pis şeydir ölüm kaka şeydir.
Ben bi kere ölmüştüm hiç beğenmedim.

LOL[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)
Deadwing-Rogue Undead- Haumarush
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatını bu oyuna göre endexleyip kız arkadasını okulunu hiçe sayıyor ve sadece oynuyosan bu senin kişisel problemin.
Ne kadar zamanın varsa ona göre oynarsın, günde 2 saat boşun varsa 2 saat, 5 saat varsa 5 saat.Arada kalan zamanlarda okula git, ders çalış, kitap oku kız arkadasınla gez... WoW kimse için birincil öncelikte olmamalı, sadece salak salak TV ye bakmak yerine yapılabilecek daha faydalı (evet faydalı) bi alternatif olabilir.[signature][hline]"No. Only dreamers fight to the death. There are only a handful of such fools in the world. All others surrender and hope they will not be beaten too often by their new masters."

Vinas Solamnus
Sosyal ağlarda paylaş

finallerimden önce aldım bu oyunu. başına oturdum bir saat oynayacağım diye bi bakmışım 10 saat olmuş sıkılma yok bende.. bi ay rafa kaldırdım finallerden sonra tekrar başladım.. yani ne zaman dur diyeceğini bilirsen bi sıkıntı olmuyor.. ve herşeye de zaman ayırabiliyorsun.. iş kişinin kendisinde bitiyor[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death

[Bu mesaj Maxen tarafından 02 Eylül 2005 10:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bende amerika beta dan itibaren oynamaya basladm baktim darmaduman ediyo wow adami biraktim.sora pisman oldum eu da basladim.baktim yine sabahlar uzak:) ordada biraktim.sora yine ozledim:)yine basladm.biraktiktan sora aslinda daha iyi oldu cunku kendime biraz vakit ayirabaildm.gunluk 6+ saat kazancim oldu.ama baktim ki wow siz gecmiyor.napalim yine donduk dolastik girdik.wow da benim stres atma yontemim ama biraz asiriya kaciyor ister istemez.ama oyunu birakcana biraz daha kontrollu oynarsan sorun kalmaz(tabi yapabilirsen)..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...