Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kopek almayi dusunuyorum ama karar veremedim

C3nK

Öne çıkan mesajlar

Sadece böyle sevmek onu mıncıklamak istiyorsan Golden derim

Yok millet görünce az korksun falan diyorsan Doberman

Buralarda Hasky beslenmesinede karşıyım hayvanın doğasına aykırı bi olay sıcakta yaşamak![signature][hline]Berk,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki:
eheh ikiyol hatun değilmiydi
BonePART, 17 June 2003 00:13 tarihinde demi$ ki:
ikiyol aslında erkek
processor kullanıyo kız sesi olsun diye
[/b]Birazda Reklam
Sosyal ağlarda paylaş

evin bahceli büyük ise havalarda cok sıcak olmuyo yada evde klima varsa husky al :) süper hayvanlar
goldenlarda güzeldir ama bu köpeklirin hepsi icin büyük bi bahce sart bence hic biri evde beslenmemli hayvanlara yazık golden yada husky al derim doberman cok ciddi :) koruma köepgi modeli gibi olur[signature][hline]:))) !!!
........................
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bence bakabileceğiniz bir ırk alın. mesela huskyler ve golden retriever ırkları oldukça geniş alanlara, sürekli insan sevgisi ve ilgisine ve düzenli egzersizlere ihtiyaç duyarlar. ayrıca oldukça tüylü oldukları için heryeri tüy yapabilir. tüye karşı alerjinizin olmamasıda bu noktada çok önemli.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

ben bide havhav.comda rottweilerle ilgili mesajlari okudum alan herkes memnun galiba sadik,itaatkar,sakin kolay egitilebilir bide kisa tuylu 2 sene once pekingese cinsi kopegim vardi cok tuy doktugu icin dedem onu baska birine vermis ben okuldayken cok uzulmustum ondan az tuylu bi cins ariom
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Joe, 30 Ağustos 2005 14:43 tarihinde demiş ki:

Buralarda Hasky beslenmesinede karşıyım hayvanın doğasına aykırı bi olay sıcakta yaşamak!

Beslediğin hangi hayvan doğasına uygun koşullarda yaşıo?? Kuş besleyenler kafeste, kedi köpek besleyenler evde yada onun doğasının yanında hiç denebilecek kadar küçük bi bahçede vs vs... Ben husky besliorum hiçte sıcaklarda sıkıntı çekmedi tamam belki soğugu seviyo olabilir yapısında souk iklim koşullarına ayak uydurucak genler olabilir ama burda doğmuş bi husky ne sibiryayı bilio ne souk iklimi.. yazın sıcaklarındada gayet mutlu olabilio.. ayrıca hemen hemen bütün köpekler soğugu sever ve yazın cok sıcaklarda mayışırlar....
Sosyal ağlarda paylaş

bence kesinlikle alman kurdu almalısın.. tek kelimeyle mükemmel hayvanlar... benim huskym var ama görüntü var ses yok sadece bi süs köpeği.. yakında bahçeli eve taşınıcaz alman kurdu almayı düşünüyorum... tabi bi husky nin güzelliğinide hiç bi köpekte bulamazsın...
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes bana laf atmış ama ben bu olaylara karşıyım kuş beslenmesinede karşıyım kuş uçar kardeşim kafeste durması nedir daha hayatımda 1 tek bilşe kuş beslemedim sırf bu yüzden bildiğiniz gibi bazı köpeklerin yaşadığı yerler vardır (Bkz:St. Bernard , Husky)[signature][hline]Berk,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki:
eheh ikiyol hatun değilmiydi
BonePART, 17 June 2003 00:13 tarihinde demi$ ki:
ikiyol aslında erkek
processor kullanıyo kız sesi olsun diye
[/b]Birazda Reklam
Sosyal ağlarda paylaş

buyuk bişey olsun diyorsan malamut husky , husky seviyorum malamutu evime sıgdıramam dıosan husky , fazla uğraşmak istemiyorsan golden , estetik bi kopek istiyorsan doberman (özellikle kahverengi , sivri burunlu ve mavi gözlu olanlar) Ama tuy sorunu var diosan husky , malamut ve golden'ı salla derim. (golden da hatrı sayılır derecede tuy dokuyo) golden alıcam diyosan tuysuzunu al :D Bkz: Labrador . Kurt alıcam ama kısa tuylu olsun istiyorum diyosan Alman Çoban al (krem rengi , kısa tuylu oldukça gusel bır cıns) , koruma kopee gibi gezsın yanımda dıosan doberman veya rottweiler al , hem fazla bi tuy sorunu olmaz.[signature][hline]FB Sailing Team
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden zengin insanların 10'larca bazen 100'lerce köpekleri olurdu. Zenginler tilki avı, geyik avı, vahşi hayvan avı, arkadaşlık vs. vs. gibi işler için ayrı ayrı köpek cinslerine sahip olabilirlerdi.

Fakirlerse 1 köpekle yetinmek zorunda kalırdı. Bu yüzden fakirlerin köpekleri aynı anda bir sürü yeteneğe sahip olmalıydı: Yer altındaki yuvalara girebilmeli, koku sürebilmeli, yüzebilmeli, koruyabilmeliydi. Bu sportif köpeklerin doğumuna yol açtı. Sportif köpekler az çok her şeyi beceriyorlardı.

Bence biz çağdaş dünyanın insanları sportif bir köpek edinmeli, Golden bu aralar çok popüler, ama bence Labrador çok iyi bir seçim olacaktır. Ama büyük ve hareketli bir köpek olduğunu unutmamalı. (Benim de bir sportif köpeğim var, Golden...:))

Köpek Irkları Bilgi Bankası
http://www.petarkadas.com/irklarrehberi.php?kat=742

Kaynakça
Köpekler Hayatımıza Nasıl Girdi, Köpek ve İnsanın Ortak Tarihi?

[Bu mesaj petarkadas tarafından 01 Eylül 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...