pigeon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Yeni bir site açılmış arkadaşlar.. ilginç ve çok hoş bir site. dostlarınızın resmini yolluyorsunuz oyluyor insanlar.. www.evcil.us[signature][hline]Taklacı Güvercinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 heheh süper hayvanlar warda bu kedi tipini daha önce hiç görmedim..:d[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 fikir bir yerlerden alıntı olsada, iyi :) .us uzantılı siteler amerika olmuyormuydu? eheh, sanırım amerika'da yaşayan bir türk yapmış. genede güzel bir çalışma.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Loli-pop, 16 Ağustos 2005 00:11 tarihinde demiş ki: heheh süper hayvanlar warda bu kedi tipini daha önce hiç görmedim..:d tipeee baaaak![signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hehe çok iyi ya[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 biraz ilginç bir tür.. sphynx kedisi.. ama çok tatlılar..[signature][hline]Taklacı Güvercinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Harbi kedimi o şimdi? ahah[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. [Bu mesaj Janitschar tarafından 16 Ağustos 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hehe tipe bak ya komedi =)[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 kedi mi o ben köpek sandm =) süper :D[signature][hline]man is just a weak reflection in evolution´s history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
petarkadas Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Fikir bu haliyle bile olsa www.petarkadas.com sitesinden alıntı, Petarkadaş'taki ismi Çok Tatlı(mı)?, ayrıca orada ırk bilgilerini, birden fazla fotoğrafını, sahibinin yazdıklarını bilgilerini, geçmiş hafta oylamalarını, yaşını, yaşadığı yeri vs.. vs.. bir dolu bilgiyi gorebilirsiniz.. Oyunu Petarkadaş'ta oynamak icin adres şöyle: www.petarkadas.com/coktatli.php Not: Tabi ki bu fotograf oylama siteleri fikri yabancı kokenli, fakat evcil hayvanlı halini soyluyorum ben... :) [Bu mesaj petarkadas tarafından 17 Ağustos 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 sizin sitenizle bu site tamamen farklı. bu site sadece resim oylamak için yapılmış bir site.. çoğu sitede linkler sayfası vardır ama bu o sitenin link sitesi olduğunu göstermez! 2001 yılında bir güvercin sitesi sizdeki gibi oylama yapıyordu. ben sitemi ilk açtığımda ben de resim oylaması yapıyordum. sene 2002 !! dolayısıyla siz daha çook yenisiniz.. fikir bizden alıntı demek çok yanlış olur..[signature][hline]Taklacı Güvercinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
petarkadas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Sorun değil, yazarken üslubuma dikkat edip sizi kırmamaya çalıştım, yine de başarılı olamadım, kusura bakmayın. Sonuçta hepimiz, doğa ve hayvanların iyiliğini istiyoruz, aynı taraftayız. :) Son olarak, daha önce yazdıklarımı suçlama olarak almayın, çünkü öyle demek istemedim. Üstelik son yazdıklarınızı yeni öğrendim, bu durumda eğer ortada bir alıntı varsa bile petarkadaş yapmış demektir. Fakat, biliyorum biz de dediğiniz siteleri bilmiyorduk, farklı zamanlarda akla gelen aynı fikirler, diyelim. [signature][hline]Çakıl (süper köpek) ve benim web sayfamız | ücretsiz, siz de yapın! [Bu mesaj petarkadas tarafından 18 Ağustos 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 o kedi büyük ihtimal oyuncak. baksana patileri gerçek dışı gibi.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Loli-pop, 16 Ağustos 2005 00:11 tarihinde demiş ki: heheh süper hayvanlar warda bu kedi tipini daha önce hiç görmedim..:d kediden başka herşeye benziyo valla[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
petarkadas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Sphynx Sahiplerine son derece bağlı, oldukça zeki, oyuncu, bir o kadarda ağırbaşlı olan Sphynx'ler, ilk bakışta utangaç ve masum bir karakter izlenimi uyandırsada, aslında canayakın ve girişken kedilerdir. Görünüş ve Vücut Yapısı Bu ırkın en belirgin özelliği tüysüz olmasıdır. Sphynx, dünyada bilinen tüysüz üç kedi ırkından biridir. Sadece kulaklarında, yüz ve patilerinde çok kısa tüyleri mevcuttur. Baş, sırt, kuyruk ve arka kısımlarına dokunulduğunda süet hissi uyandırır. Bu ırkın bazı kedileri tüy genleriyle doğabilir. Sphynxler bıyıksız olmalarına rağmen, tüy genleri ile doğan kedilerinin ağız kenarlarında bıyığa benzer tüyler görülebilir. Sphynxlere dikkatli bakıldığında, baş kısımlarında kendilerine has küçük ayrıntılar olduğu hemen farkedilir. Bu ırkta kulaklar üçgen şeklinde ve ağız öne doğru çıkıktır. Burun farkedilir kıvrıklıkta, çene yapısı düz, kemikli ve oldukça güçlüdür. Kaslı bir yapıları vardır. Ancak, vücutları tüysüz olduğu için ince ve biçimsiz görünürler. Bacakları orta uzunlukta, kuyrukları ise farkedilir derecede uzundur. Tüy Bakımı Tüylerinin azlığı nedeniyle vücudu dış etkilere karşı oldukça hassastır. Sürekli ve sert fırçalama yapmak onların hassas ciltlerine kolayca zarar verebilir. Bu nedenle tüy bakımı yapılırken, fırça seçimine dikkat edilmeli, özel vücut kremleri ve losyonlar tercih edilmelidir. Kökeni Tüysüz mutasyonlar, hayvanlar dünyasına jenerasyonlar boyunca girmiştir. İlk giren tüysüz ırk, African Sand Dog, ikinci giren ise Chinese Crested Dog olmuştur. Sphynx ise 1966 yılında tüysüz mutasyonlara katılmıştır. İnsanların alıştığı tüylü kedilerden farklı olan Sphynxler, bu alışılagelmişin dışındaki özellikleri nedeniyle her zaman insanoğlunun ilgi odağı olmuştur. İlk kez Kanada'da tanınan bu ırk üreticilerin normal tüylü kedilerden doğan tüysüz yavruları mutasyon ile çoğaltmaları sonucu ortaya çıkmıştır. Sphynxler tamamen tüysüz doğmazlar. Doğduklarında kısada olsa tüm vücutları tüylerle kaplıdır ve daha sonra büyüdükçe tamamen tüysüz kalırlar. ---------------------------- Kaynak: http://www.petarkadas.com/irklarrehberitek.php?kat=1150[Bu mesaj petarkadas tarafından 18 Ağustos 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bende benim kedimi koydum ahanda[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 o smn kermitin kedisine bi 10 :D[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 benim kedim sizin kedileriniz döver :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kont99 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 puahaha çok iii ya güsellik yarısmasına fln katsınllar bence kesn 1. olr ,, ama sondan =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hangisi kedileriniz ?![signature][hline]Taklacı Güvercinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 vala kermitin kedilerini bilmiyorum ama benim kedim hiç bir şey yapamaz... daha ısıramıyor bile.. bakınız.. ya ya ya[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Su cok hosuma gitti ya.. :lol:[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 tüysüz kedi bana çok itici geldi, kedileri severim gerçi bizimkide 8 yaşinda ama tüysüz kedi, kumsuz bi plaja benzer.. ( :P )[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 benim kediye allerjim var ama cok seviyorum kedileri acaba tüysüz olanınada allerjim var mıdır ki?[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Esaslıymış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar