Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok Kral WOW T-shirtleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Arkadaşlar arkalı önlü çift baskılı WOW T-shirtleri

Birinci T-shirt ön taraf: DARKPORTAL

İkinci T-shirt ön taraf:BLACKWING

İki T-shirtün de arkasında: WOW AMPLEMİ (Mozaik)

İsteyenlere 25 YTL ye gönderebilirim.
Aynı T-shirtlerin bej olanlarını da 15 YTL ye gönderebilirim.
Her beden mevcuttur.

İrtibat için msn: [email protected]
[email protected]

[Bu mesaj berk444 tarafından 28 Ağustos 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Oooo baba güzel t-shirt olmuş irtibata geçtim ekledim iki msnide ama nasıl olcak aynı şehirdemiyiz acaba hallederiz heralde neyse konuşuruz..
bu arada eleman kim hakkaten saat iiymiş :D:D
darkportal olan bayağ hoşuma gitti; tshirtlerde fena değil sanırım
Mesaj tarihi:
said:
berk444, 28 Ağustos 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar arkalı önlü çift baskılı WOW T-shirtleri

Birinci T-shirt ön taraf: DARKPORTAL

İkinci T-shirt ön taraf:BLACKWING

İki T-shirtün de arkasında: WOW AMPLEMİ (Mozaik)

İsteyenlere 25 YTL ye gönderebilirim.
Aynı T-shirtlerin bej olanlarını da 15 YTL ye gönderebilirim.
Her beden mevcuttur.

İrtibat için msn: [email protected]
[email protected]

solda duvardaki 2 elf'in olduğu bir baskı olsa uçarak alırım =)[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
Evet resimlerin alt tarafındaki boşluk büyük görünüyor ama resmin enini uzatmak için boyunu da uzatmak gerekiyo (çözünürlükten dolayı) ve resmin yanları vücut kıvrımında kayboluyo. Bilgisayar başında denedik hepsini en düzgün oturan boyut olarak bunu belirledik. Sonuç olarak resmi daha büyük koyunca alttaki kısmın boşluğu daha da sırıtıyo. En düzgün gözüken boyut budur emin ol.
Mesaj tarihi:
Bir de bu model XL modeli. Mid yada L larda alttaki boşluk bu kadar büyük olmayacaktır. (resimdeki arkadaş 1.90 olduğu için ona XL yaptırdık.)

[Bu mesaj berk444 tarafından 28 Ağustos 2005 03:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Güzel ama benim istediğim Bi demon Hunter resmi basabilecekmisiniz üzerine. Mesela şimdi bi resim versem koyabilirmisiniz t-shirte?[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW]Valandir nightelf warrior[60]
Burning Legion
Mesaj tarihi:
bende koreden gelme orjinal nightelf t-shirt var isteyene 50 dolara veriim[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Mesaj tarihi:

Boyun çok uzunsa yani oturduğunda fln altta kalan ikinci resim katlanmayacaksa öle birşey de yapabiliriz.

Bu arada son resimde (arka tarafta wow logosu olan)
değişiklik yaptık resmi kısattık ve etrafını iyice siyahlaştırdık. Artık baskı gibi durmuyo.

Bu resim baılacak arkaya ve çevresinde hiçbir beyazlık olmayacak:

Mesaj tarihi:
Karışmak gibi olmasın, toptan bastırıyorsan fiyat düşmez misin acaba?

Beşiktaş ozalitçilerinde 15YTL siyah tişört baskı grafikle...
Daha ucuza malettiriyorsan, güzel bir iki tane isteyebilirim...[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Mesaj tarihi:
Bu t-shirtlere arkalı önlü basım yapılıyo. Sonuçta da fiyat artıyo. Ayrıca toptan basmadığımız için kimin hangi resmi istediğini sorabiliyoruz. Ama sadece tek baskı istersen fiyat düşer tabi.
Mesaj tarihi:
Hangi şehir? Şİmdi alacam taktım kafaya hatta verdiğin adresten resimde buldum ama parayı ödeme konusunda ne gibi sorunalr yaşıyacaz bilmek lazım önceden :D[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me!
Mesaj tarihi:
yaw arkadaş hevesinizi kırmak ticaretide bozmak istemiyorumda herhangi bir baskıcıya giderseniz herhangibir resmi verirseniz aynı şeyi istediğiniz türde istediğiniz boyutta yapacaktır hemde daha ucuza.
Beşiktaş adeks 1 in alt katında var bilmek isteyenler için.[signature][hline]Edit: sarhoş sayılırım...
Mesaj tarihi:
said:
sdc_paris, 31 Ağustos 2005 21:01 tarihinde demiş ki:
yaw arkadaş hevesinizi kırmak ticaretide bozmak istemiyorumda herhangi bir baskıcıya giderseniz herhangibir resmi verirseniz aynı şeyi istediğiniz türde istediğiniz boyutta yapacaktır hemde daha ucuza.
Beşiktaş adeks 1 in alt katında var bilmek isteyenler için.

Balıkesir'de bir tane adam var bu işi yapan. Bir ker gidim öğreneeyim dedim. Sanki satıcı benmişimde kendisi alıcıymış gibi sorduğum her soruda azar yedim heriften. Uğraşmaya değmez :D[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me!
Mesaj tarihi:
Ben kendi grafiklerimi bastırdım Beşiktaş'ta, 15YTL arkalı önlü baskı, önde A4 resim, arkada A3 yazı + şekilli logo olarak...
Buradakiler hiç sorunsuz basıyor valla, hatta pazarlık payı da bırakıyorlar =)[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için;

Takaslık ve satılık...
Mesaj tarihi:
Tansaş'tan yukarı doğru çıkarken (arka paralelde) Canon var... Oradan başla, hepsine gir çık.
Tişörtü sen verirsen, grafiği ayarlarsan falan fiyatlar oynuyor sürekli...
Basit "ver grafiği bassın" ucuza gelirken, 3D ayarlanmış, sanatsal yerleşimi olanlarda fiyat yukarı değişiyor.[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için;

Takaslık ve satılık...
  • Yeni Oluştur...