Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Valla sorj saolsun yardım etti.Beğendim DAoC'u fakat kalabalık bi server yok diyeyim.Orjinal'e geçsem yardımcım yok Sorj'um gibi.Adam gelebilse orjide oynaycas.Şuan oynadığım free serv.de taş çatlasa toplam bi realmde 30 kişi var en fazla bayıyor gerçekten.Bildiğiniz kalabalık free shard varsa iyi olur gerçekten.Zor olsun veya olmasın zevk versin.Birde Scout geliştirmeyi düşünüyorum neye vereyim pointleri nasıl ilerleyeyim olmadı Friar kasarım hatta şuan kastığım gibi[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once BLOGGER,My love
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Free shard yasak. Oynama zaten emeğine yazık. Orjinal servera gelirsen eylül 10 a kadar yardımcı olurum ben sana.[signature][hline]OKUYUN
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 abi yasak naptın sen ya... Off off. Orjinal'e geçmek istiyoruzda Account alıyorum ben ama, kabul etmiyor Daoc classic + Shrouded isles + Catacoms face costum engine diye bişey var onun cd keyini aldım account açtım ama girmiyor oyuna.Bilen varsa yardım ederse süper olur.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Inuse Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Sorj, 01 Eylül 2005 11:34 tarihinde demiş ki: abi yasak naptın sen ya... Off off. Orjinal'e geçmek istiyoruzda Account alıyorum ben ama, kabul etmiyor Daoc classic + Shrouded isles + Catacoms face costum engine diye bişey var onun cd keyini aldım account açtım ama girmiyor oyuna.Bilen varsa yardım ederse süper olur. eu hib.exc'a gelirsen yardımcı olunur. amma velakin senin aldığın cd key nereye ait EU mu yoksa USA mi ve client cekdinmi ? sadece cdkey almışın e dolayısıyla oyunun kendiside lazim
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Eu client im normalde Usa ya bağlı ama ben English tarafından patch yaptım toa yı ondan eu olarak görüyor.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
PiNg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 abi ya al getirt amazondan orijin en dandiri serverde prime time bazında 500 kişi oluo[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yahu amazon dötlük yapıyor kudurttu beni. Diablo II + LoD siparişi verdim Turkiyeye getirilemiyor bu PAKET dedi çıldırttı beni.ulan herkez burdan almış bana yohk.Orji alamda şimcik[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Burdan al.[signature][hline]OKUYUN insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: FUCK Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu.
Öne çıkan mesajlar