Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bende geldim :^)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla sorj saolsun yardım etti.Beğendim DAoC'u fakat kalabalık bi server yok diyeyim.Orjinal'e geçsem yardımcım yok Sorj'um gibi.Adam gelebilse orjide oynaycas.Şuan oynadığım free serv.de taş çatlasa toplam bi realmde 30 kişi var en fazla bayıyor gerçekten.Bildiğiniz kalabalık free shard varsa iyi olur gerçekten.Zor olsun veya olmasın zevk versin.Birde Scout geliştirmeyi düşünüyorum neye vereyim pointleri nasıl ilerleyeyim olmadı Friar kasarım hatta şuan kastığım gibi[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
BLOGGER,My love
Mesaj tarihi:
said:
Sorj, 01 Eylül 2005 11:34 tarihinde demiş ki:
abi yasak naptın sen ya... Off off.

Orjinal'e geçmek istiyoruzda Account alıyorum ben ama, kabul etmiyor

Daoc classic + Shrouded isles + Catacoms face costum engine diye bişey var onun cd keyini aldım account açtım ama girmiyor oyuna.Bilen varsa yardım ederse süper olur.

eu hib.exc'a gelirsen yardımcı olunur. amma velakin senin aldığın cd key nereye ait EU mu yoksa USA mi ve client cekdinmi ? sadece cdkey almışın e dolayısıyla oyunun kendiside lazim
Mesaj tarihi:
yahu amazon dötlük yapıyor kudurttu beni. Diablo II + LoD siparişi verdim Turkiyeye getirilemiyor bu PAKET dedi çıldırttı beni.ulan herkez burdan almış bana yohk.Orji alamda şimcik[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
  • Yeni Oluştur...