Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden Her Canlı Ölüyor !!!

Gawain

Öne çıkan mesajlar

said:
horacegoesskiing, 04 June 2003 18:41 tarihinde demiş ki:
Ulan gitti güzelim konu.
ALOOO.. Beyleeerrr... Cici bayanlaar....

Yok mu fikir saabi.[hline]Ben akıllıyım.

bu gün herkezin üzerinde konuyu saptırma hastalığı var istersen bonepartın açıtığı foruma bak kur yapma diye :) ne hale geldi gör :)[hline] wrak wrakkk
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konuyu biyolojik olarak açıklamak mümkün emin olabilirsiniz, ama gerçekten çok uzun genellenirse bi arkadaşın yukarda dediği gibi "eskiyor" en azından mantık bu, bizim kendi içimizde programlanmamız değil. Ama Programlı olduğumuz da bir bakıma doğru sayılır, ("mutlak eskime" bakımından) bu da doğanın kendi dengesini koruma şeklidir. Yaa bi de dine çevirmeyin diyosunuz da bunu sölemeden edemiycem, dayanamıyom :-) bari siz yorum yapmayın, Allah araştırmamızı ister, sap gibi kabullenmemizi değil, reddetmemizi de değil, ki ilk emir "oku" idi... Neyse devam etmiyim buna... Başka bi arkadaşın söylediği, neden o zaman doğurabiliyorken kendine kullanmıyo o hormonları gibi bi yorum geçiyo...
1 ) "Eskiyen" sistem kendi kendine niye kullansın ki bunu, (aynı depremde hasar görmüş bi binayı lüx döşemek gibi bişey)
2 ) Zaten belli bir yaştan sonra üreyemiyor farkındaysan,
3 ) Bu da tek başına olamıyor yine farkındaysan....[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 04 June 2003 20:51 tarihinde demiş ki:
Çok zayıf çok... Ouzufosu ööle diil ya annamıyon...

Gawaincim valla öğreninrsen akla uygun bişeler enteresan bişiler bulursan sen haber ver oldu mu kardiş.[hline]Ben akıllıyım.

neyi annamıyom aaaaabi söle bakem :-)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Banane lan ölmicem işte.... Banane banane :-P
ya da
"A ne güzel aramızda küçüklerin de olması. Onlar hayatın gerçeklerini öğreniyor burda. Tuna'cığım hepimiz ölüceez. MuhaHUauah! Siz o çocuktan hayır beklemeyin artık...." " Tunacıım terli terli su içme evladım." "ANNE HEPİMİZ ÖLCEEEEZZZZ ÜHÜÜÜHÜHÜ"
MUAUHAUHAH bu mudur budur :) CM YLMZ ilk şovlarından ölüm diince aklıma geldi şimdi...[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
White_Rakkad, 04 June 2003 16:43 tarihinde demiş ki:
Sto aspettando la tua risposta! Risponda mi! Dai![hline]Zamane adamı geri döndü....

io devo rispondi il tuo mesaggio se vedi che sono :D[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo
Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-p
Sosyal ağlarda paylaş

Asıl sorunm aramızdan bazılarının olumsuz olabılıtesı olsaydı o zaman dusunurdum neden oluyoz dıye ama herkes oluyor.
Olumsuz olsaydınız mesela aılenızın karınızın cocuklarınızın torunlarınızın arkadaslarınızın doslarınızın sehrınızın ulkenızın ınsanlıgın olusunu ızlerdınız bınlerce mılyonlarca olum .....
Bız uzun yasarız ama gende olumlu olmak ıyıdır bı yonden :)[hline]A little less conversation a little more action please
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dragonutopia, 05 June 2003 00:21 tarihinde demiş ki:
Asıl sorunm aramızdan bazılarının olumsuz olabılıtesı olsaydı o zaman dusunurdum neden oluyoz dıye ama herkes oluyor.
Olumsuz olsaydınız mesela aılenızın karınızın cocuklarınızın torunlarınızın arkadaslarınızın doslarınızın sehrınızın ulkenızın ınsanlıgın olusunu ızlerdınız bınlerce mılyonlarca olum .....
Bız uzun yasarız ama gende olumlu olmak ıyıdır bı yonden :)[hline]A little less conversation a little more action please

hakikaten yaa herkesin tüm sevdiklerinin ölümünü görcen falan filan kötüde olur yane ama ii yanlarıda olabilir yane !! :D[hline]Grandmaster Apprentice
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanın yaratılışına aykırı bu, (din olarak anlamayın kafa atarım) bence sonsuz olması imkansı sadece 2ye falan katlanabilir yaşama süresi o kadar... Sonuçta yine de insanın doğasına aykırı... (ya hayatın sonunda insana bile benzemiycez yaşlılıktan ya da 30 ylda bilyolojik olarak ancak 15-16 yaşlarında olcaz mümkünatı budur yaane)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

eğer yaşlanmayıp şimdiki fiziki halinde kalmayı becerebilirsen ölmezsin kardeşim
ama yok yaşlanıyosan zaten sen kendin kaşınıyon ben ölecem diye ..

kıyamet gününde herkes 30 yaşında olcak bölece niye herkes ölüyo demezsin istediğin herkes orda işte ..

gene dine getirdi demeyin :)[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...