Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ya arama yaptim da tam olarak benim sorunu yansitan bisey göremedim. Simdi, bi masaüstü biz de dizüstü bilgisayar var su an elimde, ethernetten baglamak istiyorum bunlari. Crosscablela bagliyorum, ama aralarindaki baglanti tam olarak olusamiyor. Dosya paylasimini saglamama ragmen interneti paylastiramiyorum. Local area connection da 01, 02 li ipler vererek hallediyordum sanirim da nasil oldugunu hatirlamiyorum bi yardim eder misiniz.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 net olmayan pcnin ağ geçidini net olanınkine yönlendir 192.168.1.1 diyelim buda 192.168.1.2 olsun subnetmask zaten default 255.255.255.0 dnsleride giriver olsa gerek[signature][hline]d7a3b518231d5d111137f7a3e32f53bc
fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 cok b_ktan bir istir... ugrasilmaz...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 uğraşıp da yapamadığımız bişi, internete girerken dosyaları gormuo dosyaları gorurken interneti gormuo.. 1 desktop 2 laptop varken: adsl nin ethernet cıkısını bir laptopa baglıosun, usb cıkısını desktop a baglıosun, desktop u da cross cable la 2. laptopa baglıosun interneti paylastırmıs oluosun fakat dosy paylasımı yok ya da bir hub alıosun tum makineleri huba baglıosun, LAN ı görüolar dosya paylaşımı var, ta ki adsl yi huba baglayana kadar. Bu noktadan itibaren net oluo dosya paylaşımı olmuo gordugun gibi ben de çözemedim :p[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr
Albert Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Windows XP kullaniyorsan ev agi kurman gerekli. ev agi kurdugunda ayarlari otomatikman kendisi yapiyor, olmadi manuel olarak ip adresi verebilirsin. ama o sekilde pek saglikli olmuyor bir ara bayagi kasmistim.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer.
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Benim bilgisayar mühendisligi ögrencisi olduguma bin sahit gerekir heralde. Anasini satayim böyle isin ya[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 cross kablo ile baglamani tavsiye ederim. 2 tane ayni marka ethernet bir tane farkli ethernet karti aliyosun.Farkli olana internet baglantini digerlerine cross kablo ile birbirine bagliyosun.Sonra ev networku die secenek var zaten xpde ordan ayarliosun. diger isletim sistemlerinde nasil bilmiyorum.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir.
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 IP ayarları IP Adresi: 192.168.0.2 Alt ağ maskesi: 255.255.255.0 Varsayılan ağ geçidi: 192.168.0.1 DNS Ayarları Yeğlenen DNS: 212.156.4.1 Diğer DNS: 212.156.2.70 Modemim Ip si direk olarak bildiğim kadarıyla 192.168.0.1 olması lazım, bir pc ye yukardakileri yazıver. Diğer bilgisayara ise sadece IP adresinin son rakamını 3 yaparak yapabilirsin. Umarım sorunu doğru anlamışımdır :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
Albert Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Penthesilea, 01 Eylül 2005 20:53 tarihinde demiş ki: Benim bilgisayar mühendisligi ögrencisi olduguma bin sahit gerekir heralde. Anasini satayim böyle isin ya cidden ilginc :) burasi turkiye yok oyle ;)[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer.
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 interdisipliner egitim saolsun Hitler'in savas stratejilerine kadar her biseyi biliyorum ama iki bilgisayari baglayamiyorum : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ahahaha yaptim lan :D meger cok kolaymis ev agi kur diyip next next next yapiyomussun ehhehe
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Pent bende sanıyorum ki ağı kuruyorsun ama pc ler birbirini görmüyor :) halletmişsin iyi iyi[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yuh be peth :D[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Abi cok kötü 2 gün gecirdim mazur görün : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Penthesilea, 01 Eylül 2005 20:53 tarihinde demiş ki: Benim bilgisayar mühendisligi ögrencisi olduguma bin sahit gerekir heralde. Anasini satayim böyle isin ya ite bak sen daha bilg muh öğrencisi değilsin daha 1 senen seçmek için hade uza :D[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Şimdi 3 pc hub'a bağlıyken LAN gayet güzel çalışıyor, fakat bu hub'a modemi takınca, internete girip biribrlerini göremiyolar. Oha. O ne biçim iş. İmkansız gibi geliyo bana bu durum. yanlış mı anladım?[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Öne çıkan mesajlar