lupin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 zuhahua da deminden beri giremiordum şimdi bi girdim accım 21 lvldı 43 lvl olmus .... zuhe çok güldüm biraz oynayabildim ama şimdi gene girdim 21 lvl ve cut falanda kullandım 40 lvl skillerini 23 lvl magem de 25 olmus o düzelmedi hala oynuorm :))[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage/FLAME Level: 52 Clan: :EaGLeS: Server: Beramus Np:yokki np :( Name:Wather Nation:Karus Job:Hunter Level:21 (Büyüyünce Assasian Olcak :) ) Clan:Yokki daha :( Server:Diez Np:Oda yok daha :(
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 nasıl ya? rüya görmüş olmayasın ??? Benim mage de 70 olmu meteor atıom brethde :D :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D [Bu mesaj Metakuso tarafından 01 Eylül 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir]
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Metakuso bab gel bii girelim bakalım bizde de var mıı zuahahah daha neler yaff senini haberin yoktur kardeşiim kasmışsın işte[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : artık clan yazmak yok :P Server : ares
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 eet ya dün benim arkadaş oynuyodu bi günde 70 yapmış adamı :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
towerr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hihi bi günde 70 haaa ii ii :D metakuso senin adam 60 lvl static nowacı demi?????
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 eet artık öyle :D (önceden supernovacıydı:))[signature][hline]Metakuso.........................Metakuso2 Karus...............................Karus Ares................................Ares 6x...................................4x :D Hala Sorcerer:D.................Rogue - Assasin Dead...............................Alive :D
YumiYumi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 keşke banada olsaydı 1 2 lvl de hiç yoktan bi iki gün rahat ederdim charım hacklendiginden beri hırs yaptım yeni char kasacam diye 1 haftada lvl 53 oldu ah 55 olsaydım ne var :D:D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Immortal_Courage Clan: Freedom® Character : Barbarian Np : Kasacaktık Char Puff Oldu Adılar Elimden Charı (HACK) Lvl : 6x Tek Rakip : suisuisui
Necro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 giriyorum priest ım 62 olmuş ohh[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 6xx Server : Paticik
towerr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 metakuso benim ben tanıdınmı hani kısa boylu bi ks ci wardı hani harpy ks işte ben oyum :D:):D:):D:):D:):D:)
Öne çıkan mesajlar