erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 arkadaşlar şu an malesya serverini oynuorum acaba bildiğimiz knight online şuan çalışıomu yani oyuna girip oynuyabiliyomuyus.ilk bi size sorim dedim.şimdi boşuna çıkmiyim yani
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ahahaaha *!YARILIR* :D[signature][hline]Metakuso.........................Metakuso2 Karus...............................Karus Ares................................Ares 6x...................................4x :D Hala Sorcerer:D.................Rogue - Assasin Dead...............................Alive :D
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 puhahahahah *Meta ya katılarak gülmeye başlar*
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 la olm ne yarılcak soruom şu an bozukmu yoksa oynanıyomu boşyere niye malesya serverinden çıkim.bu cevabına karşı ban derim.biz burda merak edios sen orda (yarılııır)
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 tamam şikayet et ama şikayet edeceksen benim post uda şikayet et kardeş kardeş şikayetlenelim ^^
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ya abicim sizi niye şikayet edim ya aranızda kötü oldum nedense.ben naptım şimdi:(
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ne dediğini anlamadım ama sanırım USKO'nun çalışıp çalışmadığından bahsedion, çalışıyor şu anda arkadaşlardan biri CZ de diğeri eslantta walla...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 saol ya beni bi sen anladın.bu arada diğerleride yanlış anladı ban derken şikayet anlamında diil kötü yapıyosunuz falan anlmında söledim ama suçlu çıktım :(
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ya ne bilim komik geldi :D buraya yazana kadar denerdin :)[signature][hline]Metakuso.........................Metakuso2 Karus...............................Karus Ares................................Ares 6x...................................4x :D Hala Sorcerer:D.................Rogue - Assasin Dead...............................Alive :D
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 denerdimde lvl 29da dk partydeyim civcivi patlatmadan insanın gelesi gelmio.hem denicektim olmazsa boş yere partyden çıkmış olcaktım
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 he anladım sen galba benim boşta olduğumu oyun oynamadığımı zannettin.ben malesya serverini oynuodum.yoksa zaten niye sorimki.öle olsaydı kendi yazdığımı bende gülerdim bende senin gibi yarılırdım:D
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 :D[signature][hline]Metakuso.........................Metakuso2 Karus...............................Karus Ares................................Ares 6x...................................4x :D Hala Sorcerer:D.................Rogue - Assasin Dead...............................Alive :D
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ya bence benim adamda bişey var sadece o adama tıkladığımda dc oluorum o adamıda arkadaşım vermişti.hiç kullanmamıştım.banlı falan olamaz dimi?
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 banlı olsa accountı açamazsın. o adam lanetli :D[signature][hline]Metakuso.........................Metakuso2 Karus...............................Karus Ares................................Ares 6x...................................4x :D Hala Sorcerer:D.................Rogue - Assasin Dead...............................Alive :D
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben hala çözemedim ya bizim arkadaşta hayır yok o zaman bi tane verdi yannış şifre bi tane daha verdi 55ten 34e düşmüş şimdi verdi en yüksek adam açılmıo.en iisi ben kendi adamımla devam edim
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sen önce bi kendini ifade etmeyi öğren,yazdıklarınıı bi kez daha oku öle gönder hiçbişe anlamadım son dediğinden[signature][hline]from exile...
Öne çıkan mesajlar