Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

trample kavgası :D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar bu trample konusunda bi herifle çok ciddi kavga ettik, güya da arkadaşca bir maç oynuyoruz :( Ben bu konuda bir görüş almak istiyorum. Trample ı kullanırken önce yaratığı öldürüp sonra rakibe koymak mı gerekiyor? Benim magic rulebook da anladığım, bu özellik redirect damage gibi işe yarıyo; yani doğrudan tüm damage i rakibe koyamıyor muyuz?
çok teşekkürler
Mesaj tarihi:
Hayır.....
Mesela 5 tougness li bi yaratık 8 power ve trample lı bi yaratığı blockluyorsa 8 powerlı olan önce 5 damage yaratığa verir dajha sonra 3 damage'i player'a vurur...
senin dediğin. ;
'' as though it weren't blocked '' kartlar yani blocklansa bile blocklanmamış gibi daamageyi direk playera vuruo...

Saygıılar efenim..[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Mesaj tarihi:
Kural kitapçığının türkçesini okuduysan trample'ı "hedef kartı alnınıza yapıştırıp düşene kadar kafanızı masaya vurun" olarak anlamamana şükretmeli.
Türkçe kural kitabı - pardon KAİDELER kitabı o kadar yanlış ve düşük cümlelerle dolu ki, herhangi birisinin magic öğrenmesine imkan yok.

Kafadan örnek verilmiş oyunun il cümlesi şöyle:
"Birinci oyunun ilk sırası: Bir kart çekin. Şimdi elinizde 8 kart olmalı..."

..oldu..
Mesaj tarihi:
Yaa ben bile daha iyi tercüme ederim o kitabı...Kitaba bakma sen....
Evet şimdi şovalyenizle saldırıyorsunuz rakibiniz ayı ile blockladı

Ben *!yerlerde*[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
bu arada benim de çorbada tuzum bulunsun...

Wraith'in ilk söylediği özellik örnek olarak "Rhox" veya "Lone Wolf" isimli kartlarda var.

"You may have / deal its combat damage to defending player as though it weren't blocked".

Block'lanmamış gibi tüm damage'i rakibe vurabilirsiniz...

bu trample'dan farklı birşey...
Mesaj tarihi:
Hatta Force of nature kartında mı ne var güzel bişi ama rhoxda regenere olduğundan çok pis calısıo D:[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:

Rhox buda Trample i yok yanlis yazmissiniz

Birde hic dusunmeden söyledim :) trample card i diyince aklima
shivan wurm geldi Fire of yavimaya decklerinin vazgecilmez cardi . fena card degildir[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Mesaj tarihi:
Bence magic öğrenmenin en iyi yolu, bilen birine ilk önce tek tek bütün özellikleri sormanız (hatta bir kağıda yazmanız) sonra tek başınıza çözmeye çalışmanız =) Tabi bilen bir arkadaşınızla oynama şansınız varsa oda başka...[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:
"İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..."

Albert Einstein (1879-1955)
Mesaj tarihi:
Masticim sanırım okumadın

biz rhox örneğini: "You may have deal its combat damage to defending player as though it weren't blocked".

buna örnek olarak verdik ok ?[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
fires of yavimaya
ve bi sürü kırmızı ve yeşil güçlü haste'siz yaratık. çünkü fires of yavimaya +1/+1 ve haste veriyor bütün yaratıklarına.[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
said:
Wraith, 02 Eylül 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
Rhox da ne güzel kartmış :P şu yavimaya fire nasıl bi deste? nerde bulabilirim bi listesini? biraz alakasız oldu ama...

www.brainburst.com
www.starcitygames.com

al burdan decklere bakabilirsin ..[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:

www.anycraze.com dan deck search ettirip bulabilirsin fires of yavimaya decklerinin 2 ana card i
yok sabonis sadece haste veriyordu sacrife edincede +2/+2 target creature . +1/+1 verse 3 manaya bide haste of feci olurdu :)

Mavi hastasi biri olarak iste benim hayatimda en cok aci cektiren card budur. Bir oyuna girdimi mass buyu atmadikca buyude islemiyo mavide 4 turn de 5/5 cikaracak yaratikta yok oylece seni yemesini bekliyosun genelde yada wall larla fln durdurcan :)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----

Mesaj tarihi:
White Weenie (vayt viiniiii ) en kral destedir kardeşim.....
BEYAz , White , Ak , Beyaz !!!! 4ever[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...