Wraith Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 arkadaşlar bu trample konusunda bi herifle çok ciddi kavga ettik, güya da arkadaşca bir maç oynuyoruz :( Ben bu konuda bir görüş almak istiyorum. Trample ı kullanırken önce yaratığı öldürüp sonra rakibe koymak mı gerekiyor? Benim magic rulebook da anladığım, bu özellik redirect damage gibi işe yarıyo; yani doğrudan tüm damage i rakibe koyamıyor muyuz? çok teşekkürler
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Hayır..... Mesela 5 tougness li bi yaratık 8 power ve trample lı bi yaratığı blockluyorsa 8 powerlı olan önce 5 damage yaratığa verir dajha sonra 3 damage'i player'a vurur... senin dediğin. ; '' as though it weren't blocked '' kartlar yani blocklansa bile blocklanmamış gibi daamageyi direk playera vuruo... Saygıılar efenim..[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ikinci bir görüş olarak gothic angel'ı destekliyorum
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Sen saol...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Gunn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Kural kitapçığının türkçesini okuduysan trample'ı "hedef kartı alnınıza yapıştırıp düşene kadar kafanızı masaya vurun" olarak anlamamana şükretmeli. Türkçe kural kitabı - pardon KAİDELER kitabı o kadar yanlış ve düşük cümlelerle dolu ki, herhangi birisinin magic öğrenmesine imkan yok. Kafadan örnek verilmiş oyunun il cümlesi şöyle: "Birinci oyunun ilk sırası: Bir kart çekin. Şimdi elinizde 8 kart olmalı..." ..oldu..
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Yaa ben bile daha iyi tercüme ederim o kitabı...Kitaba bakma sen.... Evet şimdi şovalyenizle saldırıyorsunuz rakibiniz ayı ile blockladı Ben *!yerlerde*[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
akinnika Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bu arada benim de çorbada tuzum bulunsun... Wraith'in ilk söylediği özellik örnek olarak "Rhox" veya "Lone Wolf" isimli kartlarda var. "You may have / deal its combat damage to defending player as though it weren't blocked". Block'lanmamış gibi tüm damage'i rakibe vurabilirsiniz... bu trample'dan farklı birşey...
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Hatta Force of nature kartında mı ne var güzel bişi ama rhoxda regenere olduğundan çok pis calısıo D:[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Rhox nedir öyle ya=P[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Rhox buda Trample i yok yanlis yazmissiniz Birde hic dusunmeden söyledim :) trample card i diyince aklima shivan wurm geldi Fire of yavimaya decklerinin vazgecilmez cardi . fena card degildir[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Elderon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bence magic öğrenmenin en iyi yolu, bilen birine ilk önce tek tek bütün özellikleri sormanız (hatta bir kağıda yazmanız) sonra tek başınıza çözmeye çalışmanız =) Tabi bilen bir arkadaşınızla oynama şansınız varsa oda başka...[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955)
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Masticim sanırım okumadın biz rhox örneğini: "You may have deal its combat damage to defending player as though it weren't blocked". buna örnek olarak verdik ok ?[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Wraith Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Rhox da ne güzel kartmış :P şu yavimaya fire nasıl bi deste? nerde bulabilirim bi listesini? biraz alakasız oldu ama...
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 fires of yavimaya ve bi sürü kırmızı ve yeşil güçlü haste'siz yaratık. çünkü fires of yavimaya +1/+1 ve haste veriyor bütün yaratıklarına.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Wraith, 02 Eylül 2005 18:46 tarihinde demiş ki: Rhox da ne güzel kartmış :P şu yavimaya fire nasıl bi deste? nerde bulabilirim bi listesini? biraz alakasız oldu ama... www.brainburst.com www.starcitygames.com al burdan decklere bakabilirsin ..[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 www.anycraze.com dan deck search ettirip bulabilirsin fires of yavimaya decklerinin 2 ana card i yok sabonis sadece haste veriyordu sacrife edincede +2/+2 target creature . +1/+1 verse 3 manaya bide haste of feci olurdu :) Mavi hastasi biri olarak iste benim hayatimda en cok aci cektiren card budur. Bir oyuna girdimi mass buyu atmadikca buyude islemiyo mavide 4 turn de 5/5 cikaracak yaratikta yok oylece seni yemesini bekliyosun genelde yada wall larla fln durdurcan :)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 White Weenie (vayt viiniiii ) en kral destedir kardeşim..... BEYAz , White , Ak , Beyaz !!!! 4ever[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Öne çıkan mesajlar