Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

trample kavgası :D

Wraith

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bu trample konusunda bi herifle çok ciddi kavga ettik, güya da arkadaşca bir maç oynuyoruz :( Ben bu konuda bir görüş almak istiyorum. Trample ı kullanırken önce yaratığı öldürüp sonra rakibe koymak mı gerekiyor? Benim magic rulebook da anladığım, bu özellik redirect damage gibi işe yarıyo; yani doğrudan tüm damage i rakibe koyamıyor muyuz?
çok teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır.....
Mesela 5 tougness li bi yaratık 8 power ve trample lı bi yaratığı blockluyorsa 8 powerlı olan önce 5 damage yaratığa verir dajha sonra 3 damage'i player'a vurur...
senin dediğin. ;
'' as though it weren't blocked '' kartlar yani blocklansa bile blocklanmamış gibi daamageyi direk playera vuruo...

Saygıılar efenim..[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Sosyal ağlarda paylaş

Kural kitapçığının türkçesini okuduysan trample'ı "hedef kartı alnınıza yapıştırıp düşene kadar kafanızı masaya vurun" olarak anlamamana şükretmeli.
Türkçe kural kitabı - pardon KAİDELER kitabı o kadar yanlış ve düşük cümlelerle dolu ki, herhangi birisinin magic öğrenmesine imkan yok.

Kafadan örnek verilmiş oyunun il cümlesi şöyle:
"Birinci oyunun ilk sırası: Bir kart çekin. Şimdi elinizde 8 kart olmalı..."

..oldu..
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada benim de çorbada tuzum bulunsun...

Wraith'in ilk söylediği özellik örnek olarak "Rhox" veya "Lone Wolf" isimli kartlarda var.

"You may have / deal its combat damage to defending player as though it weren't blocked".

Block'lanmamış gibi tüm damage'i rakibe vurabilirsiniz...

bu trample'dan farklı birşey...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence magic öğrenmenin en iyi yolu, bilen birine ilk önce tek tek bütün özellikleri sormanız (hatta bir kağıda yazmanız) sonra tek başınıza çözmeye çalışmanız =) Tabi bilen bir arkadaşınızla oynama şansınız varsa oda başka...[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:
"İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..."

Albert Einstein (1879-1955)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wraith, 02 Eylül 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
Rhox da ne güzel kartmış :P şu yavimaya fire nasıl bi deste? nerde bulabilirim bi listesini? biraz alakasız oldu ama...

www.brainburst.com
www.starcitygames.com

al burdan decklere bakabilirsin ..[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Sosyal ağlarda paylaş

www.anycraze.com dan deck search ettirip bulabilirsin fires of yavimaya decklerinin 2 ana card i
yok sabonis sadece haste veriyordu sacrife edincede +2/+2 target creature . +1/+1 verse 3 manaya bide haste of feci olurdu :)

Mavi hastasi biri olarak iste benim hayatimda en cok aci cektiren card budur. Bir oyuna girdimi mass buyu atmadikca buyude islemiyo mavide 4 turn de 5/5 cikaracak yaratikta yok oylece seni yemesini bekliyosun genelde yada wall larla fln durdurcan :)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...