KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Yeterli ingilizce olmayınca ben bunu % 10 damage arttıran bir buyu olarak biliyordum... Ama dun anladımki deilmiş.. :D :D Aldıgınız damageleri % 10 dusuren absorte eden bir master skillmiş... Yanlız şöyle ilginç bir durumuda var bunun size vuran kişi verdigi damagede 1000 vurdugunu goruyor ama sizde yazan rakam ve eksilen HP degeriniz 900 olarak gorunuyor... Güzel tarafı ise karşı taraf size vurdugu ve damageleri topladıgı zaman atıyorum toplam hp degeriniz 3500 olsun bunu 3850 olarak goruyor ve ayrıca bir caydırıcılık oluyor buda... Bence gerçekten çok guzel bişey hem damage emıyor hemde yanıltıyor....[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 65 Clan: w00tabulous Server: Ares
death_sTRoke Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 diger master skill lerden söz edebilirmisin... 30% artırıyormus sanırım..benim bildigim o var gorevle alınan bi kagıt...neleri yapabiliyoruz 62 olunca_?
Joey Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bi mok olmuo sadece npc lere %30 atack artıo o kadar :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 59xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Marla_Singer yani uçtun he resmen.... Etkisi olmazmı, hem player'a hemde her turlu yaratıga vurusu % 30 arttırıyor... Sadece Npc die bişey yok....[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 65 Clan: w00tabulous Server: Ares
tosun_pasa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bi dakka simdi bu 62'de acilan master skill'i degil mi? ve sen lvl 65 oldun bunu yeni mi kesfettin? oy oy oy....[signature][hline]lütfücüğüüüm!
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ewy yaf onun 3 lvlı benim 15 lvl atlamam gibi bişey zaten:D
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 65de açılan skill o. 62de açılan absoulte power. bu absoultness[signature][hline]Metakuso.........................Metakuso2 Karus...............................Karus Ares................................Ares 6x...................................4x :D Hala Sorcerer:D.................Rogue - Assasin Dead...............................Alive :D
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: KaSiMPaTi_1, 02 Eylül 2005 15:49 tarihinde demiş ki: Marla_Singer yani uçtun he resmen.... Etkisi olmazmı, hem player'a hemde her turlu yaratıga vurusu % 30 arttırıyor... Sadece Npc die bişey yok.... CZ de PvP a çalışmıyor, savaşlarda emin değilim. (Savaşlarda sweeping pots çalışıyor ana absolute ??)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:79xxx
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 savaşta czde diye bişi olmaz. pvpde çalışır veya çalışmaz. eğer savaşta çalışıyo olsa mp bonus da çalışır.[signature][hline]Metakuso.........................Metakuso2 Karus...............................Karus Ares................................Ares 6x...................................4x :D Hala Sorcerer:D.................Rogue - Assasin Dead...............................Alive :D
druenler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 benim bildigim mp bonuslari gibi lunarda calisiyor, ama cz'de calismiyor.[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Server: Diez
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 arkadaşalar mp bonus çalışmıyor diye bişey yok yaw hala anlamadıınız....magelerin defi ezik olduğu için hp takı takamsı öneriliyo czde mutlaka..ama siz czde çalıştıramadınız şu mp bonusu ..gavurlara sorun görürürsünüz...pet magelerin çoğu mp bonus takar hem..onlara sorun gavur olanalara...[signature][hline]geçende sıcak bir cz gününde xxx adlı şahıstan gelen pm... xxx=abi s.a nasılsın soru sorabilirmiyim_? ben=a.s sor_? xxx=abi burda ölünce para gidiyomu_? ben=ewet gidiyo...paranın yarısı gidiyo ve 50 np gidiyo np yoksa %5gider:) xxx=abi burda cafedeki abiler eğer paran yoksa üstündeki itemler gider, seni öldüren adama geçer itemler dediler_? ben=oha.çüş.lolzzzzzzzzzzzz
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Çalışmasa herkes hp bonus takardı ya ?¿[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 tosunum paşam ben degilim ne işe yaradıgını veya neye etki edip etmedigini soran marla_singer onun levelde 62 dikkat ettiysen... canım ben :D[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 65 Clan: w00tabulous Server: Ares
Öne çıkan mesajlar