DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Ay kıyamam gel sende yaparız senlede mangal =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 cok tatlilar ya nazardan saklasin allah.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Amin![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 mangal yapacaz hazır bol kedi var evde cıtır cıtır yiyecem onları :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ohh mangal rakı da varsa emziğe bandırıp kedinin azına verin ehu[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: DiaBLeSSe, 30 Haziran 2005 00:42 tarihinde demiş ki: Ay kıyamam gel sende yaparız senlede mangal =o) Ama önce bazlama yemeye götürecem sizi ;)[signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 BAZLAMAAAAAAAAAAAAAAAAAA[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Nihihi Ay ne güzeldi dimiiiiiiiiiii bol tereyağlıııııııııııııı![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 niahaahahahahohoooy ağustos da gelicem 2 gün kalicam antalyada. Pazar günü eğer denk getirebilirsek ve gidersek cok zevkli olucak. Şu lanet askerlik bi bitse artik her pazar istediğimiz gibi gidebilecez. Hondaa bazlamarrr ondaaaaa ;P[signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 benim bundan bole off larım hep pazar olcak =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 on olsa da gideriz be cnm ;) yeterki aradaki mesefaleri koruyanlar eli silahli askerler olmasin :D[signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bekle vatanı bekleeeeeeee :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 olm vatanı beklesek valla bişi değil de ulan bıktım be. Askerlik yapmak istiyorum ya ulan sivilde neysek nasilsak burada da ole ama burda daha güzel kızlar var ;) hele o düüün lerde kizlar gelip de yaaaaa dalee yi calar misin cnmmmmmmmm cık cık cık kardeşim heç asker adama bole denir mi ayip ayip yazik günah be Yazik abi bi askere bole eziyet bole işkence yapilir bea yani sivlde gelicek affedilmicek hatalar bunlar ama Allah sana işallah bole bi askerlik nasip eder de anlarsin [signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans [Bu mesaj Moonchild tarafından 30 Haziran 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Abi daha ne istiyorsun,her gün eğitim yapsan daha mı iyi tadını çıkar bence .)[signature][hline]~®âi ~ blackchaos, 15 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Git annene sor bakalım ayşenin zarı delindi nasıl diktiricez diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bebelerden birinin mustakbel ev sahibi bu gece minik şaheserlerle tanisti :)= iki tarafta birbirini sevdi sanırım :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Sevdi sevdi =o) şimdiden nasıl ayrılacağım diye içim yanmaya başlıor[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 istanbuldan nasıl ayrıldıysan onlardanda öle ayrılacan yanmasın için boynuslu eşşek dövmeli seni[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Fark şu ki birinde sevdiceğimin yanına gelmek için ayrıldım Şimdi ise kızım bébélerinden ve benimsediğim veletlerden ayrılmam gerekecek...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Süferler veletler. Mıncıklamaya müsait değilllerdi ama daha, hayal kırıklığı yaşadım biraz =P Senelerdir 45 kiloluk kutup ayısı mıncıklamaya çok alışmışım, böyle minnacık minnacık görünce zibidileri tedirgin oldum sevemedim rahat rahat ehe Çok tatlılar yav. Bir tanesi Miel'e sokulmaya çalışırken yolda uyuyup kalmıştı, o halini görünce fotoğraf makinamı da götürmediğim için çok kızdım kendi kendime. Büyüsünler mıncık mıncık yapacağım hepsini ama. Miel de gururlu genç anne olarak gezindi bütün gece etrafta, bir yandan da göz ucuyla kontrol etti ama her yavrulara yaklaşışımızda. Merak etme diab, ailesini görmeye getiririz düzenli olarak. ;] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 walla cok şekerlermiş :) bence hiç büyümesinler bu şekilde daha güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 yerim onları yerim.. şöyle yerleşik bir düzene geçsem de ben de evden gitmesi gerekmeyecek bir kedi alsam artık[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 miel bize kazık attı. bir erkek yavruya talip olduğumda karnı kocamandı. gelin görün ki çıka çıka 3 yavru çıktı o koca karnından. neyse kısmet diyoruz. :) resimleri olmasa damlardım vallaha meraktan. bi ara uğrıycam gene bir yavru kalacak nasıl olsa. bu arada benim buradaki kasabın kedilerinden biri her yıl olduğu gibi gene yavruladı. kocaman oldular acaip şirinler. durmadan yiyecek veriyom. aşkların en güzeli uzaktan sevmek oldu. [Bu mesaj armra tarafından 02 Temmuz 2005 18:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Delidumrul, 26 Haziran 2005 01:52 tarihinde demiş ki:hem gencim ben. Üstüne gitmeyin şu konu da adamın. Sonra bunalımlara giriyor.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 çok şirinler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 yavrular karısmıs olmasın dogum sırasında :) valla biraz büyüsünler anneye hefif benziyin ce cok sirin olur bunlar GÖZÜ acılsın bi[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar