Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dönüş öncesi kararsız oyuncudan sorular.

Narsil

Öne çıkan mesajlar

WOW balonu 6 ayda patladı, geçen yıl trial+1 ay oynayabildiğim ama artık oyun kelimesini duyunca bile istifra geçirmeye meyilli, sadece refleks (yapacak bir şey yok bari oyun oynayalım) olarak bilgisayar başına oturan bir hale gelmişken Eve'e yeniden dönmeyi düşünüyorum zira, oynadığı süre içinde 25 jump yaparken bulunduğum sistemde değişen trade goods fiyatlarına bakmak bile bir şekilde "gaming experience" veriyordu. Fakat bir kaç sorum var, eğer o zamanlar beraber oynadığım Dreamsmiths mensupları ve diğer oyuncular cevaplama zahmetine girerse sevinirim.

-Ben oyunu tam missile patch öncesi bıraktım. Yani Exodus ve diğer patchlerde ne oldu ne bitti pek takip edemedim. Fakat sanırım o zamanlar geleceği söylenti olan covert ops frigate'ler artık mevcut. Kısaca bu covert ops kullanmanın ne gibi bir artısı eksisi var, uğraşmaya ve skill train etmeye değer mi?

-Karakterim, Davion Steiner biraz yeni başlamanın heyecanıyla değişik skill ve attribute skorlarına sahip. Yanlış hatırlamıyorsam şöyle bir şeydi. Learning 5 (4 olması gerekiyordu ama oyunu bırakacağım son günlerde benim yerime giren arkadaşım 5 i train etmiş), Cha dahil bütün trainler 4, Moa ve Badger kullanabilecek kadar Navigation ve Caldari frigate skill, sanırım tüm small missile türlerini kullanabilecek kadar training, gunnery 5 (4 de olabilir), bir kaç electronic warfare ve leadership traning, şu agentlardan aldığımız ücretleri arttıran skill 4, miner 2 kullanabilecek kadar mining. Yani genel olarak böyle, milyon skill pointli değil elbette, üstelik karman çorman ama hiç yoktan iyidir. Emin değilim ama 12 İnt, 11 Pe, 10 Will, 8 Cha gibi bir durumda. Gemi olarak bir Merlin, Badger ve Kestrel ve 1 m para vardı. Sonuç olarak newbie karakter.

Şimdi bu karakterler oynamak istediğim template ne kadar uyuyor? Ben oyuna başladığımda mining denedim ama karlı olduğu halde kesinlikle sıkıcı buldum, mission üzerinden para kazanmak hem daha karlı hem de göreceli olarak eğlenceliydi. Level 2 agent bile vardı contactlarımda o derece(!). Şimdi genel olarak okuduklarım kadarıyla bir yandan pvp için covert ops ya da leadership karakteri istiyorum. Son patchlerde leadership skilleri ve modulleri baya güzel olmuş. Nedir bu durum, bir battle cruiser içinden battle map kontrol edip gang özelliklerini boost etmek bir hayal yoksa oluru var mı?

-Missionlar nerflendi diye okudum bir yerde, nasıl oldu bu? Yani bütün agent missionlar mı yoksa high end missionlar mı? Bu yolla para/zaman ortalaması sağlanır mı yoksa sabahlara kadar voi voi sesi eşliğinde maden mi oymak lazım?

-Bir corp kurmak çoık zahmetli ve yorucu, fakat bir şekilde bir aşamada denemek isterim. Ciddi bir corp başlangıcı için neler lazım? Para evet bolca, ama başka?

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Acaba yukarıdaki karakterimle mi oynasam yoksa Amarr ya da başka bir combat oriented ırk mı seçsem? tavsiyelere açığım, şimdiden de teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam Narsil,

Aramiza tekrardan hosgeldin, sorularinin bir kismini anlamadi ozellikle battlecruiser ile ilgili olani ancak anladigim kadarina cevap vermeye calisacagim.
Oncelikle karakterinin learning skilli 5 ise ve diger learning skilleri 4 yada 5 ise kesinlikle yeni bir karaktere baslamani onermem tamamen bir zaman ve para kayni olucaktir senin icin. Tum baslangic skillerine sahipsin su dakikadan sonra diledigin isi yaparsin (mining, missions, pvp vs...)
Covert opslar super aletler, aslinda bakarsan oldukca pahalilar savasamayan bir gemi icin ancak son derece yararlilar. Tek basina oynayan yada sadece mission yapan bir oyuncunun covert ops gemisi icin skill train etmesi anlamsiz. Covert opsun en buyuk amaci dusman filoya gizlice yaklasip bilgi toplamak ve gerektiginde dost filonun optimum mesafeye warp etmesini saglamak. Ayrica scan probs ile sistemde safe spotta bekleyen oyunculari bulup onlar farkinda olmadan yerlerini tespit edebilirsin. Tam bir ekip oyunu araci, savas ozelligi ise 0.
Missionlari nerflerdiler evet pekde iyi ettiler. Ccp exodus ile buyuk bir hata yapti buda lvl 4 missionlar idi, hatasininda cok gec farkina vardi zira bu missionlara ulasmis olan (buna bende dahilim) ve ozellikle caldari bs raven kullanan insnalar cok cok kisa surede korkunc paralar kazandilar. Eskiden 0.5 0.6 sistemde 1 2 haftada maden kazarak battleship alinabiliyordu ancak, son hatirladigim benim 1 yada 2 gunde bir bs alabilicek parayi missionlardan cikardigim. Su anda named item vs cikmiyor missionlardan, ztaen missile nerf inden sonrada raven kullanan mission runnerlar eskisi gibi hizli mission yapamiyoru, ancak hala oldukca karli bir is. Kanimca Ccp hala missionlarin yarattigi dengesizligi duzeltmeye calisio.
Missile nerf : artik missilelar kucuk gemilere daha az zarar veriyor, mishal torpedo eskiden her gemiye 300 400 dmg verirken simdi frigatelere 30 40 dmgverio. Buna karsin bircok yan skill cikti, eskiden 50kmdeki bir gemiye bir torpun ulasmasi 10 15 saniye sureruken simdi 3 4 saniyede ulasabiliyor, yani pvp bakimindan oldukca onem kazandi missiller. Cok yeni skill geldi ama baya bir train etmek gerekiyor. (son derece yuksek perceptioim olmasina ragmen tum skilleri 4lemek 1 ayimi aliyor, 5lemek bir omur)
Corporation, en zor soru bu galiba, en fazla uzerinde tartisilan konuda bu. Bir corporation icin para yada baglantilar birinci sirada degil. En onemli sey zaman, bol bol bol ve bolca zamanin olmasi. Zira ceo olarak herseyle ugrasmak, programlama yapma, recruit etme vs vs vs gerekicek. Corporation kurmadan once en onemli sey -bence- bir baska sirkette director olabilicek seviyeye yukselmek bunun disinda bircok seyede ihtiyac duyucaksin tabi saymakla bitmez. Sonuc olarak gercek hayattan bir farki yok nerdeyse, gercek bir plak sirketi yada donerci dukkani : ) acicagini dusun.
Baya bi yazdim sorduun dier sorulari unuttum bunu post edeyim baska kaldiysa cevaplamaya calisirim simdilik hoscakal.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship
"Resistance is futile!"
http://under-the-runes.deviantart.com/
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle cevaplar için teşekkürler. Battlecruiser konusu (yani lafın gelişi BC, sadece yeni gemileri denemek isterim o bakımdan) şöyle, ben girdikten sonra Leadership skill ve ekipmanlarına yatırım yaparsam bu boşa mı gider yoksa işe yarar mı? Genelde yalnız oynamayı sevmeyen, toplu yapılan işleri seven birisi olduğumdan Guerilla Tactics, Armored Warfare gibi skiller hoşuma gidiyor. İşin ilginç tarafı da genelde insanlar bu tür skilleri sevmez ya da zaman kaybı olarak görür (bakınız: SWG Squad Leader), eğer haftalar boyu yaptığım bir train sadece ayda bir kere o da olmasa d aolur şeklinde iş görecekse hiç uğraşmasam daha iyi.

Bu leadership skill ve ekipmanlarını kısaca anlatabilirseniz iyi olur aslında, çok heves etmiştim oynarken ama olmadı, belki bu sefer ciddi bir seçim olarak düşünebilirim.

Bir de ben yabancıların "carebear" dediği türden bir oyuncu sayılırım, o yüzden gemi görünüşleri ya da ne bileyim rp backgroudları ırkların falan benim için önemlidir. Caldari gemileri ise bir iki istisna harici inanılmaz kötü gözüküyor bana göre, Amarr gemileri biraz daha göz alıcı. Caldari gemileri için train i bırakıp Amarr gemileri ve silaharı mı kullansam? Sıfırdan bir cruiser seviyesinde farklı ırk ekipmanı kullanmam ne kadar sürer acaba?

Bunun haricinde bir de ticaret olayı var. Forumlarda ticaret yoluyla iyi para kazandığını söyleyen insanlar var, yaşlı bir Frontier oyuncusu olarak, uzay kamyoncusu gibi (ki madenleri toplarken arka planda Levent Yüksel-Zalim çalarken beni gören bir arkadaşımın yorumudur bu) gezmek de eğlenceli oluyor. Craft işine hiç girmek istemiyorum ama dediğin gibi covert ops ekipmanları çok paraysa önce para yapmak isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

Tekrar selam,

Yeni bir irkin gemilerini kullanman cok uzun surmez, bildigin gibi bir irk uzerine yogunlasirsan o kadar basarili bir karakter yaratirsin, zira o irkin silah tipini ve gemi tipini gelistirerek daha cok zarar verebilirsin mesela. Sanirim perceptionun yuksek olsa gerek, yeni bir amarr cruiserini 3 gun icerisinde kullanabilirsin sanirim. Belli bir seviyeyi gectikten sonra bir cok irkin gemisini kullanmak avantajli olabilir ancak tek bir irka yogunlasmani oneririm. Amara basliycaksan sonuna dek amar git ve lazer silahlarin uzerine yogunlas.
Leadership bence son derece onemli bir skill agaci. Mission vs yapan arkadaslar icin cok onemli olmasada, pvp de sonucu belirleyen skillerden biri. Bu skilleri arttirarak ayni sistemde bulunan tum gank uyelerinin hizlarini ve kalkan seviyelerini arttirabilir kilitlenme surelerini dusurebilirsin. Gank deki en yuksek leadership skilli gecerlidir, yani leaderin leadership skilli gecerli degil, kiminki yuksekse onunki kullanilir. Son derece basarili bir skill agaci, hepsi 4 su anda bir firsat buldugumda 5lemek isterim.
Ticaret oyunda baya para getiren bir ugrasi. Ozellikle bir yerlerden yukluce bir para bulursan, ucuza maden alip pahaliya satma yada modulleri ayni sekilde modulleri uzak sistemlerden ucuza toplayip pahaliya satma oldukca kazancli bir ugrasi. Ancak her iste oldugu gibi ne kadar dusuk sistemlerde is yaparsan o kadar kar saglarsin ancak riskide ayni sekilde yuksek. Bir cok korsan patlattiklari gemilerden cikan modulleri kendi sistemlerinde ucuza satar (hihihih) bunun 2 nedeni vardir, birincisi sec statuslerinden dolayi empire a girmek bir derttir bir altla tasimak ise sikici. Ikincisi ise traderlari sistemlerine cekmek ve onlar mallari aldiktan sonra tekrar patlatmak vs.
Trade yaparak baya iyi para elde edebilirsin, ancak onerim eger pvp yapmiycaksan missionlarla baslayip belli bir para bulmak (yada borc almak) ve bu parayi isletmek zira 0dan dusuk bir para ile trade isine girmek yorucu ve sikici olabilir.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship
"Resistance is futile!"
Sosyal ağlarda paylaş

Hm, peki o zaman korkunç spekülatif ir soruyla devam edelim. Yukarıda bahsettiğin türden bir karakter ne kullanmalı? Yanlış hatırlamıyorsam Caldari gemilerinde yüksek kalkan ve füzeler ön plandaydı, Amarr gemilerinde enerji silahları olduğundan forumlarda okuduğum kadarıyla shield tank tarzı gemilere karşı avantajları var.

Bir de sniper diye bir sürü cünfig örneği gördüm, nedir bu? Sanırım çok uzak menzilden karşı saldırı almadan milleti vurmak üzerine kurulu bir config.

Sonuçta kim pvp de üstün değil de, benim istediğim (anlatabildiysem tabi ne istediğimi) türden bir oyun için a)covert ops b)leadership c)pvp configurated seçenekler nedir. Hayır sorup duruyorum zira bir insanın hayatında anladım ki "gerçekten" bir adet mmorpg olabiliyor,o bakımdan iki ay sonra pişman olup kafamı asteroidlere vurmayacağım bir plan izlemek istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

covert op kullanip yararli olmak istiyorsan ve leadership skillerini gelistiriceksin mutlaka pvp yapan bir corpa girmelisin. Zira empire da takilip maden kazan agent mission yapan bir sirkette bu gibi skillerin bir yarari yok. Iyi bir sirkete girersen ozellikle 0.0 da aktif bir sirkete girersen covert op geminle aranan bir pilot olabilirsin mesela.
Bunun disinda en iyi pvp gemisi diye bir sey yok, hersey sansa ve modullerine bakar. Bunun disinda laser herkezin dusundugu gibi shield tanklara karsi cok iyi degil zira shield tank yapan gemiler genelde heat ve em hardener kullanioki buda lazerlerin yaptigi tek dmg tipi. Ancak amarr gemileri gerek uzak menzillerden verdikleri yuksek dmg ile gerekse basarili armor tankingyontemleri ile oldukca iyi gemiler. Dedigim gibi en iyi pvp gemisi yok. Ben 3 tip bs kullaniyorum raven, scorpion ve megathron ve hepsi yerine gore cok onemli.
Sniper setup 100km ve disi menzillerden yuksek dmg vermek ile oluyor. Amar ve minmatar (ozellikle minmatar) bu konuda cok iyiler, gallante bs megathron ile 160 km ye kadar cikabilirsin ancak dmgin cok kotu olucaktir. Caldari missile kullaniyor, sniper diye birsey soz konusu degil. Ozellikle fleet savaslarinda etkili 10 15 sniper gemi ile 1 yada 2 salvoda bir bs yi uzaktan yoketmek mumkun tabi karsi taraf icinde gecerli. Sniper setupi en cok korsanlar tarafindan gate camplarda kullanilio, boylece 150km den sentryleri tabklamadan o sistemden gelen gecen herkesi olduruosun vs...[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship
"Resistance is futile!"
Sosyal ağlarda paylaş

Covert Op kullanabilen biri olarak.. leilaya katilmadan edemiyorum.. eger pvp corpunda deilsen hich bir isine yaramaz.. yeni düzenlemerden sonra cloaking daha cok detect enemy / cok az da scouting icin kullanilir oldu (eskiden deli ambushlar yapabiliodun) devicelerin pahaliligina gelince her yeni cikan sey gibi basta pahaliydi (ben 60 milyona gemisini [allahin kici kirik frigi] 30ml'ye cloaking deviceni almistim.. sindi ayni gemi 25ml device 15) iki tip covert op var diyebilirim ucuz (5-10ml) olup sadece görünmez dolananlarla cruise launcher takabilenler (25-35) bende ikincisi var.. ama targeting delayi (cloakingten ciktiktan sonraki 10 sn icinde target alamiorsun) nedeniyle geretigi kadar kullanisli deil benim gözümde.
leadership skilleri %1 farkin bile hayat kurtardigi/galibiyeti kazandirdigi bi oyunda "birilerinde" olmasi gereken bi skill ^^ ama diger skillerini adam etmeden bu skiller üstünde düsünmemelisin (tüm mesajlari okumadim eger bunu belirtmissen zaten bu kısmı yok say :] )
Oyunda ticaretten cok para kazanan arkadaslar var ama bunu saglamak icin gercek hayatta oldugu gibi iyi bi sermaye ye sahip olmalisinki gercek manada kar edebilesin..
Corp kurmak bence su an icin cok anlamsiz.. var olan bir corpa girip (leilaninda bahsettigi gibi) o corpta yönetici seviyesine gelmeye calismak (nasil olcaksa artik) daha mantikli.. cünkü o kadar cok parcaya bölünüyorki var olan oyuncular su an bildigim cogu corp gücsüz denecek durumda.. (sürü koyunlardan olussa bile hepsi birden kosmaya baslarsa üstüne sonuclari kötü olabilio :p)[signature][hline]
"All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner

Deviant
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle ikinize de teşekkürler,

Şu anda geçen yıl kullandığım CD'yi buldum ve kız kardeşimin kredi kartımı getirmesini bekliyorum. Uzun süre oynamak istediğim bir oyun olduğuna karar verdim, bakalım hayırlısı.

Hm covert ops cidden pahalıymış, en azından şimdilik düşünmesem iyi olur. Amarr gemisi kullanma sevdamdan şimdilik vazgeçtim. Karga burga Caldari BS'leri kaderimizde var sanırım. Yazık ki missile olayını hiç sevmiyorum, öyle kestrel ile uçarken kekremsi bir tad gelmişti ağzıma ama ne yapalım. Ama zavallı Guristas gemileri bir ekranda oluyordu sonra toz bulutuna dönüşüyorlardı, etkili? evet, estetik? hayır.

Gidebildiğim kadar hybrid turret giderim artık. Benim oynadığım zamanda 125 mm named scout rail (yapacak bir şey yok, newbie dedik ya) ile iron charge kullanarak lvl 2 missionları az da olsa zorlanarak yapıyordum, zira bir mission da moa falan çıkmıştı 2 kestrel ile beraber 3 4 warp vur-kaç ile halledebilmiştim. Kestrel ve 4 named missile laucher ile biraz daha kolay olmuştu.

Bence bu kadar güzel bir pvp potanlsiyeli olan bir oyunda 1.0 space de yayılıp dağları taşları kazmak çok uzun süre yapılacak bir şey değil. Bir kere çarklar dönmeye başlayınca anti pirate ya da merc (ki bu tür karakter oynayabildiğimiz benim bildiğim tek oyun) olmalı insan ya da pirate olup yaşadığı her ana şükretmeli (vay be).

O zaman şunu yapalım, ben huzur içinde combat cruiser skillere devam edeyim. Bir yandan mission/rat farm yoluyla akmasa da damlar tarzı yaşayayım.

Peki Dreamsmiths ne alemde? Sağolsun yerli yabancı herkes çok yardımcı ve hoşsohbetti. Fakat baya bir oyunu bırakan oldu sanırım. Son durum nedir? Fakat bu oyunda newbie olmak çok kötü zira herkes 0.0 sistemlerde fink atıyor, birileri ile beraber oynmak da istiyorum belki yeni başlayan oyuncuların dolu olduğu bir corp bulmalıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu kurdum ve patchledim. Trial acc ile bir deneme amaçlı girdim ama oyundaki tüm karakterler bulanık ve çok düşük çözünürlükte. Ayrıca bütün grfikler iç içe. Sanırım grafik kartından kaynaklanan bir sorun mevcut. Ge Force 4 kullanmaktayım nedir bunun çözümü, o kadar heves ettik olana bak.
Sosyal ağlarda paylaş

tek bir silah kasmak iyi bir fikir bence boylece o silahla en yuksek zararlari verebilirsin. Hybrid iyi fikir, yakin dovuste ozellikle baya dmg verebilirsin helede caldari yada gallante oynayacaksan dadindan yinmez...

dreamsmiths kalmadi malesef. Drm in en kidemli oyunculari hatta kuruculari sirketi dagattilar, deadperson yeni bir sirkette. En buyuk turk sirketi turksquad turklerin %60 70i sanirim bu corpda, mission yapicaksan katilmani tavsiye ederim oldukca yardimci olucaklardir sanirim.

Eve Online PvP uzerine kurulu bir oyun, ne kadar mission yapsanda maden kazsanda eger biraz olsun heycani seviyorsan elinde sonunda pvp ye kayicaksin. Empire da pvp yok die birsey yok 1.0 da bile savas ilan edip saldirablirsin ki boylece 0.0da sana saldiricak dier corplardan kurtulmus olursun. MErc iyi fikir ancak merc demek bir corpdan para alip o corpun dusmanlarini yoketmek demek, bunun icin iyi ekipmana en onemlisi deneyime sahip olman lazim. Genelde eski korsanlarin ugrastigi bir is.
Korsanlik, ne diyebilirimki hastasiyim : ) Kesinlikle karli yada karsiz bir is denemez. Tamamen sansa bagli. Ancak su andaki servetimin buyuk kismini korsanliktan kazandim. (15 gun fln lvl 4 mission yaptim ilk gemilerimi ekipmanlarimi bu missionlar ile aldim) Korsansan iyi organizeysen sonuc sansta bitiyor, patlattigin haulerdan yada herhangi bir gemiden dusucek modullerini degerine bakiyor vs.

En iyi baslangic missionlara kasma, cunku seni PvP yapmaya hazirlayacak yegane antreman missionlar bunun disinda battleship almak icin parada temin edersin, ayrica empireda mission yaptigin icin arada trade isinede girebilirsin.
Direk PvPmi diosun? O zmn mission yaptigin geminin yanina 2. nir cruiser yada frigate al in 0.4 e beltlerdeki npc hunter yada miner lara dadan. Missionlardan ogreniceginden cok daha fazlasini ogrenirsin.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship
"Resistance is futile!"
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Turksquad ın bir üyesi olarak söleyebilirimki herkese kapimiz acık..
Leilanin söledigi olay yani türklerin %60-i70i olai eskidendi su an türklerin %20si (aslında kalabaligiz ama cogu oyuncumuz is hayatlarinn yogunlugundan oyundan vaz gecmek zorunda kaldı) bizde geri kalanlar daginik corplarda yabancı menseyili filan + olarak corpun aktif olan tek tük oyuncusuyla 0.0 da pos kurmaya niyetliyiz yeri belirledik yakın bir zaman icinde bölgeye tasinicaz :) bunun bize getirecegi avantaj beltlerde hunt yapabilmek.. (0.0 beltlerinde bs huntla missionlara denk bir para elde etmek mümkün..+ olarak coklu bs / frig savaslari icin deneyim saglamasıda güzel ) icimizden bir iki kisi hunt yaparken dierlerinin maden kazabilmesi (bölgedeki madenlerde tatminkar durumda) neyse bu kadar reklam yeter
Gemi ve silah olaylarina gelince.. her zaman icin sonuca odaklandigim icin.. missilmi estetik lazermi die hich düsünmedim.. Eger hybrid kasicam diorsan sana tavsiyem gallente gemilerine dönmen mega ile yakın mesafede yenilmezsin (bs vs bs/bc/hac) caldariyim die caldari gemisi kasmak zorunda deilsin ( tabi yeterli zamanin varsa ) max 2 tip ırk gemisi kasman dogru olandır (benim gibi tüm ırk gemilerii kullanmak zaman kaybı..) mesala caldari ile amar / gallente ile minmatar cünkü ilerde cıkıcak (ve halen oyun icinde bulunan) faction gemileri/bsleri iki ırkın bs skillerini istemekte
+ olarak eger pvp istiyorsan vede halen bs skili kasmadiysan hac (heavy assault cruiser) yada ceptor/asauult frig kasmanı tavsiye ederim biraz pahalı oyuncaklardır (haclar) ama bslere kafa tutarsın (ne acıklıdırki 2 ceptor 1-2 assault bs yi patlatabilmekte kolayca)[signature][hline]

Deviant
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Narsil, 01 Eylül 2005 17:14 tarihinde demiş ki:
Oyunu kurdum ve patchledim. Trial acc ile bir deneme amaçlı girdim ama oyundaki tüm karakterler bulanık ve çok düşük çözünürlükte. Ayrıca bütün grfikler iç içe. Sanırım grafik kartından kaynaklanan bir sorun mevcut. Ge Force 4 kullanmaktayım nedir bunun çözümü, o kadar heves ettik olana bak.

bunun nedenide büyük ihtimalle son ekran kartı patchlerinin olmamaıdır
eve sayfasında support bölümünde eve icin en stabil ekran kartı sürücülerinin linki vardı biraz kurcalarsan bulabilirsin sanırım..[signature][hline]

Deviant
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ekran kartındanmış, şu anda yeniden uğraşıyorum bakalım. Önceki karakterimi seviyorum ama çok fazla "acar" seçim yaptım ve karman çorman, boşa harcanmış bir skill treesi oldu. Yani Diplomacy, Leadership yanında Caldari İndustrial ve yığınla saçma sapan train var. İnt yüksek, Will ve Per düşük Memory ise yerlerde sürünüyor, üstelik ırk olarak neydi adı Tube Child seçtim sanırım. Üç gemisi var ama hiçbirini kullanmaktan zevk almıyorum, level 2 agent var ama nedir yani kısa sürede kasılır. Bunun yerine adam gibi bir Amarr ya da Minmatar açıp, Will ve Pe dengeli ayarlamak istiyorum. 15 gün Free trial'ın herhangi bir sınırlaması yoksa 15 gün oynayıp sonunda aylık ödemelere başlarsam çok da kaybım olmaz gibime geliyor, üstelik 15 gün boyunca da dilediğim gibi deneme, pve traning yapabilirim.

Corp konusunda ise, hayır kendimi biliyorum maymun iştahlı, "grass is always greener on the other side" bir adamım yarın "aa bu corp süpermiş" diyip çıkmak isterim ayıp olur, ama bir yandan da boşa kürek çekip 20 k ödüllü görevlerde sürünmek yerine biraz train olup sonra iyi kötü low sec sistemlerde BS support şeklinde gezmek de fena olmaz. En iyisi ben oyunla ilgili sorunlarımı çözüp başlayınca TS'den birilerini bulup konuşayım. Bir iki kişisel sorun çıktı, onları da aşında devalı oynayamaya niyetliyim.

Estetik konusunda ise şöyle söyleyeyim, eğer 20 M skill pointli karakterim olsaydı sırf BS'si "istediğim gibi" değil diye başka karakter açardım, o derece sağlam ruh hastasıyım, gerçi o kadar puana istediğim herşeyi kullanırdım, diyelim ki avatarımı sevmedim direk bio mass. Çok fena çok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...