BloodyFingers Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 test serwerini oynuyordum bu adamla birlikte troll party sine girdik serwer açılalı 2 gün olmuş adamda dual shard full chitin +7 gösterdi neyse daha sonra Hitz clanındaydım bu adamı clana aldılar beraber atilla kestik adamın bize gösterdii itemler şöyle 4 tane shard +8,rol,roc,iron club muydu neydi,full chitin shell set,priest pendant 3 tane,belt of dex,rouge earrings,+6 kekuri ringler, bir sürü mazme ve bu adam clana o gün alınmıştı daha önce clansız takılıyordu nasıl böyle bişey yaptı anlamadım acaba adminlerle falan bağlantısı var mı die biraz ağzını aradım diezden de tanıyorum kendisini ama laf alamadım priest olduğum için iron club u almak istedim(satın almak) (250m ye yakın param vardı) satamam kusura bakma dedi neden diye sorunca bi nedenni yok sadece satmam dedi sizce 250m verilince hangi mazeme satılmaz dediğim gibi bu arkadaşın adminle bi alakası olabilir (GO_CANX dediim arkadaş bilenler bilir Diez serwerında DOMATES clanının kurucusuydu ve adamlar orda da item manyağıydı) anlamadım nası oluo saygılar.
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ben Jaina HitZ DEN biliorum onu var işte bug var bizden biride 5999 tane saphire dupe ledi yanlışlıkla![signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: DOMATES clanının :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Armas ı çağırın o bilir :)[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba
BloodyFingers Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ben de ::LEANTORA:: ydım o serwer da ama bıraktım nesse konuya gelelim bunların dup le alakasıo yok gibi geldi bana hangi arkadaşi serwer açılalı 2 gün olduu zaman dual shard +7 full chitin set +7 yapmış bunu görmedim hem dupe yapsa bile kendindeki itemleri dup ler bunu satması lazım ki, başka itemler alabilsin parayla alakası yok zaten bunun itemleri hangi bossu kestin de ne zmaan çıkardın kardeşim yine anlamadım :D
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 250 m e nereye aliyosun iron impact dostum.. imzama bak? 600-500 arasi degisiyo onun fiyati.. 500 den asagiya ancak paraya cok ihtiyaci olan satar. :D[signature][hline]ARESDE SATILIK; CHITIN BOW+6/60 (160 AP,60 FLAME DAMAGE,250 MP BONUS, 50 POISON RES) IRON IMPACT+6/60 (160 AP, 60 ELEMENTAL DAMAGE) PM FOR MSN...
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Oha bi dahkaa hemşerim iron impact 160 ap o.O[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 test server ile ares arasında fiyat farkı vardır ama[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
BloodyFingers Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 EVET DORU BEN İŞİN PARASINDA DİİLDİM ZATEN BAŞTAN DEDİM ALMAK İSTİYORUM VE ne kadar istersen veririm dedim bana sadece kusura bakma satamam dedi budur yani zaten ben de itemi gördüğümde hasta olmuştum tam kamikaze silahı 15 adamın iine girim 5 kişi alıp çıkarsın o silahla :D
BloodyFingers Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 shadow online san bi yanıtla baba ben hala anlamadım bu arkadaşın olayını :P
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: TrTownUser, 30 Ağustos 2005 17:48 tarihinde demiş ki: Armas ı çağırın o bilir :) Geldim hemen. Bende diezde oynadığım zamanlar Domates clanındaydım. Dolayısıyla Gocanx i tanırım. Herhangi bir edit veya gm bağlantısı olduğunu görmedim. Diez deyken çok itemsiz kaldığımız oldu o da bizim gibi itemsız kalıp item kastı lvl kastı. Şimdi ke test beta falan fıstık nası bişeydir bilmiyom ama impact i falan varsa satmamasını normal karşılamak gerekir.[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım.
Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bende ismimden anlarsınız.O adam harbi nası yapmış öle.O inn bugu var bende hergün bakıodum inn e ama bi şey çıkmadı hiç :( . Belki de öledir.Ama dupe de olabilir çünkü test olduğu için herkez istediğini yapıo.Bi adam goblin fp daıtıodu.Bide inn bugu varmış çoğu kişi köşeyi dönmüş öle.(AMAAN nese köşeyi dönsen nolur nede olsa silinceq) :D:D:D:D:D:D:D
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Jean ali hiç konuşma sen hep asasinsin diye beni alıyodun teketekte bugün ob in önünde bana dlıpta ölünce nası şiştin ama puahaha ee talia giyince öle oluyo :D[signature][hline]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım.
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 olm taila giydiğini söylediğimn iyi oldu süper :D açık verdin yaktım olm seni ahzuaha :D paranı biriktir pisliq gelio[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Hahahuha biliyorum ne yapçağını acid potion demi :D ama talianın durability 5k 3 acid potion atsan yakarsın ama merak etmee bizde talia çok olm istediğin kadar yak :D[signature][hline]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım.
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 dupe demi bizde 720 hp potları topladık ^^[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba
Normand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 YA beyler :d onu bende bılıom 104952 tane abyys :D yaptım ama :D kullanamıon hareket ettıremıon kıramıon :D bi işe yaramıo onun bi :D yontemı varmış bulsak bi .D[signature][hline]70 milyonun bildigi sır degıldır.. hihi
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Yok be ne dupe u olm sen istediğin kadar yak ben alnımın akıyla tamir edicem o taliayı muahaha işi bilcen işe gitmicen :D[signature][hline]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım.
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 taila lar rpr edilmio ki![signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba
Normand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 :D hea ya bikere kazı yedım rpr edılmıyormus :([signature][hline]70 milyonun bildigi sır degıldır.. hihi
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Allah allah şansa bakki ben bi yolla tamir edebiliyorum:D (Meslek sırrı) :D[signature][hline]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. [Bu mesaj Cobra226 tarafından 31 Ağustos 2005 14:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Normand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 :D bişi sordum su dedınız 2x yapma trade ile girip cıkınca ıtem gıdıo onun teknıgı varmı :D varsa bırı ozelden yazsın :D eziq kaldık :d[signature][hline]70 milyonun bildigi sır degıldır.. hihi
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Böyle bişey istemenin burda hoş karşılanacağını zannetmiyorum biz betadan bahsediyoruz official serverlarda kesinlikle böle bişey yapmadığımıza ve yapmıcağımıza emin olabilirsin...[signature][hline]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım.
Normand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 biliomda herkez yapıo :d ondan sordum[signature][hline]70 milyonun bildigi sır degıldır.. hihi
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Cobra226, 31 Ağustos 2005 14:23 tarihinde demiş ki: Böyle bişey istemenin burda hoş karşılanacağını zannetmiyorum biz betadan bahsediyoruz official serverlarda kesinlikle böle bişey yapmadığımıza ve yapmıcağımıza emin olabilirsin... Yalana bak az önce msn den +8 defender la iron impacr satan değilmiydin ( şaka bi yana bu arkadaş msn den bug u sorduğumda item istedi O.O[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba
Öne çıkan mesajlar