zzz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Acaba sorun mu bende yoqsa hiç 1 servermı çalışmıo? hepsini tek tek denedim yoq girmio hepsi 10061 fail ... RespecT[signature][hline]
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Loginserver 1 Offline Offline Ares1 Offline Offline Ares2 Offline Offline Diez1 Offline Offline Diez2 Offline Offline Xigenon1 Offline Offline Xigenon2 Offline Offline Ke geliyo ke..[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
zzz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ke nin geldini görüoz ztn 2haftadır dc fail dc fail ... he girdim diyon 2tur atıon yine dc çıkıp girmeyi denion bu sefer fail ... e gelsin artıq şu KE de kurtulak ...[signature][hline]
zzz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Tek isteğim Lag kalksın Dupe olmasın 2şey sadece fazla şeymi istiom acaba....[signature][hline]
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ke gelsin asıl o zaman s.çtık. görürsünüz bak[signature][hline]Metakuso.........................Metakuso2 Karus...............................Karus Ares................................Ares 6x...................................4x :D Hala Sorcerer:D.................Rogue - Assasin Dead...............................Alive :D
DeadLy_TurK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Offline demişsinizde yanımda arkadaş czde pk yapıo:D
zzz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: DeadLy_TurK, 02 Eylül 2005 14:22 tarihinde demiş ki: Offline demişsinizde yanımda arkadaş czde pk yapıo:D yawaş ...[signature][hline]
YumiYumi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 arkadaşlar k.e ye geçtik mi yoksa ???[signature][hline]Server: Beramus Nick: Immortal_Courage Clan: Freedom® Character : Barbarian Np : Kasacaktık Char Puff Oldu Adılar Elimden Charı (HACK) Lvl : 6x Tek Rakip : suisuisui
DeadLy_TurK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ne yawaş? Yalan borcum yok. Adam şu an czde
BloodyFingers Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Doğru benim de arkadaşım şu anda cz de harpy yapıo okuyan orc arkadaşlar gitsin direk baskına :)[signature][hline]Serwer:Diez Nick: HEALER_OZY (n00bken açmıştım char ı) Clan:......... Claeric lvl 5X Np:4x :D
zzz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: DeadLy_TurK, 02 Eylül 2005 14:28 tarihinde demiş ki: Ne yawaş? Yalan borcum yok. Adam şu an czde myko japko flndır o ben hepsi kapalı millet giremio diom (lem yoqsa türk ip ler yine banlandımı :D)[signature][hline]
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ya olmuo işte bütün serverleri 20 kez denedim en son diez2 nin üstündeyken 20. deniyişide dc oldu.haketmiştim tabi:D
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yok, czde olan kopmuyo böle durumlarda. bi kere bizim bi mage arkadaş czdeyken olmuştu bu :D bi o vardı bi de humanlardan f9devil :D :D :D (yanlız kalmak istenecek son kişi:D) gelip gelip kesiodu :D[signature][hline]Metakuso.........................Metakuso2 Karus...............................Karus Ares................................Ares 6x...................................4x :D Hala Sorcerer:D.................Rogue - Assasin Dead...............................Alive :D
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 benim yanımdaki adamda diezde geziniyo ne iştir anlamadım gitti ya[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
DeadLy_TurK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Beramus ama oyuna bende giremiom:)
YumiYumi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 diez 2 de bende dc oluyorum diez 2 de bişiler var ama ne oldu hala anlayamadım bütün serverler normal diez 2 ye tıklayınca dc oluyorrr :))):D:D:D:[signature][hline]Server: Beramus Nick: Immortal_Courage Clan: Freedom® Character : Barbarian Np : Kasacaktık Char Puff Oldu Adılar Elimden Charı (HACK) Lvl : 6x Tek Rakip : suisuisui
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ewt diez ikided genelde hata verio ama 2 kez diez 2 de dc de oldum bunlar bi şey yapıO ama hadi hayırlısı
zzz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Metakuso, 02 Eylül 2005 14:32 tarihinde demiş ki: yok, czde olan kopmuyo böle durumlarda. bi kere bizim bi mage arkadaş czdeyken olmuştu bu :D bi o vardı bi de humanlardan f9devil :D :D :D (yanlız kalmak istenecek son kişi:D) gelip gelip kesiodu :D Öle olursa walla ben kendimi dc etmeye çalışırım ne gircem allah allah hiç uğraşmam :D :D[signature][hline]
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 artık gelsin yaa su KE kurtulalaım sıkıntı geliyo valla...sanki AB ye giricez:D[signature][hline]Server:Ares Nick:kamikaze_TR Lvl:5x Clan:Lift_Me_Up Np:2xxx
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben çözümü buldum 2 saat kadar malesya serverini oynaıp sonra yine çalışıomu diye bakmak zaman başka türlü geçmes:D
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Biri login bot yapsa köşeyi döner, anında bırakırım Gold'u login botu alırım, vaktimin yarısı loginle geçiyor. Asıl ağırıma giden şey ise, 2 dakika ayırıp resmi forumlara yada ana sayfaya bir mesaj atmamaları. Çokmu zor Serverlar XXXX sebeble XXX süreyle kapalıdır yazmak.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:79xxx
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 böhüü hala çalışmıyo :([signature][hline]Metakuso.........................Metakuso2 Karus...............................Karus Ares................................Ares 6x...................................4x :D Hala Sorcerer:D.................Rogue - Assasin Dead...............................Alive :D
zzz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Kesin bugün full kapalı olcak :D çalışma war bence[signature][hline]
DeadLy_TurK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 iide yanımdaki eleman hala czde ve ben hala giremiorum:( Bu nası iş annamadım
Öne çıkan mesajlar