st3am_tr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 02 eylul 2005 cuma gunu sabahın ilk saatleri 03:30 flan apos kasıyorz ve iste gelen notice buyrun ss: [spo1=.::Ke::.][/spo][signature][hline][Bu mesaj st3am_tr tarafından 02 Eylül 2005 03:48 tarihinde değiştirilmiştir]
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 gelmemiş hala ne oldu bi sorun mu oldu acaba yoksa ben konuyumu yanlış anladım yarın sabah mı geliyo ?[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo!
SoLaReS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Efet arkadaşlar nihayet beklenen zaman geldi.. KE yani Knight Empire la buluşma zamanı.. Artık yeni haritalar yeni yaratıklar içeriyo oyun...[signature][hline]Nick : VW Clan : Aswan Server : Ares Job : Kasar Hood Nation : El Morad Level : 6x Nation Point : xxxxx Baş Düşmanlar : CoolTang,Nychris
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 arkadaş 2 eylul cuma sabahı 03 de bu yazı geldi demiş. 2 eylul 03 de ke ye geciyoruz dememş. sen yanlıs anlamışsın[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest // Satıldı 61 rogue 57 mage // Satıldı 55 rogue Detayları görmek için tıkla
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ne sorun yaptınız hea...[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Normand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ke de bi gelemedı :D[signature][hline]70 milyonun bildigi sır degıldır.. hihi
Jean_Ali Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Sen hiç üzülme gelecek :D :D :D :D :D :D :D :D O notice yi bende görmedim ama çk deli oynuğodum belki o yüzdendir :D
Normand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 zuahaa harbı ne zaman gelcek eylulun ılk hafta dedıler ayın 2 si oldu :([signature][hline]70 milyonun bildigi sır degıldır.. hihi
zzz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 okul açılana kadar (yaklaşık 1hafta)gelirse ii olur ama böle bişe yapabilecek kapasiteye sahip olduklarını sanmıorum ... öle söleyipte hemen yapabilselerdi ooo neler değişmişti şimdiye ...ne diim bekliip görcez... RespecT[signature][hline]
Thadeus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 inşallah paralar yada gb lar silinmez :P geçerken..[signature][hline] Dost dost diye nicelerine sarıldım Benim sadık yarim kara topraktır
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yavaş gelsin ke de yalan olucak[signature][hline]Nick:_OverKill_ Server:Ares Clan:Nothing LVL:6x Class:Rogue Assain [Orc] Np: 8xxxx
Joey Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 KE geldikten sonra np lerin silineceği kesin (bence en iyisi ama np transfer e artık bişi bulmaları lazım) coin ler belli değil daha sitede anket yapmışlar ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemicem[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 59xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 np lermi silinicek? o_O[signature][hline]Nick:_OverKill_ Server:Ares Clan:Nothing LVL:6x Class:Rogue Assain [Orc] Np: 8xxxx
Joey Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 USKO forumlarındaki anket bunu söylüo bilemicem[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 59xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ark şu anda ızmıtteyım oyuna giremiorum gittiğim akrabamın cafesindeyim bilgisayarların cd-rom'u yok :P offf ınternnetten indirmek 3 saat KE gelince lutfen hemen yazın cwp video yollayın bana benim msn [email protected][signature][hline]
zzz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: JoeyRamone, 02 Eylül 2005 12:59 tarihinde demiş ki: KE geldikten sonra np lerin silineceği kesin (bence en iyisi ama ) -1 .. Nychris senin char ın diyelim 844588np kasmışsın .. ki bu np yi kasmak off ne kdr zaman alır adam sadece o np yi kasabilmek için o listede isim kasabilmek için kim bilir ne kdr para harcayıp itemlar aldını düşün ve sadece bi upgrade olup KE gelcek die adamın kaç senelik emeğinin sıfırlandığı düşün sen olsan naparsın? ben olsam onu yapan kişinin çicek böcek anlatabiliomuyormuyum adam resmen oyundan soğur bırakır walla(ztn bıraktı sawaştan sawaşa oynuo ama sadece örnek için) ...[signature][hline]
Joey Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 peki sence np transfer yapıp listenin yarısını geçen adamlara ne demeli? ben de 45k np var ken 30k np si olan bir adamın şuan 100k np si olması kaldıki ben savaşlarda (en az 2k) ve cz de hiç kaybetmeden hergün 500 de olsa np kasan bir adamım ben 60 oldum ama adam bir günde 100k yapıo ( ve cz de dikkatte ettim kasmış olabilir dedim ama daha adamın 2 kere birini öldürdüğünü gördüm. party deki elemanlar öldürüodur dersen bu adamın öldüğü kadar ben ölsem değil bobert gm de olsa ismim rezil olmasın yeter artık deyip çıkarım cz den)[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 59xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 lan senin np en silinse ne olcak ezik 1k np var ... zuahhah:D:D[signature][hline]Server:Ares Nick:kamikaze_TR Lvl:5x Clan:Lift_Me_Up Np:2xxx
Joey Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben herkezle birlikte olcaksa baştan kasmaya razıyım tabi np transfer olmayacak[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 59xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Jean_Ali Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Beyler butun serverlar offline herhalde gelio (inşallah öledir) :D:D:D:D:D:D
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 KESİN YAA GM LERDE BIKTI VALLA GELSİN ARTIK:D[signature][hline]Server:Ares Nick:kamikaze_TR Lvl:5x Clan:Lift_Me_Up Np:2xxx
Öne çıkan mesajlar