SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Arkadaslar madem serverlar yok muhabbet olsun heres oyundaki almak istedigi yada guzel buldugu itemi ve ozelliklrini yazsin Mesela hasta oldum bu staffa Shadow Wing Focus Staff Binds when picked up Two-Hand Staff 142 - 237 Damage Speed 3.20 (59.2 damage per second) +40 Intellect +22 Stamina +17 Spirit Requires Level 60[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Zamanında Ravagerla bütünleşmiştim. Yoldaki creepleri kesip millete hava atardım=)[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 High Warlord's War Staff Binds when picked up 131 - 225 Damage Speed 3.00 (59.3 damage per second) +41 Stamina +23 Intellect +17 Spirit Requires Level 60 Passive: Increases damage and healing done by magical spells and effects by up to 71.[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Walla nasip olmadi oyle hava aticak bir item said: zlorwf, 02 Eylül 2005 08:06 tarihinde demiş ki: Zamanında Ravagerla bütünleşmiştim. Yoldaki creepleri kesip millete hava atardım=) [signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Warlockumla oynarken sm farmlıyordum bi ara, şu item çıktı: [spo1=The Butcher] The Butcherhttp://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=8226 Binds when equipped Main Hand Sword 38 - 72 Damage Speed 2.80 (19.6 damage per second) +5 Agility +4 Stamina Requires Level 26[/spo] Lvl 29da roguem ile caster "parçalıyordum". Yorumlar: "How much did you pay for that 'The Butcher'? 40g?" "Man that is the lowbie krol blade!" "Omg where did that weapon drop?" Ben de ekran başında sırıtmakla meşguldüm ^^ PS: Hesabımı geri alınca üstüne icy chill yapıp rank 2 olana kadar bu silahlayım :-P[signature][hline]Ufo!!11!1!1!![Bu mesaj Hergonan tarafından 02 Eylül 2005 08:21 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Hergonan tarafından 02 Eylül 2005 08:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 :) iyiymis[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Hergonan, 02 Eylül 2005 08:17 tarihinde demiş ki: Warlockumla oynarken sm farmlıyordum bi ara, şu item çıktı: [spo1=The Butcher] The Butcherhttp://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=8226 Binds when equipped Main Hand Sword 38 - 72 Damage Speed 2.80 (19.6 damage per second) +5 Agility +4 Stamina Requires Level 26[/spo] Lvl 29da roguem ile caster "parçalıyordum". Yorumlar: "How much did you pay for that 'The Butcher'? 40g?" "Man that is the lowbie krol blade!" "Omg where did that weapon drop?" Ben de ekran başında sırıtmakla meşguldüm ^^ PS: Hesabımı geri alınca üstüne icy chill yapıp rank 2 olana kadar bu silahlayım :-P diablo 1 de ki Butcher a itafen yapılmış heralde. unutulmaz replik "Fresh Meat"[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 amberseal keeper ı begeniyorum[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. AdorisPain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 4-24 dmg +10 str mi neydi de ama alert dura işte :p[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SAMETS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ah ben bi whirlwind axe'ımı alabilsem varya. http://www.thottbot.com/?i=4187 Bir de gnomeregandan bir questte aldığım bir mail leg var o da lvlıma göre süper http://www.thottbot.com/?i=2330[signature][hline]EU Frostwhisper Turkish Heroes Guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Benimde 29 roguemda Butcher var 15g verip aldım harbi harbi caster parçalıyorum :D dünde hunterın biri markladı beni adamı gidip nasıl kestim bi anda bende şaşırdım :D sonra level 38 hunterın %5-10 arası healthı kaldı filan adamı manyak gaza getiriyo bide demonslaying çaktırdım süper oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Rhok'delar, Longbow of the Ancient Keepers Ranged Bow 89 - 166 Damage Speed 2.90 (44.0 damage per second) Classes: Hunter Durability 90 / 90 Requires Level 60 Use: Transforms into Lok'delar, Stave of the Ancient Keepers. Equip: Improves your chance to get a critical strike by 1%. Equip: +17 ranged Attack Power. USİNGİ YAPINCA Lok'delar, Stave of the Ancient Keepers Two-Hand Staff 187 - 282 Damage Speed 3.20 (73.3 damage per second) +26 Stamina +15 Intellect +10 Nature Resistance Classes: Hunter Durability 120 / 120 Requires Level 60 Use: Transforms into Rhok'delar, Longbow of the Ancient Keepers. Equip: Improves your chance to get a critical strike by 2%. Equip: +45 Attack Power when fighting Demons. bole delı bı alet ıste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 :)[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Blinky, 02 Eylül 2005 10:28 tarihinde demiş ki: Rhok'delar, Longbow of the Ancient Keepers Ranged Bow 89 - 166 Damage Speed 2.90 (44.0 damage per second) Classes: Hunter Durability 90 / 90 Requires Level 60 Use: Transforms into Lok'delar, Stave of the Ancient Keepers. Equip: Improves your chance to get a critical strike by 1%. Equip: +17 ranged Attack Power. USİNGİ YAPINCA Lok'delar, Stave of the Ancient Keepers Two-Hand Staff 187 - 282 Damage Speed 3.20 (73.3 damage per second) +26 Stamina +15 Intellect +10 Nature Resistance Classes: Hunter Durability 120 / 120 Requires Level 60 Use: Transforms into Rhok'delar, Longbow of the Ancient Keepers. Equip: Improves your chance to get a critical strike by 2%. Equip: +45 Attack Power when fighting Demons. bole delı bı alet ıste... anladığım kadarıyla kullanınca staff a dönüşüyor.. peki tekrar dönüştürmek istedin eskisine diyelim on uda yapabiliyor mu?[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Glowing Brightwood Staff +29 İntellect + 15 Stamina + 10 Spirit + 15 Nature şimdi tam hatırlamyorum ama oyunda çıkan 2. epicdi ungorodaki basilisklerden çıkmıştı diğeriyde + 14 agilty veren bi gun dı[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Maxen, 02 Eylül 2005 10:35 tarihinde demiş ki: anladığım kadarıyla kullanınca staff a dönüşüyor.. peki tekrar dönüştürmek istedin eskisine diyelim on uda yapabiliyor mu? donusmezmi . sıkıldıkca donusturup durucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 guzelmis donustur babam donustur ama ben daha kimsede 40 intellect veren 22 stamina veren staff gormedim :D oyundaki en iyi staff[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben gördüm sanırım epic itemdı o ve bizim bir guild üyesi prieste çıktı ve anında giydi.. sans iste[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 evet epic acaip sansliymis o priest[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Gloves of spell mastery Mana igniting cord Chromatic cloak Cap of scarlet savant Staff of dominance / Azuresong mageblade+offhand vardi bi tane ama adini hatirlayamadim simdi robe of votalite power arcanist leggings arcanist boots Mantle of Blackwing Cabal/ Shroud of the Nathrezim Blacklight bracer Chooker of enlightenment/tempest talisman ring of entropy Dragonslayer's signet eye of the beast insignia of the alliance/175spelldmg veren bi trinket var ismini yine hatirlamiyorum yada onu kullanicaksiniz. valla amacim bu itemlar bakalim yapabilcem mi oyundan bayana kadar :P edit:yazim hatasi [signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. [Bu mesaj Darklight1903 tarafından 02 Eylül 2005 10:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Dwarven fishing pole cok ciddiyim ötesini tanımıyorum[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ashbringer Binds when picked up Unique Two-Hand Two-Hand Sword 201 - 247 Damage Speed 3.00 + 30 - 50 Holy Damage (88.0 damage per second) Requires Level 60 Chance On Hit: Blasts a target for 700 Fire damage. "Blade of the Scarlet High Lord" Legendarydir kendileri[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 o ne bicin kilic bea peh[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 birazdaha yavaş olsa[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: mADmaXimus, 02 Eylül 2005 11:14 tarihinde demiş ki: Ashbringer Binds when picked up Unique Two-Hand Two-Hand Sword 201 - 247 Damage Speed 3.00 + 30 - 50 Holy Damage (88.0 damage per second) Requires Level 60 Chance On Hit: Blasts a target for 700 Fire damage. "Blade of the Scarlet High Lord" Legendarydir kendileri ben bunu gm silahı biliodum.yoksa bunu alan warrior alterac ı tek geçer =P[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar