death_sTRoke Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Arkadaşlar öncelikle hepinize bol xp ler... ben upgrade hakkında herkesin bilgisini almak istiyorum.. diyelimki wizard +1 i +6 +7 +8 yaparken kullandıgımız kagıtlarla shard +1 i de +6 +7 +8 yapabilirmiyiz.... upgrade nasıl garantili yapılır... şimdiden hepinize teşekkür ediyorum... Nick : death_sTRoke cLan: Humanlar cLan kuramıyor bende Ares de.. LvL : 57 (8 gun sonra 6x)
Normand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 garantisi yoqki bunun şans meselesi sadece yanmama % sini cogaltabılırız garantisi yoq bunun yane :D[signature][hline]70 milyonun bildigi sır degıldır.. hihi
findor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 upgrade olayında garanti diye bir şey yoktur. o şekilde shard yapamasssın wizard staff en dandik itemlerden birisidir. shard olmas[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
Normand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 +1[signature][hline]70 milyonun bildigi sır degıldır.. hihi
vktk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sakın ''arama'' yapma yoksa bilgisayarın formatlanır !!!!![signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
findor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ilahi bi iştir arama yapmak inançsızlar yapamaz.[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bu konu hakkındaki 678456845123187878. konu başlığı :-)[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
death_sTRoke Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Şu yüzden diyorum .bazı kişiler var ve ne isterseniz isteyin +7 yapıyolar.... Nick : death_sTRoke cLan: Humanlar cLan kuramıyor bende Ares de.. LvL : 57 (8 gun sonra 6x)
findor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ne soruyon o zaman git ve yaptır o bazı kişilere.[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Tamamen şans işi. Ama KE'Yi beklemekte yarar var upgrade için.Success rate artacak diyor sitesinde.Ne kadar doğrudur bilemem tabii.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu
death_sTRoke Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 tşk ler.... Nick : death_sTRoke cLan: Humanlar cLan kuramıyor bende Ares de.. LvL : 57 (8 gun sonra 6x)
we3j4s Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 valla ne desem yalan olur tam bı sans oyunu bu upgrade.+8 lik ıtemleri ben rüyamda görürüm ancak. ama helal olsun nasıl yapıyolarsa. adamın parası var upgrade kagıdı alıyo[signature][hline]
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bu arada o bilgileri her msj da yazmaya uraşacağına imza kullan :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
Öne çıkan mesajlar