Leath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 baslik. nasil oluyor bu is?misal benim kredi kartimin limiti 1.5 milyar fakat ben 2 milyarlik birsey alacagim, taksitli odeme oldugunda her ay otomatik olarak mi cekiyor yoksa yine hepsini oldugu gibi yaziyor mu? simdiden tesekkurler.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Benim yaptığım alışverişlerde mesela 500ytl lik bir şeyi 10 a mı böldürdüm?O zaman her ayki limitimden 50 milyon eksilmiş gibi oluyor bilmem anlatabildimmi.Ama Limitimin üzerinde bir şey almayı hiç denemediğim için gene kesin bir şey söyleyemeyeceğim[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 2 milyar yazmaz tabi kaç taksik yaptıysan her ay o fiyat düşer limitinden[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 benim bildiğim kadarıyla : limitin ne kadarsa o kadarlık bişe alabilirsin.. taksitle alırsan kredi kartından tüm parayı cekiyolar ama sen onu taksitle ödüyosun..dolayısıyla limitin üstünde bişe alamıyosun. böyle olmasaydı limitin bi anlamı kalmazdı zaten.... ben de seyi merak ediyorum.. simdi asgari ödeme tutarını ödedim.. kalan borca nasıl bi faiz uygulanıyor acaba??[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Hayır. Kredi kartı limitin 1,5 milyarsa 2 milyarlık alışverişi taksitli veya taksitsiz yapamazsın o kartla. Diyelim ki 1,5 milyar limitin var, ama 1 milyarlık bir naneyi 4 ay taksitle alıyorsun. Bu durumda olayın gelişimi şöyle; Kredi kartının kullanılabilir limiti 500 milyona düşüyor, ancak senin borcun ilk ay 1 milyar değil 250 milyon olarak yansıyor ekstrene. Sonraki aylarda da 2. taksit 250 / kullanılabilir limit 750, 3. taksit 250 / kullanılabilir limit 1 milyar gibi devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesela limitindeki bişi aldın. Bütün limitini alıyolar sen onu taksit taksit ödüyosun. Üstünede bişi alamıyosun.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar