HasMez Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bu scrolllar hala çalışmıyor mu? diezde yakın zamanda kullanan var mı?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
CursetH Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ncs sistemi açıldı diye duydum ne kadar dogru bilemicem[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 açılmış bugün duydum...kullanabilrisin..[signature][hline]geçende sıcak bir cz gününde xxx adlı şahıstan gelen pm... xxx=abi s.a nasılsın soru sorabilirmiyim_? ben=a.s sor_? xxx=abi burda ölünce para gidiyomu_? ben=ewet gidiyo...paranın yarısı gidiyo ve 50 np gidiyo np yoksa %5gider:) xxx=abi burda cafedeki abiler eğer paran yoksa üstündeki itemler gider, seni öldüren adama geçer itemler dediler_? ben=oha.çüş.lolzzzzzzzzzzzz
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 degistiren degistirene gormuyor musun :)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Hasmez Terminatör_TR yap abi nooolur pls :D[signature][hline]Buzkirpisi HatalıysamReport me
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 name change scrool var böyle buzi mavisi gibi....scrool alıcan onu 180-200m arası uygun.. sonra sola koyup iksir gibi işcen ve isim yazıp değiştircen...[signature][hline]geçende sıcak bir cz gününde xxx adlı şahıstan gelen pm... xxx=abi s.a nasılsın soru sorabilirmiyim_? ben=a.s sor_? xxx=abi burda ölünce para gidiyomu_? ben=ewet gidiyo...paranın yarısı gidiyo ve 50 np gidiyo np yoksa %5gider:) xxx=abi burda cafedeki abiler eğer paran yoksa üstündeki itemler gider, seni öldüren adama geçer itemler dediler_? ben=oha.çüş.lolzzzzzzzzzzzz
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 nasıl kullanıldıgını biliyorumda açık mı diil mi onu bilmiyorum. @ buzi ; ROBO_KOP_KOP_TR yapıcam[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
SoLaReS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bildiğim kadarıyla Ares te kullanılmıyo.. Satılanlardan da almamanızı tavsiye ederim...[signature][hline]Nick : VW Clan : Aswan Server : Ares Job : Kasar Hood Nation : El Morad Level : 6x Nation Point : xxxxx Baş Düşmanlar : CoolTang,Nychris
horten Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: HasMez, 01 Eylül 2005 22:22 tarihinde demiş ki: nasıl kullanıldıgını biliyorumda açık mı diil mi onu bilmiyorum. @ buzi ; ROBO_KOP_KOP_TR yapıcam sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
tosun_pasa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hemen degistiriyorum ben de bir sureligine oyleyse.. "bana_aga_deme" ise yarayacagindan pek emin degilim ama...[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yalnıs anlamayın ama bu oyunda change name scroll adı kötüye çıkmış insanların yada hacklenmis olanların dısında baska kimse kullanmaz bu change name scroll oyunu kötüye sürükleyen faktörlerden birtanesi
tosun_pasa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Wayne, 02 Eylül 2005 00:38 tarihinde demiş ki: yalnıs anlamayın ama bu oyunda change name scroll adı kötüye çıkmış insanların yada hacklenmis olanların dısında baska kimse kullanmaz bu change name scroll oyunu kötüye sürükleyen faktörlerden birtanesi oyuna baslarken "neymis lan bu?" diye sallama bi nickle baslayanlar? gelen PM'lerden bikanlar?[signature][hline]lütfücüğüüüm!
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Yada ben gibi nickin sonuna TR yazan lar >.< Deiştim bende gerçi oldu byaa bi[signature][hline]Her arşivin sahip olması gereken bir şaheser :Pp Ne Diyon - Şofben
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 onu başlarken düsünceksiniz ,ben hayatımda ko dan baska hiç bir oyunda isim deiştirme görmedim bu change name scrollunu oyundaki adamların % 95 inin kötü amaçla kullandıgı kesin ama sizinkiler biraz yeni online oyunlara baslayanlar icin gecerli gibi
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Oyun oynamamışsın sen.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Areste hala çalışmıyor die biliyorum... Ama insanlar satın alıyorlar orasını anlamadım... Stok durumlarımıdır nedir anlamadım?[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 65 (Lan kimsede tebrik etmedi he....allah verecek cezanızı) Clan: w00tabulous (Areste Klan arıyorum dermişim........) mumkunse klanda 62 warrior gorunumlu n00b warrior olmasın :D :D :D Server: Ares [Bu mesaj KaSiMPaTi_1 tarafından 02 Eylül 2005 13:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar