EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Şimdi benim bilgisayarda bi tv kartı var, digital diil.Digiturke üye olmayı planlıyorum bu yıl kalacağım öğrenci kompleksinde.Extradan bi televizyon almak istemediğim için tv kartından izlemeyi planlıyorum.Olasımı böyle bişey? Bide digiturk için telefon bağlantısıda gerekiyormuş sanırım varmı böyle bişey?olmasa olurmu?
UrZa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 digiturk ve bilgisayari yasal olarak beraber kullanman imkansiz. fakat dijital bir tv kartiyla yapabilirsin.(tavsiye etmem) ve ilk digiturk kurulumunda telefon baglamak zorundasin...[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 telefon bağlantısı digiturkün bilgi alması için. yani bağlı olmasa da çalışıyor. Ama istediğinin pek olası olduğunu sanmıyorum. yani sana reciever falan verecekler anca ondan tv in falan yaparsan olur bilgisayarda. Dier türlü yasal olmayan yollardan izlenir. edit kurulum sırasında gerektiini bilmiodum :) hehe mantıklı gerçi [signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 30 Ağustos 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 digiturku yasal olarak kutusu ve karti olmadan calistiramazsin. kutudan cikis skart ile. skarti normal anten kablosuna bir sekilde cevirdin digelim de bunu kuruluma gelen teknisyene nasil anlatacaksin, zor is :). en iyisi ikinci el satan yerlerden ucuza bir tv al, telefona ihtiyac var, gelince de test ediyorlar gercekten baglanti saglaniyor mu diye. ama bizde iki sene boyu hatsiz calisti, bisi olmadi.[signature][hline]
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 cep telefonuyla falan yapabiliyomuyuz onu heheh.neyse bakim alırız olmazsa bi tv.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ben de acacaktim benzer bir baslik . dijital olmayan tv kartina digiturk decoderinden giris alabiliyor muyuz ? yasal decoderden bahsediyorum .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ya soket girişi falan lazım diyolarda tv kartının arkasında 2-3 tane giriş var.onları bi şekilde soket girişine dönüştürebiliyoruz bildiğim kadarıyla(üzerinden 2-3 kablo çıkan soket girişleri var, o kabloları oralara takıyoruz, soketide öbür uca takıyoruz) ama benim kafamı kurcalayan şey telefon olayı ya.neyse en iyisi ben gidince bi digiturk bayiisine sorayım bunları.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ya aslında gerek yuok telefona falan bizim evde telefon yoktu yinede oldu yada yanlış hatırlıyorum lol[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca
UrZa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 scart i normal antene cevirmek icin akilli kutular var... 10 milyona yazicioglunda 1. katta elektronikcilerde satiyorlar... guven elektronik mesela[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Öne çıkan mesajlar