Creel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2002 "merhaba ben Ahmet, bu arada benzin kokusuna duyarlıyım" demeyin, şüphe çeker :) Lol En böyük soldier bizim soldier :P hayırlı teskereler Gunn /imla hatası yapmasam olmaz zaten.. :( [hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.." Negonote [Bu mesaj Creel tarafından 09 Aralık 2002 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2002 Çabuk git çabuk gel. Oralarda zaman çabuk geçmez ama çok muhabbet olur ,bize anlatcak çok şeyin olur ehhe. Çabuk gelde dinliyelim anıları. Arada sırada yazarsın heralde ;)[hline]Oturarak başarıya ulaşan tek varlık tavuktur. Lütfen ayağa kalkalım.[:yapma:] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Aralık 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2002 *! gel teskere gel teskere şarkısını hatırlatır,rahmetli esmeray'ı anar*[hline]Ben özenti diilim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2002 By byee.. baya guldururdun beni butun forumlara mesaj yazmam ama hepsini okurum nerdeyse :) cabuk donesin inşallah 18 ay bitmez valal :P[hline]Mooom this cat's being dildo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2002 Piyade Er 15 NCİ KOR. GAR.K.LIĞI KIŞLA HİZMET BRL. K.LIĞI KOCAELİ GEBZE kısa dönem (18 ay diyen arkadaşlar ellerini prize soksun :)) e ben dansederim, olur öyle şeyler[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 said: Gunn, 09 Aralık 2002 20:13 tarihinde demiş ki: Piyade Er 15 NCİ KOR. GAR.K.LIĞI KIŞLA HİZMET BRL. K.LIĞI KOCAELİ GEBZE kısa dönem (18 ay diyen arkadaşlar ellerini prize soksun :)) e ben dansederim, olur öyle şeyler süpermiş be! bundan iyisi şamda kayısı valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 kocaeli olması süper valla bence de şırnaka göndermediklerine dua et bence :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 Bu ne biçim kura be, daha iyi bir kura çekilemez herhalde! Dark magic veya manipulation skilleri kullanmadın değil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Aralık 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2002 biraz geç kaldım ama olsun yşine de ben uğurlama mesajımı atayım görevimi yerine getiryeim forumlardaki en değerli insanlardan biri olan Gunn'a çabulk git çabuk gel diyor ardından bir maşrapa su atıyor ve de ne kadar şanslı olduğunu düşünerek inşallah bana da öyle bir yer düşer d,iye dua ediyorum oldu mu?[hline]VER RAIST'İ AL DRIZZT'İ E Buyrun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2002 eaeheh benimkide biraz geç oldu ama hayırlı askerlikler :) güzel yer çıkmış şansına, 18 AY kolay gelsin *!çarpılır*[hline] Lord British Sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 hey gidi günler heyy... ne diyim sağolun hepiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 güle güle git güle güle gel.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 nmuhaha solonor (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 hmmm, şu sazanlar kulübünün başkanı kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 "Devlet, kabak taban fiyatini cok dusuk aciklayinca ciftci isyan etti. Ekonominin temeli olan ciftcilerimizden Gunn tarlasini satarak bir taka alacagini ve balikciliga el atacagini soyledi. Son gunlerdi sazan akinindan kendine bir pay mutlaka koparacagindan emin olan Gunn, ekmek parasinin artik sazanin agzinda oldugunu belirtti!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Gunn'ın takası.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar