fox3 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 http://efesms.efetan.com kayıt olmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 evet güzel bi hizmet atmıştım ben bi kere oradan ip niz mesajın sonuna ekleniyor ayrıca bir dehttp://www.netbulpower.com/ da var galiba[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fox3 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 cep numarası gözükmüyor diye ekleniyor ip, bizim millet hemen suistimal ediyor yoksa küfür, tehdit, vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 doruda su yarimsaat olayi kotu be :P hazir donmeden millete atayim msg leri demistim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 bide sms gonderme programlari felan muhabbet war bildiginiz warmi hic ?[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 eheh bunların modası geçti :-p şimdi girin irc.mysevgi.net oradan my_sms kanalına girin hemen hemen sınırsız ve hızlı atın türkçe karakter kullanmayın.. ornegin; !sms 535xxxxxxx deneme gibi msg yolluyorsunuz..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 nasi yane ? ahanda dumur oldum ya lol girdim o dediini yaptimda cok gercekci gibi gelmedi bana gittimi acaba yaw ? lol helal olsun ha ghghgh[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 aha oldu bole bisi nasil duyulmaz bu zamana kadar amma cahilim :D saolasin orc :D[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 said: orc_lord, 27 April 2003 00:01 tarihinde demiş ki: eheh bunların modası geçti :-p şimdi girin irc.mysevgi.net oradan my_sms kanalına girin hemen hemen sınırsız ve hızlı atın türkçe karakter kullanmayın.. ornegin; !sms 535xxxxxxx deneme gibi msg yolluyorsunuz..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) waowww..bu olay çok iyi ama kanaldakilerin attıın msjı görmesi komik bi olay ehe[hline]get bored..i wish for a real one. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 evet o kötü bir olay ancak yinede hizmet süper..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 bu hizmeti kim werio acaba? muthis yaw ama acaba bi süresi felanmi war yoksa daha dewam edicekmi yani[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 sanıyorum irc serveri açık oldukça açık olur.. nasıl yapmışlar bilmiyorum.. ancak flood büyük yazmakta ban yiyorsunuz ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 alala O_o ya durup duruyodum msg bile yazmadim --ERROR You are permanently banned from this network. saldırı-- bole bisi we banlandim ne is acaba eger biriniz girebiliyosa @lardan birine sorabilirmi please ?[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 durduk yerde sertan nickli biri ban'ledi sinir oldum.ne flood yaptim ne reklam ne caps lock ne başka bişey..[hline]get bored..i wish for a real one. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 beni Server banladi O_o[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 ya wingateide calistiramiorum pc xp olduu icin yoksa giricem :([hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 ban deil kickmiş girdim..[hline]get bored..i wish for a real one. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 beni banlamis serefsiz..sebebide belli degil ama bana pc ye win98 yuklettircek adi herif bosu bosuna :([hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 invite only server privatemı oldu?[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: orc_lord, 27 April 2003 00:01 tarihinde demiş ki: eheh bunların modası geçti :-p şimdi girin irc.mysevgi.net oradan my_sms kanalına girin hemen hemen sınırsız ve hızlı atın türkçe karakter kullanmayın.. ornegin; !sms 535xxxxxxx deneme gibi msg yolluyorsunuz..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) abi server a girio ama kanala girmio (invite only) yazio... nie kine??????[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock::rock::rock::rock::rock: :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 orc lord'un söylediği serverın kanalında şuan sorun varmış.Bildiğiniz başka bir yer varmı.. ACİLLLL!!![hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 haha senmiydin o raven bende ordaydım dusundum ula o olabilirmi diye. muge kim ya :D[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Euahaha =) ark...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 ülem ew tel. borcundan kapandı. bi yeri arayamıyom. sms atacak bi servis lazım acillllll[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 turkcell in knedi servisi de fena değil aslında günde 1 sms bedeline 15 sms[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar