fox3 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 http://efesms.efetan.com kayıt olmaya gerek yok
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 evet güzel bi hizmet atmıştım ben bi kere oradan ip niz mesajın sonuna ekleniyor ayrıca bir dehttp://www.netbulpower.com/ da var galiba[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness...
fox3 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 cep numarası gözükmüyor diye ekleniyor ip, bizim millet hemen suistimal ediyor yoksa küfür, tehdit, vs.
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 doruda su yarimsaat olayi kotu be :P hazir donmeden millete atayim msg leri demistim[hline]
daverc Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 bide sms gonderme programlari felan muhabbet war bildiginiz warmi hic ?[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 eheh bunların modası geçti :-p şimdi girin irc.mysevgi.net oradan my_sms kanalına girin hemen hemen sınırsız ve hızlı atın türkçe karakter kullanmayın.. ornegin; !sms 535xxxxxxx deneme gibi msg yolluyorsunuz..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
daverc Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 nasi yane ? ahanda dumur oldum ya lol girdim o dediini yaptimda cok gercekci gibi gelmedi bana gittimi acaba yaw ? lol helal olsun ha ghghgh[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN
daverc Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 aha oldu bole bisi nasil duyulmaz bu zamana kadar amma cahilim :D saolasin orc :D[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 said: orc_lord, 27 April 2003 00:01 tarihinde demiş ki: eheh bunların modası geçti :-p şimdi girin irc.mysevgi.net oradan my_sms kanalına girin hemen hemen sınırsız ve hızlı atın türkçe karakter kullanmayın.. ornegin; !sms 535xxxxxxx deneme gibi msg yolluyorsunuz..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) waowww..bu olay çok iyi ama kanaldakilerin attıın msjı görmesi komik bi olay ehe[hline]get bored..i wish for a real one. icq: 67083813
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 evet o kötü bir olay ancak yinede hizmet süper..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
daverc Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 bu hizmeti kim werio acaba? muthis yaw ama acaba bi süresi felanmi war yoksa daha dewam edicekmi yani[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 sanıyorum irc serveri açık oldukça açık olur.. nasıl yapmışlar bilmiyorum.. ancak flood büyük yazmakta ban yiyorsunuz ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
daverc Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 alala O_o ya durup duruyodum msg bile yazmadim --ERROR You are permanently banned from this network. saldırı-- bole bisi we banlandim ne is acaba eger biriniz girebiliyosa @lardan birine sorabilirmi please ?[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 durduk yerde sertan nickli biri ban'ledi sinir oldum.ne flood yaptim ne reklam ne caps lock ne başka bişey..[hline]get bored..i wish for a real one. icq: 67083813
daverc Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 beni Server banladi O_o[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN
daverc Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 ya wingateide calistiramiorum pc xp olduu icin yoksa giricem :([hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 ban deil kickmiş girdim..[hline]get bored..i wish for a real one. icq: 67083813
daverc Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 beni banlamis serefsiz..sebebide belli degil ama bana pc ye win98 yuklettircek adi herif bosu bosuna :([hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 invite only server privatemı oldu?[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok."
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: orc_lord, 27 April 2003 00:01 tarihinde demiş ki: eheh bunların modası geçti :-p şimdi girin irc.mysevgi.net oradan my_sms kanalına girin hemen hemen sınırsız ve hızlı atın türkçe karakter kullanmayın.. ornegin; !sms 535xxxxxxx deneme gibi msg yolluyorsunuz..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) abi server a girio ama kanala girmio (invite only) yazio... nie kine??????[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock::rock::rock::rock::rock: :tebrikz:
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 orc lord'un söylediği serverın kanalında şuan sorun varmış.Bildiğiniz başka bir yer varmı.. ACİLLLL!!![hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 haha senmiydin o raven bende ordaydım dusundum ula o olabilirmi diye. muge kim ya :D[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :)
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Euahaha =) ark...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 ülem ew tel. borcundan kapandı. bi yeri arayamıyom. sms atacak bi servis lazım acillllll[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 turkcell in knedi servisi de fena değil aslında günde 1 sms bedeline 15 sms[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Öne çıkan mesajlar