elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: jarjar, 31 Ağustos 2005 23:01 tarihinde demiş ki: ehe yavas yavas =) ilk top oynamaya cikmislar ztn sona sona yillar icinde futbolu fln kesfettiler O kadar yıllar geçti ki işte Alex diye bi adam aldılar, o öğretiyo futbolu bunlara. Şimdiye kadar futbol diye oynadıkları şeyin tepik topu olduğunu anladılar sanırım.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 arada sırada medyum ayten e fal baktırıyolar bi de...[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 tabiki kötülerin arasında kötünün iyisi sıyrılacak, sizde baaaaak sizin appiah dan daha iii buuu diyeceeniz...ama size de futbolu lukunku öğretti canım nerde bizde öyle şans...fener eskimiş eşyalarını kapıya kor sizde çalarsınız bu kadar basit(tomas,emere aşık,baliç...bide lukunku :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ama fenerbahçeli birisinin verdigi kredi ile alındı onuda unutmamak lazım eaheh[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 O maçı izleyip anca boyle kalitesiz bir futbolcu olmus FB 6-0 GS maçının meyveleri 1-2 sene sonra çıkar piyasaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bir galatasaray-fenerbahçe maçında da futbol kariyerine son verir artık.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yok figo dediler kily gonzales dediler bi suru isim attılar ortaya kala kala bu herife kaldılar. harbiden simdi havaalanında dunya starı gibi karsilarlar bide utanmadan. bide ben ankaragucluyum yanlis anlamayında apppiahtan daha iyi diyenler var. sanırım onlar futboldan pek bisey anlamayan kıskanclik krizi icindeki insanlar. appiah nere heinz nere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Heinz'ın Özgeçmişini yayınlayıp Övünüyorlar 1 Gol attı 3 Asist yaptı die gerçekten gülünç geliyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 transfer karşılaştırması yapmak da sizin gibi futboldan onlamayanların yapacagı işler... oynanan futbola bakın biraz[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: pipo_14, 01 Eylül 2005 12:33 tarihinde demiş ki: transfer karşılaştırması yapmak da sizin gibi futboldan onlamayanların yapacagı işler... oynanan futbola bakın biraz +1 ayrıca karşılaştırmak imkansız gibi bişey biri orta saha biri forvet[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira FC Barcelona Şampiyon Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bolumu okurken dikkatimi cekti butun imla ozurluler, kabadayi tavrinda yazanlar, saldirgan tutum sergileyenler ozel olarak bu bolumde mi toplaniyor?[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 evet bir süredir öyle bölüm görüldüğü gibi.arasan bu kadarını bi araya getiremezsin. [Bu mesaj Apex tarafından 01 Eylül 2005 13:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 wendi ve apex herşeyi söylemiş.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yanlışınız var kariyeri boyunca 2 gol 3 asist yaptı.. Kily,Pires,İnsua zart zurt derken buldular bi 2. iliç getirdiler bide appiah iyi diyosunuz yok artık ya. Appiah kötü olsa Juventus gibi bir dünya devinde her maç 11 oynasın.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 her mac ilk 11 mı yanlışın var ya[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 her maç ilk 11 :hmm: sen italya ligi pek takip etmion heralde :)[signature][hline]-baba akü yok -farları açık bırakırsan olmaz tabi -baba akü komple yok -wtf ? Msn l Mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yazık lan adama..acıdım bakşimdi..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 2003/04 sezonu: juventus a takım / 30 lig maci / 9 italyan kupası ve 7 avrupa kupası maçında oynadı. bence her maç ilk 11 diyebiliriz buna. ha 2003 2004 sezonu o dersiniz, ona bişi diyemem. ama juventus işte.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jlker Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Yakında başka birşeye özenip kaçamsın bir takıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 [signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 adam gibi topic açmış adam .butun gereksiz varlıklar hemen gelmiş 6-0 ,alex ,appiah ,fakirler,heinz adammı,figo dediler pires dediler alamadlar falan cok sinirleniyorum hakkaten artık.hani diyorum allahım yaratıosun bari akıl fikir ver takip et.ama yok yahu.wallahi yazık işiniz gücünüz yok mu bilader gelip burda saçmalıosunuz? yazmiyim diyorum ama bi gs li olarak tahrik ediosunuz adamı[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" [Bu mesaj Diablo tarafından 02 Eylül 2005 05:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Diablo tarafından 02 Eylül 2005 05:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Diablo, 02 Eylül 2005 05:12 tarihinde demiş ki: yazmiyim diyorum ama bi gs li olarak tahrik ediosunuz adamı şimdi şu cümleyi açıklarsan hoş olucak gslilerden mi tahrik oluyosun anlamadım ben[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 imla hatası olmuş.. ben galatasaraylı olaraktan yazıları gorunce dayanamıyorum demek istedim anladın şimdi?[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 anladım. peki kılkuyruk çekoslavak tanımı hakkında ne düşünüyosun?[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 :) diyorum sadece heh[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar