Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe sayesinde

Khazab

Öne çıkan mesajlar

said:
jarjar, 31 Ağustos 2005 23:01 tarihinde demiş ki:
ehe yavas yavas =)
ilk top oynamaya cikmislar ztn sona sona yillar icinde futbolu fln kesfettiler

O kadar yıllar geçti ki işte Alex diye bi adam aldılar, o öğretiyo futbolu bunlara. Şimdiye kadar futbol diye oynadıkları şeyin tepik topu olduğunu anladılar sanırım.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

tabiki kötülerin arasında kötünün iyisi sıyrılacak, sizde baaaaak sizin appiah dan daha iii buuu diyeceeniz...ama size de futbolu lukunku öğretti canım nerde bizde öyle şans...fener eskimiş eşyalarını kapıya kor sizde çalarsınız bu kadar basit(tomas,emere aşık,baliç...bide lukunku :) )
Sosyal ağlarda paylaş

yok figo dediler kily gonzales dediler bi suru isim attılar ortaya kala kala bu herife kaldılar. harbiden simdi havaalanında dunya starı gibi karsilarlar bide utanmadan. bide ben ankaragucluyum yanlis anlamayında apppiahtan daha iyi diyenler var. sanırım onlar futboldan pek bisey anlamayan kıskanclik krizi icindeki insanlar. appiah nere heinz nere?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pipo_14, 01 Eylül 2005 12:33 tarihinde demiş ki:
transfer karşılaştırması yapmak da sizin gibi futboldan onlamayanların yapacagı işler...
oynanan futbola bakın biraz

+1 ayrıca karşılaştırmak imkansız gibi bişey biri orta saha biri forvet[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
FC Barcelona
Şampiyon Fenerbahçe
Sosyal ağlarda paylaş

adam gibi topic açmış adam .butun gereksiz varlıklar hemen gelmiş 6-0 ,alex ,appiah ,fakirler,heinz adammı,figo dediler pires dediler alamadlar falan

cok sinirleniyorum hakkaten artık.hani diyorum allahım yaratıosun bari akıl fikir ver takip et.ama yok yahu.wallahi yazık
işiniz gücünüz yok mu bilader gelip burda saçmalıosunuz?

yazmiyim diyorum ama bi gs li olarak tahrik ediosunuz adamı[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"

[Bu mesaj Diablo tarafından 02 Eylül 2005 05:13 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Diablo tarafından 02 Eylül 2005 05:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...