Carsamba55 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ares 1 e giriyorum Disconnet A2 ye giriyorum Server Dolu A 3 e giriyom Loggin lag mı öle bişe diyo A3 böşuna çikmiş..
findor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 çarşamba pazarı aresin hali öle oldu 2 haftaya seriyi ares 5 e tamamlarlar :)[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 dur bi ke ye geçelim her şey düzelir ( işallah )[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!!
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 suan japon server ını ındırdım 10gb lık ares de ıtem verıp japon dan char almayı bıle dusundum
Carsamba55 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Geçen TOWN clanından biri ares kapanabilir dedi herelde ondan town clanı aresden ayrildi.ares en lanet hackların olduğu yermiş.. ares göçtü göceçek böle giderse ares 100 e kadar gider bu :)) artik ares 100 de dc vermez inş :)
findor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 server kapanmasına varmaz iş ama gm ler çok deli bi temizlik yapabilirler[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 baba atıcaklar 40 veye 50 altnı bak ozman ne lag olur ne dc.. önüne gelen knight acıyo.bu böle dvam ederse ares de biz cok sorun yasarız...hemde cooook:D[signature][hline]Server:Ares Nick:kamikaze_TR Lvl:5x Clan:Lift_Me_Up Np:2xxx
Necro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 eet :D manyak olur item/np/para resetlesinler :) sadece lvl lar sabit ohşş süper[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 6xx Server : Paticik
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 :D en iyisi demi.. sahsen gm olsam bi düşünürüm dnemeyi :P[signature][hline]Server:Ares Nick:kamikaze_TR Lvl:5x Clan:Lift_Me_Up Np:2xxx
Necro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Sonra f9,000,ichigan,alchemical vs vss toplanıp bi güsel real pk yaparlar ^^[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 6xx Server : Paticik
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 zzuhaahha:D[signature][hline]Server:Ares Nick:kamikaze_TR Lvl:5x Clan:Lift_Me_Up Np:2xxx
Spoof Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 KE gecince butun serverler gibi ares'de duzelcek bekleyin ve gorun .. =) (umarim)[signature][hline]bi gurup elmorad kahvede oturmuş karus elmorad maçını izlerken provoker izzet gelir ve haberi verir. -karuslar mahallenin başında abi. işte o an bütün kahve ayaklanır.köşedeki hayri cihitnlerini giymeye başlar.hüseyin duvara dayadığı lupus staffını arıyordur. tuvaletten hızla çıkan kerem masada duran shardları alır ve "hadi bakalım" der.kerem hüseyine swift verir hüseyin hızla mahalle başına gider bu sırada buffer hayrettin buffları daıtır.mage herkesi tp ederken proconsul arkalarından su dökmekte, isaac yavuklusunun arkasından bakmakta, charon da dua etmekdedir.mahalle başına varan elmoradlar 411i görür elinde silah üstünde kıyafetleri yoktur.bayan elmoradlar hemen arkalarını dönerler -barış barış diyorum peace out hadi bakalım +lan 411 ne barışı kestin o kadar czde bi kere inmiişim 20m ile zaten... -sen boşver 20myi patos yamuk çizdi heryeri troll kingle doldurcam meteor yağdırcam diyo +haydaaa oldumu şimdi -bassacaz abi herkesi çaırın hüseyin shouttan olayı yazar birkaç dk sonra herkes toplanır patosu basarlar..... patos, pekosla tavla oynamaktadır, az evvel mars olan çerezos suskundur.büyük geniş salona elmorad ve karuslar dalar 411 ve kerem shardları ile patosa dalarken o da ne kamera donar birden..... disconnected from server......
Carsamba55 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 la forumda ki ler hep 50 level üstü ben 46 levelim kasın beni :D bak manner de gelir :D
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 adamlar kazandıkları paranın 1/10000 ine güzel bi server ayarlasaydı ne lag olurdu ne dc. Lagın geçmesi için ke yi beklemeyin MYKO da ke var ama lag aresdekinden bile çok. japko en kral server. ne lag var ne dc (server full olsa bile) [Bu mesaj Aware3 tarafından 01 Eylül 2005 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 myko nun lagi malezya telekomdan kaynaklanmıyo mu ? japko da ke ona bakarsan. myko da ke ;)[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
Carsamba55 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 beyler sitede aradım bulamadım town ve my name is clanının vidiolarını alta link verirmisin Tşk..
Öne çıkan mesajlar