olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 arkadaşlar karekterime en az 100g iatiyorum ytl olatak ödeme yapicm nekadar istiyosunuz fiyatları alalım :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 [Bu mesaj kath tarafından 31 Ağustos 2005 06:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 cok komik rakamlar geldi örnek 30 dolar gibi ben 30 dolar teklif eden arkadaşa 20 dolara 100g bulayım o 30 a satsın oda kazansın bende kazanayım arkadaslar instant teslim 12 dolara yabancılar bırakıyor sitelerde ama ben size gitsin istedim ihtiyacı olana ama gercekten uyanık arkadaşlar var acc fiyatına 100g satıolar neyse ben en iyisi yabancılara kaptıraym paramı...[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 nedemişler yerli malı hep pahalıdır, bikere maliyeti o be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar