Anarsist Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 merhab..aranızda benim gibi içenler varsa faydalı olacak bir bilgi olabilir..içkinin tadını alıp sarhoş olmamak güzel olur :) şimdi yapılacak şey.. az biraz suya :) bi baş sarımsak dövüyoruz...daha sonra bu suyun içinde, istediğimiz kadar yeşil zeytin atıyoruz... o suyun içinde bekleyen zeytinleri birayla beraber bir güzel yiyoruz.. yanımda bir arkadaşımın annesi en az 10 tane bira içti..sonra da bizi beylikdüzünden fatihe kadar arabayla getirdi..en ufak sorunsuz...[signature][hline]Herşeyini Kaybedersen Özgürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Denemek lazim , araba kismini degil tabi :)[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 birincisi 10 tane bira içiceksem sarhoş olmak için içiyorumdur.. İkincisi ne mide varmış be, ıyyk..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 içkinin tadını alıp sarhoş olmamanın ne anlamı var ki su içerim daha iyi yani tadı da daha güzel , sarhoş olmadıktan sonra bi anlamı kalmıyo ki yani[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Açıkcası sarhoş olmak kandaki alkol ile alakalı yani arkadışınız annesi sarhoşluğu hissetmemiş olabilir ama 10 bira kanda ciddi alkol olur ve araba ile çocuk gezdirmek akıllıca bir iş değil. Ayrıca sarımsaktan nefret ederim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ucuncusude 10 bira ican anne allah uzak etsin[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 buna altlık mı ne diyolardı...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki: koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık.. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 4. nie 10 tane bira icilir.. hammalliktan baska bisi deil bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 10 tane bira ile ne gobek yaparsın ama. Baska da bi ise yaramaz.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 walla suan 1 birada sarhoş olcak durumdayım moral bozuklugundan dolayı :) ama mesela keyifli bi anımda 7-8 duble rakı dan sora gece araba kullanmışlıgım var ve sarhoş degildim yani sarhoş olmıcaksam nie kadar içeyim ben :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 5. Soğuk bira olsa da içsek :([signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 içiyosan sarhoş olacaksın. sarhoş olmadıktan sonra neye yararki içmek?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Birayla patates kizartmasi olsa simdi :/[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Absocum kanla ilgili diyorsunda bundan 1 sene önce Kanada Üni sinin yaptığı bi araştırma vardı. 40 kişiden 20şerli 2 grup oluşturuyorlar. Yaptığımız bir alkol araştırmasındaki değerleri ölçücez diyerek. Bir gruba alkololmayan bir içecek diğer gruba alkollü bir içecek veriyorllar, bunu da şahıslara söylüyorlar. Normal içeceği içenler hiçbir etki etmedğini söylüyor. Alkollü içeceği içenler Hafif çakır keyif olduklarını belirtiyor. Fakat araştırmacılar iki grubuda aynı içeceği verdiğini söylüyor sonunda. Yani kısacası sarhoşluk birazda beyinde bitiyor[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 e tabi sen her icisinde hep ayni oran sonundami sarhos oluyosun degisio bircok seye gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 İyi de 10 biradan sonra beyin mi kalır? Ha bizde içmişizdir 10 bira ama sarhoş olmuşuzdur o ayrı :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Biradan biraya fark var, efes dark ile Miller bir değil:-p 4 Darkta yıkılırım ama 7-8 miller koymaz, Gazoz niyetine çekiyorum uheuaueh[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 4 darktada yıkılma bari çakırkeyif olurum falan de :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ya birakin birayi mirayi ya raki icin rakiii olmadi tekila icin, erik fln yiyin yaninda hos erik kalmadi artik seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 açın 1 şişe votka için, sonra tekila shotlayın ne öle bira falan ugraşmaya degmez[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Evde Votka koleksiyonu var, bağışıklık yarattı. Bünye 70lik votkayı, cin i vs. yi kaldırıyorda birayı kaldırmıyor:-p[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur [Bu mesaj Toledor tarafından 23 Ağustos 2005 13:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anarsist Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 geyik oldu la..ciddi bişey anlatıyoz burda :p ama cidden işe yarıyor..ben bu gece denerim mesela...size sonucunu iletirim.:)[signature][hline]Herşeyini Kaybedersen Özgürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Açıkcası sarımsaklı zeytin suyu içersem kusarım daha gece başlamadan.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yokla suyunu icmion orda beklemis zeytinleri yiyosun yaninda sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Toledor, 23 Ağustos 2005 13:24 tarihinde demiş ki: Biradan biraya fark var, efes dark ile Miller bir değil:-p 4 Darkta yıkılırım ama 7-8 miller koymaz, Gazoz niyetine çekiyorum uheuaueh 4 darkta yıkılanın 8 millerda yıkılmaması;enterasan.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar