BigBang Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Oradaki feodal yapıyı osmanoğulları kurdu...sonuç itibariyle kendi elimizlemi ittik onları o duruma yoksa saltanat mevkiindeki bir aileden gelme padiişahlar ve bir grup devlet erkanımı tartışılır...konuyu dağıttığım için özür diliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigBang Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ayrıca düzeltiyorum dna dizilimi diil; akamodasyonla gelen gen yapısı, yanlışsam düzeltin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tralier Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Kurt sorunu zaten bize abd tarafindan cikartilmis bir sorun.Turkiye gundemini oyalamak ve yavas yavas bu sorunu kabul ettirmek icin abd yardakcisi bir cok gazeteyle bu sorun gundeme getiriliyor.Zaten amerikanin bir numarali yardakcisi olan Recep Tayyip Erdoganda bunu bir anlamda artik basardi. Sinir oldugum sey Kurtlerin bagimisizligini Turklere benzetilmesi.Bunu ozellikle bir suru dinci veya degil aydın dile getiriyor. Peki kurtler kimin sayesinde bagimsiz olucak emperyalist gucler. Turkiye Cumhuriyeti bagimsizligni emperyalist guclere karsi savasarak kazandi dikkatinizi cekerim. Yani olaylarda bir suru celiski var. Ve Recep Tayyip denilen basbakan abdnin dediklerini yapiyor.Cunku kurtler bagimsiz olacak ve bu bir bakima bu adam ve onceden basimiza gelenler yuzunden olucak. Sonuc:Ortadogu ya yeni bir guc.İsrailin uzerine binmis yukun hafiflemesi ve Abd gozunde Turkiyenin bir oneminin eskisi kadar kalmamasi. Bir bakima Turkiye Ortadogu konusunda gozden cikarilacak ve sira bize gelicek.Tıpkı Abd nin Saddami yaratip,kullanıp,devirmesi gibi. Kurt Sorunu eger Abdnin istedigi gibi sonuclanirsa Turkiyenin gelecegi tehlikeye giricek.[signature][hline]intikam yüzümüzde gülümseme ile servis edilmesi gereken soğuk bir yemektir [Bu mesaj Tralier tarafından 01 Eylül 2005 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ismet Ozel'in kurt sorununa bakis acisi[signature][hline]fastreload, 29 Haziran 2005 00:36 tarihinde demiş ki: metin alkol al Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: paparnoz, 31 Ağustos 2005 20:00 tarihinde demiş ki: Macaristan'da Hun türklerine türkçe öğretilior devlet okullarında ilginç dimi? bölücü hun terör örgütü var mı acaba bağımsızlık isteyen :)[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Cafein, 31 Ağustos 2005 21:46 tarihinde demiş ki: Bugün Kürdistan kurulsa ne olacak ki? Kürtler yine aynı, belki daha da sefil bir durumda olacak. aynen öyle. olay tamamen sömürü.[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 eğer bu topraklarda yaşayacaksan TC damgasını nüfus cuzdanımda taşıyacak ve türk vatandaşıyla aynı haklara sahip olacaksın ama yok ben kürdüm TC taşımam diyorsan Amerikanın sana verdiği ve refah dolu kuzey ırak topraklarına gideceksin olay bu kadar kolay ben bugune kadar kimseye ayrımcılık yamadım hiç kimseye laf söylemedim ama nedense bazı kürt arkadaşlar bu topraklarda değişik emeller besliyorlar ya kardeş gibi yaayımki benim irçok kürk kardeşim var yada çıkın gidin kendi topraklarınız saydığınız yerlere sorun falan yok bence sadece amerikanın ve bazı muhteşen harika ülkelerin bizleri birbirimize düşürme çabaları umarım başarısızlıkla sonuçlanır ve benim kürt kardeşlerim olamata devam eder[signature][hline]"Break this bittersweet spell on me Lost in the arms of destiny" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 problem ben kürt'üm diyen adamdan kaynaklanıyor. bu 2 kelime onun düşünce yapısı hakkında şunları açığa çıkartır: -ırk benim için vatandaşlıktan daha önemlidir -türk ırkını reddediyorum ikince önermede sorun yoktur. ancak ilk önerme problemin kaynağıdır. Türkiye gibi bir ülkede ırk konuşulmaz, belirsizdir (%100 kesin değildir), ayıptır. dolayısıyla bu cevabı veren adamın düşünce yapısı TC'ye ve TC vatandaşı olmaya TERStir. Devamında diyeceği "Ben TC vatandaşıyım ama" nın bir güzelliği, anlamı, değeri kalmaz; çünkü "Ne mutlu Türk'Üm diyene." yi çiğnemiştir bir kere! ve ayrıca ırkçı bir insan olduğunu da belli ederek bölücü yanının da olabilme ihtimalini belli etmiştir. Yurtdışında ben Laz'ım demez kimse ya da ben Çerkez'im demez; ama nedense (!) yurt dışında hele hele Türkiye'den Almanya'ya giden bazı gurbetçi şahıslarda (vatandaşlarda demiyorum) "ich bin kurde" sıkça duyulmuştur! Ayıp, yanlış, çirkin ve bölücülük cezalandırılmalı.[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar