Brigand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Google reklamları altındaki Google Reklamları yazısını kaldırmak yasak mı arkadaşlar? Biraz uğraşınca alt taraftaki Google Reklamları kısmını görünmicek hale getirebiliyorum güzel oluyor ama Google üyeliğimi siler diye korkuyorum ne dersiniz?[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 edit:[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] [Bu mesaj fastreload tarafından 01 Eylül 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Google reklamları altındaki satırda Google Reklamları yazıyor ya. Ondan bahsediyorum. Her google reklamında olur. Senin neden bahsettiğini anlamış değilim.[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sanırım yanlış bi anlaşılma oldu sen kendi sitendeki reklamdan bahsediyosnu sanırım.. kaldırma bence..[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Leath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 mozilla firefox kullaniyorsan,adblock eklentisini kullanarak kaldirabilirsin.(wildcard kullanarak)[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 leath sende yanlış anladın sanırım[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 adamlar o kadar pür dikkat ki herhangi bi yerde kullanıcılara destek olun dediğinde bile üyeliğini kapatıyorlar. bunu deneme bence.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
mikado Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yasahh dedik ya aaa..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Kaldırma derim valla.[signature][hline] Lavinya -> . .
Crane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ben birkac yerde gormustum, bahsettigin sekilde kullaniyorlardi. En iyisi, yetkili kisilerden ogrenmek olur diye dusunuyorum.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center]
Zed Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yasak. bildiğim kadarıyla o tür değişiklikler için premium publisher olman gerekli. onun için de ayda 20milyon sayfa gösterimin olmalı.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Yasak kesinlikle gözükmesi gerekli..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Öne çıkan mesajlar