Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ads by google 'ı kaldırmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Google reklamları altındaki

Google Reklamları

yazısını kaldırmak yasak mı arkadaşlar? Biraz uğraşınca alt taraftaki Google Reklamları kısmını görünmicek hale getirebiliyorum güzel oluyor ama Google üyeliğimi siler diye korkuyorum ne dersiniz?[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin
Siz Hayatı Değiştirin
Mesaj tarihi:
Google reklamları altındaki satırda

Google Reklamları

yazıyor ya. Ondan bahsediyorum. Her google reklamında olur. Senin neden bahsettiğini anlamış değilim.[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin
Siz Hayatı Değiştirin
Mesaj tarihi:
mozilla firefox kullaniyorsan,adblock eklentisini kullanarak kaldirabilirsin.(wildcard kullanarak)[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Mesaj tarihi:
adamlar o kadar pür dikkat ki herhangi bi yerde kullanıcılara destek olun dediğinde bile üyeliğini kapatıyorlar. bunu deneme bence.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Mesaj tarihi:
yasak. bildiğim kadarıyla o tür değişiklikler için premium publisher olman gerekli. onun için de ayda 20milyon sayfa gösterimin olmalı.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
  • Yeni Oluştur...