whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Tamam Arkadaşlar Wall of Stone Flag hatasi düzeltildi CEDAY'a sağol diyip büyüyü tamamen veriyorum c/p ile yaparsınız ////////////////////////////////// [Spell 24] DEFNAME=s_wall_of_stone NAME=Wall of Stone SOUND=snd_SPELL_WALL_OF_STONE RUNES=ISY CAST_TIME=2.0 RESOURCES=i_reag_blood_moss,i_reag_garlic RUNE_ITEM=i_rune_WALL_OF_STONE SCROLL_ITEM=i_scroll_WALL_OF_STONE FLAGS=SPELLFLAG_TARG_XYZ | SPELLFLAG_HARM | SPELLFLAG_FIELD EFFECT_ID=0 EFFECT=0 DURATION=30.0 MANAUSE=9 SKILLREQ=MAGERY 30.0 ////////////////////////////////////// D.Not:FAQ a eklenmesini taleb ediyorum tşk... [Bu mesaj slayerrr tarafından 15 July 2003 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 SPELLFLAG_FX_TARG flagini silip bi dene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 yanlızca ceday ben burda wall of stone yapınca bu büyü kaybolmiyor hep duruyor orda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 oki oki düzelttim yukarıdaki ni editliyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar