Kartan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 İlginçmiş[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ilginç .. Ama Photoshop demi bunlar?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 güzelde çok belli photoshop olduğu[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 abi biraz ucuk bi bulutmus..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance...
NiGgA Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 gerçek mi bunlar acep?[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Tanrı photoshop kullanıyor...[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 mesh bende fesat baktım ne yalan slıım :D[signature][hline]--Borgır--
fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 aman tanrimmmm...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold
Arden Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 erhot sana birden B@B diesim geldi hem nickinden hemde yazdıgın ''feyk'' olayından dolayı Not : özür dilerim kendimi tutamadım[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yalan bulut mu şimdi bunlar?[signature][hline]gitti kedayım, gözümün nuru..
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 benimki fake deil yannız söylyimde[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Turkiye'de olsa valla millet ickiyi, sigarayi birakip 7/24 namaz kilar gazaptan korunmak icin.. ahahah.[signature][hline]a.k.a Drunken [Bu mesaj Makaveli tarafından 02 Eylül 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir]
wook Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ps flnda olsa gercekten guzel olmus :)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bence bu daha guzel gercek olm bu yuzde yuz hemde [signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give""Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"Mix|MSN|Blogs of my life|MyrandeB@B th3 G3NKMALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bu resim Pamela Anderson'un göğüsleri kadar gerçektir anca.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bence kolpadır o ilk linktekiler.ben şahsen gökyüzünden böyle bi manzara görsem kaçarım lan o ne öle.saykodelik korku filmleri gibi :P [Bu mesaj EagleEye tarafından 02 Eylül 2005 01:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yalan onlar ps zaten.b.enimki gerçek bak bi daha koyuyorum=P[signature][hline]Gilean's Blog - Life with GileanMaedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bana biraz photoshop varmış gibi geldi. eğer gerçek ise hayatımda gördüğüm en güzel bulutlardan birisi.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 feyk onlar feyk[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Öne çıkan mesajlar