SKeLeToN Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bende iLker yasin'e cok güLmüştm bi kere.. adamın biri yanLısLıkLa kendi kaLesine atıo.. -Kendi kaLesine atıyoorr.. Tamamen çaLışıLmış bir Pozisyonnn..:)))[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 efsane.. de ben manchester-gs maçını anlatan ümit aktanı unutamam:D bi de bizim uefa finalini anlatan bi trt spikeri vardı,o da baya sağlam.. Allah bizim kazanmamızı istio,,haydi oolum v.s:D[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: DoruK, 31 Ağustos 2005 00:37 tarihinde demiş ki: hagi arsenal maçında adams dallaması yüzünden kırmızı görmüştü onu unutamıcasssss hagii gergin dakikalar yapma hagiii hiç gerek yok bunlara yapma haciiii yapma lütfen neden haciiii nedeeeeennnn neden haciiii :(:( ercan diildi o işte:D[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Her zaman her yerde anlatırım. Maç 4-0 mı ne Galatasaray önde Gençlerbirliği karşısında. Galatasaray top dolaştırıyo, spiker de sıkılmış maç dışı bilgiler falan veriyor. "Kenarda ısınan genç Mehmet Yozgatlı antremanlarda attığı gollerle göz dolduru HAGGGGGGGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII" Hagi'nin 40 metreden şut çekesi gelir ve 90'a tıkar.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... [Bu mesaj sabonis tarafından 31 Ağustos 2005 04:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Madcat, 31 Ağustos 2005 00:34 tarihinde demiş ki: fener barça maçında 90ıncı dakkada frikikten gol yediğimiz maçın spikeri kimdi ya? stardaki bi spikerdi.. -rivaldo o noktalardan iyi vurur. -yapma rivaldo -etme rivaldo -vee top ağlarımızda -attı rivaldo.. gibilerinden birşeydi :( çok üzülmüştüm ama komikti euh Önce Spikeri soliim Sabri Ugan... Fakat o gol gerçekten içimde kalmış bir goldur .. Şu şekilde gelişti .. Tamam o noktadan frikik verildi . Barcelona çabuk kullandı paslaşarak sonunda top rüştüye gitti hakem ben düdük çalmadan kullandınız diyip topu noktaya tekrar koydurttu ve rivaldo Efsane vurdu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Hagi kaleye baktı Hagi bir çalım Muthıs bir harekee......tt.!! Hagi Hagi Hagiii[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Jaan, 30 Ağustos 2005 20:28 tarihinde demiş ki: bir pascal nouma diye çığırtışı vardır ki dillere destan. tabi bir de hagi deyişi... paskallluma der.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 beyler alexin o golünü indirebilcem bi yer warmı bilgisayarımdada bulunsun istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 www.antu.com dan Fener TV ye gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 eywallaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 gol güzeldi şimdi Allah'ı var.[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Su samba lafindan migden bulandi artik :/[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Masticore, 01 Eylül 2005 08:39 tarihinde demiş ki: Su samba lafindan migden bulandi artik :/ Açıkçası gerçekten bende baymaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ercan tamer zaten mükemmel bir yorumcu. onun anlatmadığı maçlardan açıkcası zevk almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: NiGgA, 01 Eylül 2005 11:27 tarihinde demiş ki: ercan tamer zaten mükemmel bir yorumcu. onun anlatmadığı maçlardan açıkcası zevk almıyorum. Bi eleman wardı şimdi aklıma geldi futbolla alakalı diilde Yaşlı bi abimiz Boks anlatırdı Atagün Yalçınkaya'ya Dövüşçü BIDIk dien eleman ismini unuttum Adamın ciğerine vur ciğerine vur diye inlerdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StoneHand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Orhan Ayhan dı galiba o adamın adı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar