Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netten alışveriş için kredi kartı

Othranx

Öne çıkan mesajlar

sanal kart cikarabilirsin yapı kredi de var galiba[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

Deniz bankta da var. Kullandım ben. Sanal işlem merkezinden ayarlıyosun. Çok kolay bişi. Limiti bitince otomatik olarak iptal ediyor kendini.[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Sosyal ağlarda paylaş

Sanalkart çıkartılıyor bir çok bankadan.Şahsen bnm babam sanal kart çıkartmıs onun kartından otlanmayı planlıorum bende.18 yasından küçüklere ailesinin izni olmadan kart çıkartmıyorlar diye biliyorum ama...yinede dene sen.
(gerçi sen ztn 18sin ama öğrencilerede veli izni olması gerekiyor galiba.Öğrenciden kastım,maddi geliri olmayan ve okuyan)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

ben knight online için kullanmıştım. Bi sorun olmadı. Ama hesabında bulunan parasını % olarak bi kısmını ayırabiliyosun

Mesela 100ytl varsa %1 ini %2 sini v.s ayırabiliyosun sanal kart için. 1.5 ytl olmuyo senin anlıcaan. (deniz bank için konuşuyorum. Diyerlerini bilmiyorum :-))
Edit:
said:
Horrible, 02 Eylül 2005 01:29 tarihinde demiş ki:
Sanalkart çıkartılıyor bir çok bankadan.Şahsen bnm babam sanal kart çıkartmıs onun kartından otlanmayı planlıorum bende.18 yasından küçüklere ailesinin izni olmadan kart çıkartmıyorlar diye biliyorum ama...yinede dene sen.
(gerçi sen ztn 18sin ama öğrencilerede veli izni olması gerekiyor galiba.Öğrenciden kastım,maddi geliri olmayan ve okuyan)

Eğer babanın sanal şifresini zartını zurtunu biliyosan internet üzerinden 20-30 saniyede halledebilirsin. (for denizbank)
[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi

[Bu mesaj CaNNi tarafından 02 Eylül 2005 01:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...