Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayatın solungaçları.


Saeros

Öne çıkan mesajlar

kolay değil yağmur tanelerini yalnız yakalamak. sokakta yürüyen adam. tak tak tak. adım sesleri. kapı sesleri. kapının zili bozuk, kapı tokmağına abanmış kim gelmişse. kim o? karanlık. bu ne lan? tüylerim diken diken oluyor. sorumluluk döngüleri, kan döngüleri. perdeyi sıkı sıkı çekiyorum. ışıkta yayılan gölge. sokağın sonunda bir otobüsün sesi son buluyor. ne yan apartmandan gelen kadının çığlıkları, ne de eski bir sevgilinin melodik draması, hiçbir şeyin hüznü o otobüsünkinden fazla değil.

terliyorum, sıcak. konak - güzelyalı güzergahında giden bir belediye otobüsünün itiş kakışında kendini sunuyor bana. teni tatlı, dudakları daha tatlı; ama terli. "3 durak var" diyorum, peki diyor. özgürlüğün anahtarı dank diye çarpıyor kafama havadar bir esintiyle. terim soğurken üşüyorum. piyanonun tuşları eğrilip kıvrılıyor. gözkapaklarımın gerçekler için dışa kıvrılması gibi. burası çok havadar, denizin kokusu dolduruyor ciğerlerimi. ben sıkılmak istiyorum. kendimi sıkmak istiyorum. limonu sıkınca suyu çıkıyor anca. 1 bardak dolusu yavuz suyu çıkarmak istiyorum. yağmur suyu doluyor ağzıma. lan bi git. sokağı bok götürüyor. ben biliyorum. bir gıdım yiyecek bulmak için çöpü eşeleyen kediler gibi hayatı eşeliyorum, bir gıdım anlam bulabilmek için. yağmur tanelerini yalnız yakalayabilmek için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yavuzu tanıyorum ben hatta kanka die hitap ettiim tek insandır başkasına yakışmıo ki o da aynı şekilde. Özgün olmuş Yavuz olmuş besbelli. Sevdim.[signature][hline]Her zaman saf sandığımız güneş doğarken bazen bizi kirletmemek uzaklaşır... Her uzaklaştığında yediğimiz darbeler saf olmayan bir ışıkla bizleri aydınlatır...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...