Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 kolay değil yağmur tanelerini yalnız yakalamak. sokakta yürüyen adam. tak tak tak. adım sesleri. kapı sesleri. kapının zili bozuk, kapı tokmağına abanmış kim gelmişse. kim o? karanlık. bu ne lan? tüylerim diken diken oluyor. sorumluluk döngüleri, kan döngüleri. perdeyi sıkı sıkı çekiyorum. ışıkta yayılan gölge. sokağın sonunda bir otobüsün sesi son buluyor. ne yan apartmandan gelen kadının çığlıkları, ne de eski bir sevgilinin melodik draması, hiçbir şeyin hüznü o otobüsünkinden fazla değil. terliyorum, sıcak. konak - güzelyalı güzergahında giden bir belediye otobüsünün itiş kakışında kendini sunuyor bana. teni tatlı, dudakları daha tatlı; ama terli. "3 durak var" diyorum, peki diyor. özgürlüğün anahtarı dank diye çarpıyor kafama havadar bir esintiyle. terim soğurken üşüyorum. piyanonun tuşları eğrilip kıvrılıyor. gözkapaklarımın gerçekler için dışa kıvrılması gibi. burası çok havadar, denizin kokusu dolduruyor ciğerlerimi. ben sıkılmak istiyorum. kendimi sıkmak istiyorum. limonu sıkınca suyu çıkıyor anca. 1 bardak dolusu yavuz suyu çıkarmak istiyorum. yağmur suyu doluyor ağzıma. lan bi git. sokağı bok götürüyor. ben biliyorum. bir gıdım yiyecek bulmak için çöpü eşeleyen kediler gibi hayatı eşeliyorum, bir gıdım anlam bulabilmek için. yağmur tanelerini yalnız yakalayabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bu ne ya çok çok çok çok çok çok güzel =O bir daha okuyayım hatta kaydediyim[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. [Bu mesaj twistedemo tarafından 30 Ağustos 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 yavuz bu senle geldiğimiz bi gün vardı hani cd almıştık. o gün otobüste gördüğümüz kız mı?[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Yavuzu tanıyorum ben hatta kanka die hitap ettiim tek insandır başkasına yakışmıo ki o da aynı şekilde. Özgün olmuş Yavuz olmuş besbelli. Sevdim.[signature][hline]Her zaman saf sandığımız güneş doğarken bazen bizi kirletmemek uzaklaşır... Her uzaklaştığında yediğimiz darbeler saf olmayan bir ışıkla bizleri aydınlatır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yabancı olduğum bi tarz ama güzel,fazla içten geldi ama hoş yani, aferin kazanamıcan ama adam olabilirsin sen=) dwm et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar