Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öğretmenlere bilgisayar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu konu daha önce açıldı biliyorum, ama istediğim kapsamda diil ve konu sapmış, artık up etmeye değmez.

ben bugün yarın ısmarlicam, anam sağolsun :)... sorum şu: verdiğimiz paraya değermi? aynı fiyata daha iyisi, başka bir kampanya ile varmı?[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Mesaj tarihi:
marka bilgisayar aldığın zaman orjinal windows $50'a falan geliyor, office de öyle bişidir. o kadar girmiyo yani.

bence kazıklanmanız gibi bi durum pek yoktur. güzel bilgisayarı ucuza veriyolar ama en kötü ne bileyim garantisi yoktur.. markası belli, içindekiler belli bir bilgisayar alırken nasıl kazıklanabilirsiniz ki?
Mesaj tarihi:
özel bi iş yapmicam. evde adam gib bilgisayarım var zaten... taşınabilir icabı tatillere fln götürmek için... yani anlicanız çok ihtiyacım yok ama ÇOK kelepirse alıcam.... ölemi?
Mesaj tarihi:
bende alacam galiba o notebooklardan
fiyatlar çok kelepir deil ama pisaya fiyatlarının bariz altında
garantide de bir sorun olmaz[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
Ben Milliyette okumustum heralde, ordaki habere gore 1% oraninda KDV verilecekmis bu laptoplara ve ucuz satmasi icin Casper ve Toshiba ile anlasilacakmis projeye gore. Ama sanirim 1% KDV olmasi icin gereken yasayi gecirememisler meclisten ve bankalarda 0 faizle kredi vermeyiz bu laptop olayi icin demisler. En son olarak da markalar o kadar ucuz satmaktan vazgecmis... Valla, yazilan haberler dogruysa elinizde patlayabilir, biraz daha saglam yerlerden arastirmak lazim..[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
en geç 45 gün ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

1 agustos 2005 hüramiral ...
Aldığınız her Amerikan malı bir ıraklının ölümüne sebep olan mermi, bomba ve PKK lıya kalaşlikof olarak geri dönmektedir.AMERİKAN MALI KULLANMAYIN
Mesaj tarihi:
geç kaldım biraz sanırım :) ama ben aldım ve sanırım aletlerin 2 yıl garantisi var. siparişlerin durumunu takip ettiğin ve kampanya hakkında tam bilgi edinebildiğin bir site var şimdi adresini unuttum. meb in uzantısı olması lazım arattırın bulursunuz. orada yaordu 2 sene garanti.

toshiba bendeki ve pili çok sağlam gidiyor. tüm bunlar dışında donanımı belli bir süre yeterliyse oyun delisi deilseniz iyi bir yatırım.

bu arada 9 aylık vadeli aldık biz 50 ytl fark ödiycez[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
dostlar dün bilgisayar geldi. şimdide windowzumu silip törenle ubuntumu yükledim...
bilgisayardan gayet memnunum ama resultion yüksekliği hastası olanlara hiç tavsiye edilmez... max 1024x768... ben şahsen deliricem[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Mesaj tarihi:
bilgisayarlar
http://subesiz.vakifbank.com.tr/vblaptop/

toshiba satellite ın ödeme planı
http://subesiz.vakifbank.com.tr/vblaptop/vblaptop01.html?tip=T

casper ın ödeme planı
http://subesiz.vakifbank.com.tr/vblaptop/vblaptop01.html?tip=C[signature][hline]Cennetin olmadığını düşle Denersen kolaydır
Cehennem yok altımızda
Üstümüzdeyse sadece gökyüzü
Tüm insanların bugün için yaşadığını düşle..
  • Yeni Oluştur...