Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bu konu daha önce açıldı biliyorum, ama istediğim kapsamda diil ve konu sapmış, artık up etmeye değmez. ben bugün yarın ısmarlicam, anam sağolsun :)... sorum şu: verdiğimiz paraya değermi? aynı fiyata daha iyisi, başka bir kampanya ile varmı?[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bence bir şekilde kazıklancakmışısınız gibime geliyor[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Votelayın Millet!
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 güven olmaz gibime geliyor[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 inanın banada öle geliyor... o yüzden 1 aydır bi türlü ısmarliamadım. bide orjinal windows ve office vercekler....ordan bi 300 giricek...
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 marka bilgisayar aldığın zaman orjinal windows $50'a falan geliyor, office de öyle bişidir. o kadar girmiyo yani. bence kazıklanmanız gibi bi durum pek yoktur. güzel bilgisayarı ucuza veriyolar ama en kötü ne bileyim garantisi yoktur.. markası belli, içindekiler belli bir bilgisayar alırken nasıl kazıklanabilirsiniz ki?
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 aldığım gün sileceğim gerçeğini düşünürsek, sonuçta boşa para
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 nasıl garantisi olmaz ya, o konuda endişelenmeyin. fiyatları da normal piyasanın biraz altında. ne iş yapacağına bağlı, senin işini görecekse al.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 özel bi iş yapmicam. evde adam gib bilgisayarım var zaten... taşınabilir icabı tatillere fln götürmek için... yani anlicanız çok ihtiyacım yok ama ÇOK kelepirse alıcam.... ölemi?
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bende alacam galiba o notebooklardan fiyatlar çok kelepir deil ama pisaya fiyatlarının bariz altında garantide de bir sorun olmaz[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Cağlar al derim biz aldık, hiç bir sorunuda yok 40 50 dolar daha verirsen upgradede ediolar rami...[signature][hline]"Coincidence is God incognito." A. E.
bega Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ben Milliyette okumustum heralde, ordaki habere gore 1% oraninda KDV verilecekmis bu laptoplara ve ucuz satmasi icin Casper ve Toshiba ile anlasilacakmis projeye gore. Ama sanirim 1% KDV olmasi icin gereken yasayi gecirememisler meclisten ve bankalarda 0 faizle kredi vermeyiz bu laptop olayi icin demisler. En son olarak da markalar o kadar ucuz satmaktan vazgecmis... Valla, yazilan haberler dogruysa elinizde patlayabilir, biraz daha saglam yerlerden arastirmak lazim..[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 oo ii ii... ramdede süphelerim vardı. peki kaç günde getiriolar bugün başvursam?
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 en geç 45 gün ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... 1 agustos 2005 hüramiral ... Aldığınız her Amerikan malı bir ıraklının ölümüne sebep olan mermi, bomba ve PKK lıya kalaşlikof olarak geri dönmektedir.AMERİKAN MALI KULLANMAYIN
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 siparişi verdim, vatana millete hayırlı olsun[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hayırlı olsun :)[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i]
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 geç kaldım biraz sanırım :) ama ben aldım ve sanırım aletlerin 2 yıl garantisi var. siparişlerin durumunu takip ettiğin ve kampanya hakkında tam bilgi edinebildiğin bir site var şimdi adresini unuttum. meb in uzantısı olması lazım arattırın bulursunuz. orada yaordu 2 sene garanti. toshiba bendeki ve pili çok sağlam gidiyor. tüm bunlar dışında donanımı belli bir süre yeterliyse oyun delisi deilseniz iyi bir yatırım. bu arada 9 aylık vadeli aldık biz 50 ytl fark ödiycez[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Gryphon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 adsl öğretmenlere kampannya yaptı ya casper boş dururmu :D[signature][hline]Level 32 Karus Mage [Xigenon] Ultima online Sphere serverimiz yakında sizlerle..
Caglar35 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 dostlar dün bilgisayar geldi. şimdide windowzumu silip törenle ubuntumu yükledim... bilgisayardan gayet memnunum ama resultion yüksekliği hastası olanlara hiç tavsiye edilmez... max 1024x768... ben şahsen deliricem[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 toplam kaç paraya denk geliyo bu bilgisayar? çok ucuzsa hakkaten alınabilir çünkü.
Albert Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben pek guvenmedigim icin almadim. ozellikleride oyle cok yuksek degil, iki yil sonra takla.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer.
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 harçlıklarımdan ayırıp alabilir miyim bunu? aylık taksiti en ucuz ne kadar olur???[signature][hline]... that's me in the corner...
swiftbew Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bilgisayarlar http://subesiz.vakifbank.com.tr/vblaptop/ toshiba satellite ın ödeme planı http://subesiz.vakifbank.com.tr/vblaptop/vblaptop01.html?tip=T casper ın ödeme planı http://subesiz.vakifbank.com.tr/vblaptop/vblaptop01.html?tip=C[signature][hline]Cennetin olmadığını düşle Denersen kolaydır Cehennem yok altımızda Üstümüzdeyse sadece gökyüzü Tüm insanların bugün için yaşadığını düşle..
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Dandikmiş makinalar[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Öne çıkan mesajlar