kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bu sabah yalniz uyandim sensiz olmaz sensiz olmaz Tanidik kokular yok sensiz olmaz Kahvaltim anlamsizdi sensiz olmaz sensiz olmaz Ilk sigaram bile tatsizdi sensiz olmaz Anlasilan alismisim sensiz olmaz sensiz olmaz Bir verdiysem iki almisim sensiz olmaz Ask bir dengesizlik isi sensiz olmaz sensiz olmaz Dengeye dönüsendir sevgi sensiz olmaz Yine kendime sormadan duramadim Niye seni böyle istiyorum diye bulamadim Yalnizlik zor sokaklar çikmaz sensiz olmaz sensiz olmaz Hep tekdüze hersey dümdüz sensiz olmaz Anlamak çözmeye yetmez sensiz olmaz sensiz olmaz Biraz telasli huzursuz sensiz olmaz Gece gelmis yatagim bos sensiz olmaz sensiz olmaz Sen uzaktasin ben uzanmis sensiz olmaz Anlamak çözmeye yetmez sensiz olmaz sensiz olmaz Biraz telasli huzursuz sensiz olmaz Yine kendime sormadan duramadim Niye seni böyle istiyorum diye bulamadim Sensiz olmaz sensiz olmaz Sensiz olmaz sensiz olmaz Niye niye niye niye ? Sensiz olmaz vay beeee aşık değilim kasmayın. değilim dediysem değilimdir. jacabo senide seviyorum öptüm seni burdan. o şişeleri içemedikten sonra ne anlamı kaldı fotosunu çekip yollamakla olmaz ki ama. kaçtım ben bak yine bu sefer zor da gelirim gibi bi daha niye niye niye ......[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. [Bu mesaj kermit tarafından 01 Eylül 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ABSO VAR İÇSEMM Mİİ[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kermıt bu ne be heryere aynı sıır olmuyo :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sorman hata iç tabe[signature][hline]gitti kedayım, gözümün nuru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hayırdır?[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Prawler, 01 Eylül 2005 23:28 tarihinde demiş ki: ABSO VAR İÇSEMM Mİİ bendede redbull var :p[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 o şarkıyı dinliodum walla tam levent yukselin[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 valla bunu bilmiyorum ama Anastacia feat. Ben Moody - Everything Burns Anathema - Angelica beni ağlatcak duruma getirdi su an keske simdi 12 lik uzo olsa[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar